- 27 Şubat 2013
- 6.205
- 14.952
- 498
Terslemek değil canım, kuralları söyleyiş biçimin ve geç yada bildirimsiz durumlarda liste sonuna alman falan cidden ters duruyor.Arkadaşlar sizden rica ediyorum zamaninizi ayırıp 1. Sayfadan don sayfaya kadar okuyun kime kötü soz etmiş kimi terslemisim şaşırdım inanin şaşırdım
Ne diyeyim inan bilerek yada kasitli olarak birsey yapmadimTerslemek değil canım, kuralları söyleyiş biçimin ve geç yada bildirimsiz durumlarda liste sonuna alman falan cidden ters duruyor.
Yani eminim çoğu insan hemfikirdir bu konuda, dediğim gibi gece 00dan sonra önce boşver, problem değil mesela yazdığın kurallar da çok sert bir şekilde yazılmış. Ve insanlık hali dediğim gibi bildirim yapmayıp sonra liste sonunda insanlar ismini görünce haliyle kırılıyorlar.
Dua ettiğimiz bir topikte daha yumuşak daha hafif kurallar kaideler olsaydı alınmazdı gerçekten kimse.
Ben bile acaba okudummu diye sürekli bakıyorum listeye çekinerek..
Birşey demek değil de geç kalanlara bildirenlere çok yüklenmemek lazım gibi geliyor çünkü cidden önemli bir sebepleri vardır keyfi değildir eminim.Ne diyeyim inan bilerek yada kasitli olarak birsey yapmadim
10kaç tane okuyoruz??
Aminnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?