Her güne AYETEL KÜRSİ VE FATİHA

Allahtan hersey ama baska sansim yokki ama bilmedigim birsey beni tedaviye itmiyor
Canım benim pozitif düşün kendini hazırla ve tedaviye biran önce başla rabbimiz inşallah hayırlı kılsın nasip etsin inşallah içimdeki his olacak diyor hemde ikizlerin gelecek allahimizin izniyle

Canım benim pozitif düşün kendini hazırla ve tedaviye biran önce başla rabbimiz inşallah hayırlı kılsın nasip etsin inşallah içimdeki his olacak diyor hemde ikizlerin gelecek allahimizin izniyle
Amin canim insallah rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar versin

KURALLARIMIZ
1- Günde (24 saatte)1 kişiye 313 okunacak.
2- yarının duası bugün den yapılmayacak
3- mazareti olan (hastalık regl vs.) gibi ister özele ister buraya yazıp bildirsin
4-hali hazırdaki liste kapanmadan okuma yapılmayacak ki sayılar ve kimin okudugu karışmasın
kişi basina düşen sayı : 10
Fazla sayı :3 S Sargoz
tubatesbih için okuyoruz

1- S Sargoz okudu
2- @whitepearll okudu
3- Patronicee mazaretli @whitepearll
4- buttrfly okudu
5- basbelasiyim mazaretli
6- ayseygt1453 okudu
7- @minnoskabarikkek
8- braindamage okudu
9- ebruli-- okudu
10- Sealand
11- mini87 okudu
12- HALLEYS okudu
13- hasbeee okudu
14- kitapseverim okudu
15- @Ashlee2709 mazaretli kitapseverim
16- zeyneplivadi
17- ikihayat mazaretli kitapseverim
18- @-Mahperi- okudu
19- @Denas14__okudu
20- tubatesbih okudu
21- damla_22 okudu
22- EnHarbiKiz okusu
23- eilenn mazaretli kitapseverim
24- muhat mazaretli kitapseverim
25- Z Zeynep8987 okudu
26- sevdakusum okudu
27- G guzbahar mazaretli HALLEYS
28- esimaa
29- @esma73okudu
30- mhnds_ okudu
31- K kalemero mazaretli S Sargoz
okumayanlar okumalarını bitirsin kızlar bide daha dikkatli olalım saat sınırı yok ama 1 günde bitmesi gerekiyor
birde ben hali hazırda ki listeyi kapatmadan diğer arkadasa okuma yapmayın gercekten karısıyor

KURALLARIMIZ
3- mazareti olan (hastalık regl vs.) gibi ister özele ister buraya yazıp bildirsin
4-hali hazırdaki liste kapanmadan okuma yapılmayacak ki sayılar ve kimin okudugu karışmasın
tubatesbih için okuyoruz

1- S Sargoz okudu
2- @whitepearll okudu
4- buttrfly okudu
6- ayseygt1453 okudu
7- @minnoskabarikkek
8- braindamage okudu
9- ebruli-- okudu
10- Sealand
11- mini87 okudu
12- HALLEYS okudu
13- hasbeee okudu
14- kitapseverim okudu
16- zeyneplivadi okudu
18- @-Mahperi- okudu
19- Denas14__ okudu
20- tubatesbih okudu
21- damla_22 okudu
22- EnHarbiKiz okusu
25- Z Zeynep8987 okudu
26- sevdakusum okudu
28- esimaa
29- esma73 okudu
30- mhnds_ okudu
okumayanlar okumalarını bitirsin kızlar bide daha dikkatli olalım saat sınırı yok ama 1 günde bitmesi gerekiyor
birde ben hali hazırda ki listeyi kapatmadan diğer arkadasa okuma yapmayın gercekten karısıyor

KURALLARIMIZ
tubatesbih için okuyoruz

1- S Sargoz okudu
2- @whitepearll okudu
4- buttrfly okudu
6- ayseygt1453 okudu
7- @minnoskabarikkek
8- braindamage okudu
9- ebruli-- okudu
10- Sealand
11- mini87 okudu
12- HALLEYS okudu
13- hasbeee okudu
14- kitapseverim okudu
16- zeyneplivadi okudu
18- @-Mahperi- okudu
19- Denas14__ okudu
20- tubatesbih okudu
21- damla_22 okudu
22- EnHarbiKiz okusu
25- Z Zeynep8987 okudu
26- sevdakusum okudu
28- esimaa okudu
29- esma73 okudu
30- mhnds_ okudu

Canım S Sargoz haklısın da bir kişiye saat on ikiye kadar okumuyor muyuz?

Daha tuba arkadaşımızın duası mi devam ediyor saat öğlen 1 olmuş yani sakın yanlış anlama ama 10 tane ayetel kürsi okumak 10 dakika sürmüyor gerçekten yani biraz daha önemseyelim bu duayı da bir kişinin duası ikinci güne uzamasın, ben sabah olunca hemen duamı alıyorum sonra işlerime bakıyorum

canım inan elimde olan bişey değil çok sık listeyi girincede hem bu konuda hem de diğer konumda sık bogaz ediliyoruz vs. gibi şikayetler oldu saat koyduk zaman az dendi kaldırdım sonra sayı az iki kişye okuyalım dendi onuda yaptım bu seferde yetiştiremiyoruz dendi listeden çıkanlar oldu mazaret bildirmeden okuma yapmayanlar oldu yine tamam dedim sende haklısın ama koskoca 24 saat var ama yine belki elinde olmadan ihmal edenler var ashlee arkadasımız yine ban yedi mesela tamam insanlık hali ama defalarca kırmadan üstün körü dile getirdim bi çocugum ve işlerim var siz okumalarınızı ihmal etmeyin bende fırsat buldukca bakacam diye ama yine olmadı

tamam dua da acele edilmez ama hergün sabah engeç saat 10 da yada 11 de listeyi başlatıyorum (eşim evden geç çıkıyor) yani 11 :00 gece 00:00 hata sabah 7 8 kadar rahatlıkla okumak için zaman var eşim yokken bakıyorum ve elimden geldiğince ihmal etmiyorum mazaretim varsa yani gelenim gidenim falan söylüyorum siz okumalarınızı yapın ben ilgilenecem diyebide rica ediyorum biraz daha özenin ve önem verin birde bu liste tamamen kapanmadan diğerine geçmeyin

saat 00:00 kadardı ama yetiştiremeyenler var diye gece okumaları da kabul ettim saat sınırını kaldırmıştım ama ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…