Her güne AYETEL KÜRSİ VE FATİHA

Canım isterim lakin hemen bugün okuyabilirim adetim gelme ihtimalim sabaha cok fazla ......

Canım isterim lakin hemen bugün okuyabilirim adetim gelme ihtimalim sabaha cok fazla ......
ben ekleyim abla adetin bitince başlarsın arkadşlar isterse paylasırız senin payına düşeni

arkadslar listemizde regl dönemin de olan arkadasların paylarına düşen sayıyı isteyenler paylaşssın yada mazaretlerinden dolayı okumasınlar

S Sargoz ilk sirada sen varmissin.Senin niyetine ben 72 tane okudum Ayetul Kursu,Allahim evinize huzur mutluluk vrrsin Ya Vedud Ya Cami ismiyle.Okuduktan sonra baktim gunluk 24 demissiniz.Ben tamam diyorum 24 e.Bugunku 48 fazlaligimi 2 okuyamayan kisi icin okumus olayim o zaman

arkadslar listemizde regl dönemin de olan arkadasların paylarına düşen sayıyı isteyenler paylaşssın yada mazaretlerinden dolayı okumasınlar
Canım bence onu isteyene vermek yerine hepimize bölüştürsek daha güzel olur, hani bir kişi bir günde 50 60 tane okuyacağına hepimiz okuyacağımız sayıdan 5 6 adet fazla okuruz sıkıntı olmaz diye düşünüyorum eğer arkadaşlar katılırsa bana bu şekil iyi gibi düşünceleri alalımm..

Allah razı olsun kuzum okuyamacak olan arkadaslar bildirsin o zaman

ben de öyle düşün düm ama bu iş gönül işi gerçekten razı olarak alsınlar isterim

dileklerimiz için 313 Ayetel kürsi listesi
kişi başına 22 düşüyor yani herkes 22 okuyacak bense 23 okuyacam kızlar katılım fazlaşırsa sayı kişi başına düşen sayı azalacak
sabah 8 den en geç akşam 10 a hatta mazarete baglı 12 e kadar bildirim alacagım okudum diye yazmanız yeterli
kimseyi sıkmak istemem dünya hali zor durumda kalmanızı istemem
dua da aceleye gerek yok
Ama aynı gün içinde okuyamayan mazaretini bildirebilir
1- S Sargoz
2- @whitepearll
3- Patronicee
4- buttrfly 22 tane okudu (50 tane fazla isterse regl olan arkadaslara pay edecem)
5- @basbelasiyimm
6- ayseygt1453
7- @minnoskabarikkek
8- braindamage
9- ebruli--
10- Cry-
11- Sealand
12- mini87
13- @Ravzatugba
14- kumrukusum (mazaretli)
Duam :
Evimde huzur düzen ve mutlulugumuz daim olsun.Kocam eskisi gibi muhabbet ve sevgi dolu olsun
oğlumun huzursuzlugu geçsin ve Yuvam dan huzur saglik bereket mutluluk eksik olmasın Amin..

Allah izin verirse adetim bitti abdestimi alıp yatacam kızlar inşaallah yarın okuyacam

Aynen canm o yuzden herkes fikrini belirtsin ona gore yapalim durumu, ya da gonulluler arasinda paylastiralim
aynen kuzum şu an 14 kişi olduk bence gayet iyi gidiyoruz belki katılan başka arkadaslar da olur ama ben yinede çabuk bitsin diye kimseyi sıkma taraftarı degilim 1 güne 1 kiş yeter acelemiz yok kalabalıgız illa çabuk bitsin gibi bi çabaya girmeyelim bence

herkese hayırlı günler hayırlı haftalar olsun,haymeana okudum canım,yuvanda mutluluk eksik olmasın sevgi ve saygı ile inşallah,oğluşun akıllı sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah

Fazla okunandan bana eklerseniz çok sevinirim regli olduğum için okuyamayacagim allah razı olsun arkadaş fazladan okumuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…