Her güne AYETEL KÜRSİ VE FATİHA

Arkadaşlar sizden rica ediyorum zamaninizi ayırıp 1. Sayfadan don sayfaya kadar okuyun kime kötü soz etmiş kimi terslemisim şaşırdım inanin şaşırdım
Terslemek değil canım, kuralları söyleyiş biçimin ve geç yada bildirimsiz durumlarda liste sonuna alman falan cidden ters duruyor.
Yani eminim çoğu insan hemfikirdir bu konuda, dediğim gibi gece 00dan sonra önce boşver, problem değil mesela yazdığın kurallar da çok sert bir şekilde yazılmış. Ve insanlık hali dediğim gibi bildirim yapmayıp sonra liste sonunda insanlar ismini görünce haliyle kırılıyorlar.
Dua ettiğimiz bir topikte daha yumuşak daha hafif kurallar kaideler olsaydı alınmazdı gerçekten kimse.
Ben bile acaba okudummu diye sürekli bakıyorum listeye çekinerek..

Ne diyeyim inan bilerek yada kasitli olarak birsey yapmadim

cnm bisy demek degilde eminim sen kötü niyetli degilsin Allah razi olsun dua topiginde buluşturdun bizleri ama birazcik uyari biçimin sert gibi. bende gunde bi kac kez bakiyorum işim olsa dahi acaba bildirim yaptim mi diye. diğer sayfalarimda da dusunuyorum bildirimi Ama bu sayfada sanki daha bi tedirgin oluyorum. sende kendini fazla yipratma canim herkes okudum yazar sen listeyi gunde 2 defa falan guncelle gece 00 dan sonra yazan olursa sabah bakarsin guncellersin yanlis anlama kural degistir demiyorum sadece sende surekli nobette bekliyorsun haliyle herkes okusun da bitsin istiyorsun insanlik hali ev iş güç misafir derken insan son and ah diye aklina kk geliyor hepimizin başina gelmiştr bu. sana yardimci olabilecek biri vardir belki listede . masallah kalabaligiz zor oluyor senin için de.

Gunaydin kizlar saat 17:00 de listeyi guncelleyecem okudum yazip beni etiketleyin

Listemiz eski haline getirilecektir yani liste sonuna alinanlar eski yerine alinacaktir suanda 29 kisiyiz melekk9090 kendi istegiyle ayrilmistir dunde zaten listeyi eski haline getirecektim ama firsatim ve takaatim kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…