Her hafta maça giden eş

Eğer siz de her hafta kendinize bir etkinlik için alan yaratabiliyorsanız ne ala. Ama yok evdeki iş yükü, çocuk yükü hep sizde olup da beyefendi her hafta kafa dağıtmaya gidiyorsa orda bir adaletsizlik oluşuyor demektir. Eşler bu konuda paslaşabiliyorsa bence sorun yok. Sorun tek tarafın kendine sürekli zaman ayırırken diğer tarafın ful sorumlulukları üstlenmesinde

Evliliğin başında tavrımı koydum çok maça giden bir insan değil eşim ama arkadaşları hep bekar çok fazla onlarla gezmeni istemiyorum dedim bir kere çıktığında hastalanmıştım bir daha da çıkmadı

Sanırım dediğiniz gibi yanlış eş seçmişim hiç anlaşamıyoruz çoğu konuda çok bencil çoğu zaman benim hikayem uzun 2.evliliğim bu ben ta İstanbul da Trabzona geldim onun için
2.evlilikte daha dikkatli ve düşünerek adımlar atmalıydınız hele çocuk konusunda biraz zamana bırakmak iyi olabilirdi
Mesele 2.evlilikte değil eşinizde sorumluluk bilinci yok

Benim eşim de sürekli gidiyor ama haftasonu benimle de dışarı çıkıyor bir de maça gitmeden çocuğu 1 saat dışarı çıkarıyor ara sıra. bu sefer de ben rüşvet gibi hissedip bozuluyorum sanki onun çıkmasına bir şey demeyim diye oluyormuş gibi hissediyorum ki öyle de biraz :)

İyi de ablacığım adamın ne mal olduğunu bile bile ikinci çocuğu yapmayacaktın, kayınvalidele oturursun sonra böyle evde adam inşallah maça gidiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…