Her güne AYETEL KÜRSİ VE FATİHA

Canım inan sana bişey demiyorum ama işte yani okuyacağınız dayı çok değil ki ya ne olur herkes bir gün içinde okusa okudum dese yani bu çok zor değil ki ya. Bak bende sabah girip duamı alıp hemen okuyorum sonra yemektir, en işleridir onlarla ilgileniyorum. Yani sende haklısın bende haklıyım. Diğer arkadaşlara da bişey demiyorum ama ne olur ya gerçekten bu zor değil topu topu 10 tane ayetel kürsi yani bunu söylemeye çalışıyorum yoksa inan sana kızdığım yok yani. Yanlış anlaşılmak istemem

KURALLARIMIZ
1- Günde (24 saatte)1 kişiye 313 okunacak.
2- yarının duası bugün den yapılmayacak
3- mazareti olan (hastalık regl vs.) gibi ister özele ister buraya yazıp bildirsin
4-hali hazırdaki liste kapanmadan okuma yapılmayacak ki sayılar ve kimin okudugu karışmasın
kişi basina düşen sayı : 10
Fazla sayı :3 S Sargoz
tubatesbih için okuyoruz

1- S Sargoz okudu
2- @whitepearll okudu
3- Patronicee mazaretli @whitepearll
4- buttrfly okudu
5- @basbelasiyimm mazaretli
6- ayseygt1453 okudu
7- @minnoskabarikkek
8- braindamage okudu
9- ebruli-- okudu
10- Sealand
11- mini87 okudu
12- HALLEYS okudu
13- hasbeee okudu
14- kitapseverim okudu
15- @Ashlee2709 mazaretli kitapseverim
16- zeyneplivadi okudu
17- ikihayat mazaretli kitapseverim
18- @-Mahperi- okudu
19- Denas14__ okudu
20- tubatesbih okudu
21- damla_22 okudu
22- EnHarbiKiz okusu
23- eilenn mazaretli kitapseverim
24- muhat mazaretli kitapseverim
25- @merve1603 okudu
26- sevdakusum okudu
27- G guzbahar mazaretli HALLEYS
28- esimaa okudu
29- esma73 okudu
30- mhnds_ okudu
31- K kalemero mazaretli S Sargoz
okumayanlar okumalarını bitirsin kızlar bide daha dikkatli olalım saat sınırı yok ama 1 günde bitmesi gerekiyor
birde ben hali hazırda ki listeyi kapatmadan diğer arkadasa okuma yapmayın gercekten karısıyor

saat 00:00 kadardı ama yetiştiremeyenler var diye gece okumaları da kabul ettim saat sınırını kaldırmıştım ama ..
Zaten saat 00:00 'a kadar olunca pekte saat sınırı olmuş olmuyor. Yani bunu anlatmaya çalışıyorum çok vakit almayacak bişey o yüzden diyorum herkes o saate kadar yüz kere bin kere ölür yani. Bazi mazaretli arkadaşlar için zaten bizler okuyoruz

anlıyorum kuzum bana kızmadıgınıda biliyorum ama bu konu basladıgından beri çok çaba sarfettim yani tamam insan unutur ama zaman az degilki en azından diger duat-ya geçilmeden erkenden unutmuşum diyebilinir ki ben de bi kere unuttum ve özürdiledim diger arkadsaslar dan ve konu sahibinden

haklısın

Canım sabrına ve yapmaya çalıştığın iyiliğe hayranım çabanıda görüyorum ama evet ne yazıkki listeler yavaş ilerliyor.. Sen genede uyarını yap bunun serr olmakla sıkıştırmakla alakası yok merak etme..

bilmiyorum kuzum zaten bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden kötü bi itibar edindim ben uyarma geregi duymadım yani 24 saat az bi zaman degil bide gözüm korktu asabisin ve sertsin gibi yorumlardan ötürü

ben bunun dışında 4 tane topikte dua okuyorum ayrıca çalışıyorum ona rağmen günde 10 tane ayetel kürsi okumak zor gelmiyo diğer dualarımı da yetiştiriyorum. bence bunun yetiştirememekle alakası yok sorumsuzluk..! biraz sorumluluğumuzu bilelim arkadaşlar daha dikkatli olalım saat 2 olmuş hala bugünün duasını bekliyoruz.

haklısın kuzum ilgilendiğim üç konum var kendi konularım dışında az da olsa okuma yaptıgım bi konu var günlük zikirlerim ve ev işlerim var bide çocuk eşimle olan sıkıntılarımı da bileniz var ama ben elimden geldiğince ilgileniyorum burda kimsenin magdur olmasını istemem dün diger konuma giremedim ama okuma yapılmamış bende giri okuma yapılmamış dedim neyseki 1 2 saat önce dünkü dua kapatıldı o konumdaki

Sealand arkadaşımız kendi profile yazdığım mesaja unutmuşum şimdi okuyorum yazmıstı 1 saat kadar önce heralde okumustur o yüzden bu listeyi kapatıyorum

KURALLARIMIZ
1- Günde 1 kişiye 313 okunacak.bildirimler en geç gece 00:00 kadar yapılacaktır
3- mazareti olan (hastalık regl vs.) gibi ister özele ister buraya yazıp bildirsin
4-hali hazırdaki liste kapanmadan okuma yapılmayacak ki sayılar ve kimin okudugu karışmasın
Fazla sayı :3 S Sargoz
tubatesbih için okuyoruz

1- S Sargoz okudu
2- @whitepearll okudu
4- buttrfly okudu
5- @basbelasiyimm mazaretli Sealand
6- ayseygt1453 okudu
7- @minnoskabarikkek Sealand (en son persembe günü okuma yapmış)
8- braindamage okudu
9- ebruli-- okudu
10- Sealand okudu (10 fazla)
11- mini87 okudu
12- HALLEYS okudu
13- hasbeee okudu
14- kitapseverim okudu
15- @Ashlee2709 mazaretli kitapseverim
16- zeyneplivadi okudu
17- ikihayat mazaretli kitapseverim
18- @-Mahperi- okudu
19- Denas14__ okudu
20- tubatesbih okudu
21- damla_22 okudu
22- EnHarbiKiz okusu
23- eilenn mazaretli kitapseverim
24- muhat mazaretli kitapseverim
25- @merve1603 okudu
26- sevdakusum okudu
28- esimaa okudu
29- esma73 okudu
30- mhnds_ okudu
31- K kalemero mazaretli S Sargoz
okumayanlar okumalarını bitirsin kızlar bide daha dikkatli olalım saat sınırı yok ama 1 günde bitmesi gerekiyor
birde ben hali hazırda ki listeyi kapatmadan diğer arkadasa okuma yapmayın gercekten karısıyor

Son düzenleme:
KURALLARIMIZ
1- Günde 1 kişiye 313 okunacak.bildirimler en geç gece 00:00 kadar yapılacaktır
Fazla sayı :3
mazretli arkadsların sayısı: 70-20=50
damla_22 için okuyoruz

1- S Sargoz
2- @whitepearll okudu
4- buttrfly
5- @basbelasiyimm
6- ayseygt1453
7- @minnoskabarikkek
8- braindamage
9- ebruli--
10- Sealand
11- mini87
12- HALLEYS okudu
13- hasbeee
14- kitapseverim
15- @Ashlee2709 mazaretli
16- zeyneplivadi okudu
17- ikihayat mazaretli
18- @-Mahperi-
19- Denas14__ okudu
20- tubatesbih
21- damla_22 okudu
22- EnHarbiKiz
23- eilenn mazaretli
24- muhat mazaretli
25- @merve1603
26- sevdakusum
28- esimaa
29- esma73
30- mhnds_
31- K kalemero mazaretli

Son düzenleme:
damla için okuyanlar bi daha bildirebilir mi

ashlee arkadsımız da bi haftadır banlı daha önce banlanmış haberim olmadıgı ve üstüste okuma yapmadıgı için liste dışı yapmış ve sorun yasamıştık biliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…