Ben seni de anlıyorum canım benim. Sadece hepimiz için biraz daha önemseyelim bu duayı diyorum artık neyse herkes istediği gibi yapsın ne diyeyim. Allah senin de yardımcın olsunanlıyorum kuzum bana kızmadıgınıda biliyorum ama bu konu basladıgından beri çok çaba sarfettim yani tamam insan unutur ama zaman az degilki en azından diger duat-ya geçilmeden erkenden unutmuşum diyebilinir ki ben de bi kere unuttum ve özürdiledim diger arkadsaslar dan ve konu sahibinden
gözümden kaçmış kusura bakma@_haymeana_canım benim 10 yazmıştım kendim için 10 da mazeretli arkadaş için okuyorum eklersin allahım kabul etsin inşallah
Canım benim gözünden kactiginin farkında değilim de mazeretliyede okuduğumu belirteyim dedim yanlış anlasilmayim iki defa yazmış olmayim diye yazdımgözümden kaçmış kusura bakma
önemli degil kuzum dünkü lşiste de sorun çıktı anca toparladım o yüzden dedim okuyanlara okuyanlar yeniden bildirsin diye kuzumCanım benim gözünden kactiginin farkında değilim de mazeretliyede okuduğumu belirteyim dedim yanlış anlasilmayim iki defa yazmış olmayim diye yazdım
Canim benim yine leke geldi@_haymeana_canım benim 10 yazmıştım kendim için 10 da mazeretli arkadaş için okuyorum eklersin allahım kabul etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?