Her günüm aynı. .

begonvilxx

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
120
19
Onu unutamiyorum..
Geride birakip yoluma devam edemiyorum.
gittigi gunden beri uzerime bir agirlil çöktü ve ben eskisi gibi olamadim 1 gun bile.
sanki her animda o gunden bugune..

Terapi gormek niyetindeyim.
ama belki bu ulkeyi bile terkedecegim.
onsuz buralarda yasayamiyorum

cok denedim cok kez karar aldim
Aklima geldikce baska seyler dusunmeye calistim
yapamadim

Guclu kalip direndim, ben bu kadar yapabildim.

1hafta sonra onun sehrine gideceyim.
Cesaretimi toplayip aramak istiyorum, karsisina cikip son kez konusmak istiyorum.
Ancak korkuyorum.

Onda bittigimi gördüğüm an
kaldiramayabilirim..
o kadar benimsedim..

Cok ozledim..

ne zaman ayrıldınız kaç yaşındasınız ne kadar bır beraberlik yaşadınız

bılmıyorum nedenn amaa vazgecc derımm..bırde sasırdım okurken..vayy be ne erkekmıs dedımm..bırakk sana değer veren sana degerını hıssettıren bırı olsun hayatında..ınan okurken benı bıleee bogduun canımm..bence senın sevgın ona fazla gelmıs olabılırrr..

Ne geliyorsa başımıza "Aşktan" diye boşa dememişler.

Sonu olmayan aşklar için;
İlacı olsa kullansak aşık olmasak,
Ayrıldığımızda canımız acımasa,
Gözlerimizden sırf aşık olduk diye gözyaşı dökülmese,
Aklımız hep onunla meşgul olmasa,
Rüyalarımıza girmese,
Hayallerimizi süslemese,
Aşık olduğumuz kişi uğruna hatalar yapmasak,
Geceleri huzursuzluktan uykusuz kalmasak,
Her gün bir umut diye telefona ondan bir mesaj beklemesek,
Onunla güzel anılar yaşamasak ne bileyim madem sonu yok bunlar da olmasa... :KK43:

Bu durumdan kurtulmanın en güzel şekli unutmak için çabalamamaktır bence..

Kişi unutmak için zorladıkça, yaşanılan tüm olayları , kişiye özlemini , nefretini fazlasıyla hatırladığını ve tekrar tekrar yaşadığını düşünürüm ben..

O yüzden kendinizi zorlamayın..

Mantık ve kalbiniz hazır olduğunda size ''tamam işte bitti artık kendine geldin '' uyarısını verir size..
Hayırlısı..

Nezaman ve neden ayrildiniz? Sahsi fikrim bir iliski bitmisse birdaha hicbirsey eskisi gibi olmaz. Arasanizda konussanizda yine yipranan siz olursunuz.

Kolay degil yasanmisliklara ragmen unutmak ama zamanla insan ölüme bile alisiyorken ayriliga neden alisamasin? Biz cok fazla takiliyoruz ve herseyi gözümüzde büyüterek yasiyoruz. Kendinize deger verin ve bitmis bir iliski icin cabalamayin artik.

Nezaman ve neden ayrildiniz? Sahsi fikrim bir iliski bitmisse birdaha hicbirsey eskisi gibi olmaz. Arasanizda konussanizda yine yipranan siz olursunuz.

Kolay degil yasanmisliklara ragmen unutmak ama zamanla insan ölüme bile alisiyorken ayriliga neden alisamasin? Biz cok fazla takiliyoruz ve herseyi gözümüzde büyüterek yasiyoruz. Kendinize deger verin ve bitmis bir iliski icin cabalamayin artik.

Ekimde ayrildik
askerde biraktim onu(yalanlarindan ve birkac sebepten daha dolayi.)Simdiki aklim olsa yapmam..

O da bana acikca dedi, beni biraktin ben de seni birakiyorum, diye.

Ekimde ayrildik
askerde biraktim onu(yalanlarindan ve birkac sebepten daha dolayi.)Simdiki aklim olsa yapmam..

O da bana acikca dedi, beni biraktin ben de seni birakiyorum, diye.

Bence kararinin arkasinda durmalisin. Ortada yalanlar varsa zaten güven olmaz. Baska sebeplerde varmis.
Mutlaka hakli sebeplerle bitirmissindir. Pisman olmak yerine iyiki de. Suan sadece özlem duydugun icin (ki bu cok normal ayrilik sürecinde) ayrilmasaydim diye düsünüyorsun.

Bu sürecten inan hepimiz gectik. Geciyor bu acilar. Alisiyor insan ve sükrediyor.

Ben yine de takdir ediyorum sizi, boyle seven kolay bulunmuyor bu devirde. Sevebilmek bile bir erdem aslında. Bu zamanda sevebilmek, aşk demedim dikkat ettiyseniz.
Ama diger yandan da bütün kalbimle unutabilmenizi diliyorum. Iciniz soğur umarim ona karşı. Yada o geri döner.

Cok kindarmis sevgilin bu hayat boyu boyle gider... Hayatin hep misillemeleri yasamakla gecer. Evet unutmak,alismak zor ama imkansiz diil guclu ve metanetli ol..

X