• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her hafta maça giden eş

Nagihan6185

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2025
54
13
3
40
Merhabalar hanımlar benim yakındığım bir konu var bu aralar eşim sürekli maça gidiyor ve beni ihmal ediyor 8 aylık ta bebeğimiz var üstelik zaten kendisini az görüyorum sürekli il dışına gider çalışmaya her fırsatta maça gidiyor üstelik bu akşam gelicek ti eve uğramadan maça gidecekmiş bende çok bunaldım artık yoruldum ilgisiclşkten6bugon bu sefer de gitmeyiver bizim için ne olucak dedim Bi maç eğlencesi varmış kahvehaneye gitmiyor muş isyanım da haksız mıyım sizce

Merhabalar hanımlar benim yakındığım bir konu var bu aralar eşim sürekli maça gidiyor ve beni ihmal ediyor 8 aylık ta bebeğimiz var üstelik zaten kendisini az görüyorum sürekli il dışına gider çalışmaya her fırsatta maça gidiyor üstelik bu akşam gelicek ti eve uğramadan maça gidecekmiş bende çok bunaldım artık yoruldum ilgisiclşkten6bugon bu sefer de gitmeyiver bizim için ne olucak dedim Bi maç eğlencesi varmış kahvehaneye gitmiyor muş isyanım da haksız mıyım sizce
Ayyyy tam dayaklik koca. Benimde 7,5 aylik bebegim var sizi cok iyi anliyorum. Esimin isten gelmesi icin saatleri sayiyorum. Spora yazilacakti onda bile sonradan tatsizlik cikartmayayim diye 50 kere sordu. Ne guzel valla o zaman sizde her hafta kendinize birkac saatlik hobiler bulun bir zevkim var karisma deyip bebegi birakip gidin. Bebegin sorumlulugunu alamayacak adami baba yapmişsiniz malesef🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Ayyyy tam dayaklik koca. Benimde 7,5 aylik bebegim var sizi cok iyi anliyorum. Esimin isten gelmesi icin saatleri sayiyorum. Spora yazilacakti onda bile sonradan tatsizlik cikartmayayim diye 50 kere sordu. Ne guzel valla o zaman sizde her hafta kendinize birkac saatlik hobiler bulun bir zevkim var karisma deyip bebegi birakip gidin. Bebegin sorumlulugunu alamayacak adami baba yapmişsiniz malesef🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Acaba diyorum çocuğun bakım sorumluluğun dan mı kaçıyor zaten bana karşı çok ilgili değil çok üzülüyorum sadece :((

Acaba diyorum çocuğun bakım sorumluluğun dan mı kaçıyor zaten bana karşı çok ilgili değil çok üzülüyorum sadece :((
evden kaciyor iste
evde olsa is bekleyeksin adamdan, hicbir sey yaptirmasan bile cocukla ilgilen dusa gireyim diyeceksin , babasi ilgilen biraz diye vereceksin, cocuk gurultu yapacak, sen sohbet etmek isteyeceksin cocukla ya da kendinle ilgili onu bayan konularda. belki gorevlerini hatitlatacaksin sunu yap bunu ihmal etme sifon bozuldu bizi aşıya sen götür falan
durduk yere sorumluluk alacak
oysa eve yatmadan yatmaya gelince bu sorun ortadan kalkiyor.
malesef yanlis bir es secmissiniz. bu adam aile olmayi sevmemis. akli hala gecmis ozgur yaşamında

Yani benzer yollardan gectigimiz icin sizi cok iyi anliyorum. Esimde bebekle basbasa kalmak pek istemez cunku aglayinca eli ayagina dolasiyor, nasil susturacagini beceremiyor ama beni de yanliz birakmiyor. Isten geldiginde yada hafta sonlari oynuyor, disari cikartiyor vs. En azindan yanimda kucagina bile alsa ben ayaklarimi uzatiyorum bu yetiyor.
Esler ise gidip sosyal hayatlarina devam edecekler, biz evde surekli cocukla ilgilenelim. Buyuk haksizlik. Konusun esinizle kendinize zaman ayiracak bir zaman belirleyin bari. Sizinde oyle bir hakkiniz olmali

evden kaciyor iste
evde olsa is bekleyeksin adamdan, hicbir sey yaptirmasan bile cocukla ilgilen dusa gireyim diyeceksin , babasi ilgilen biraz diye vereceksin, cocuk gurultu yapacak, sen sohbet etmek isteyeceksin cocukla ya da kendinle ilgili onu bayan konularda. belki gorevlerini hatitlatacaksin sunu yap bunu ihmal etme sifon bozuldu bizi aşıya sen götür falan
durduk yere sorumluluk alacak
oysa eve yatmadan yatmaya gelince bu sorun ortadan kalkiyor.
malesef yanlis bir es secmissiniz. bu adam aile olmayi sevmemis. akli hala gecmis ozgur yaşamında
Sanırım dediğiniz gibi yanlış eş seçmişim hiç anlaşamıyoruz çoğu konuda çok bencil çoğu zaman benim hikayem uzun 2.evliliğim bu ben ta İstanbul da Trabzona geldim onun için

Sanırım dediğiniz gibi yanlış eş seçmişim hiç anlaşamıyoruz çoğu konuda çok bencil çoğu zaman benim hikayem uzun 2.evliliğim bu ben ta İstanbul da Trabzona geldim onun için
Çocuk var,ikinci evlilik yaptı asla gidemez diye düşünüyor eşiniz.Prangayı ayağınıza takmış.Kendi düzeni kendi kuralları,bıdı bıdı yaparsanız hiç acımadan kapıyı gösterir ....evet ne yazık ki ikinci tercihinizde yanlış olmuş☹️

Eşiniz eve gelmeyerek eş ve babalık görevini yerine getirmiyor, ilgisiz davranıyor. Çünkü eve gelirse yardım isteyeceğinizi biliyor bundan kaçıyor gibi. Aile olmayı becerememiş, aklı bekar hayatı yaşayıp özgür olmakta sanki. O nasıl kendisiyle vakit geçiriyorsa sizin de buna ihtiyacınız var. Yükünüzü hafifletmek yerine daha çok yük veriyor size. Bu konuları detaylıca konuşup içinizi dökmenjz lazım.

Eşiniz eve gelmeyerek eş ve babalık görevini yerine getirmiyor, ilgisiz davranıyor. Çünkü eve gelirse yardım isteyeceğinizi biliyor bundan kaçıyor gibi. Aile olmayı becerememiş, aklı bekar hayatı yaşayıp özgür olmakta sanki. O nasıl kendisiyle vakit geçiriyorsa sizin de buna ihtiyacınız var. Yükünüzü hafifletmek yerine daha çok yük veriyor size. Bu konuları detaylıca konuşup içinizi dökmenjz lazım.
Çok yorgunum artık çok üstelik te hastayım şuan çok yoruldum artık çok

Çocuk var,ikinci evlilik yaptı asla gidemez diye düşünüyor eşiniz.Prangayı ayağınıza takmış.Kendi düzeni kendi kuralları,bıdı bıdı yaparsanız hiç acımadan kapıyı gösterir ....evet ne yazık ki ikinci tercihinizde yanlış olmuş☹️
Artık çok yorgundum omzumda yük dayanılmaz oldu üstelik topuk dikenimde var iki çocukla uğraşmaktan küçüğünü sürekli kucağımda taşımaktan

Haftada bir normal bence eşim de gidiyor. Ama haftada iki de ben yürüyüşe zumbaya gidiyorum. Birer saat. Siz de çıkın bence iyi gelir.

Haftanın bir günü mü sadece dışarı çıkıyor
Yoksa diğer günlerde de şehirdışına çalışmaya mı gidiyor orayı çok anlayamadım

Ay ben garipsemedim bilmiyorum 1,5 yaşında çocuğum var eşim yaklaşık 6-7 aydır düzenli olarak her hafta maça gidiyor yani onunda kendini iyi hissettiği yer orası bana normal geliyor

Bu sene eşim spora yazıldı ve haftada 4 akşam toplamda 2 saat evde değil neredeyse. Bana afakanlar basıyor, gırtlağını sıkasım geliyor 😡

Sizi düşünmeden sürekli gezmelere giden, canı istediği gibi misafir çağırıp size iş yığan eşle uğraştığınız yetmiyor gibi üstüne üstlük iğrenç zihniyetli kayınvalidenizle aynı evde yaşıyorsunuz.

İşiniz çok çok zor bence. Keşke boşanmaya cesaret edebilseniz, umarım kök aileniz size destektir.

Son düzenleme:
Değişmez
Kayınvalide işlemi yasiyorsunuz olan olmuş artık ne yapacaksınız iki çocuk demişsiniz biraz göz yummaktan başka birşey yazamıyorum ne diyeyim.Yoksa ne yapacaksınız ki okula falan giderlerse belki biraz başınızı dinlersiniz o arada .

Haftada bir gün bana baya normal geldi ya. Hatta 2 de olabilir 😅 Ama tabi aynı miktarda sizin de kendinize ayırdığınız Bi zaman varsa. Haftada 1 akşam sen çocuklara bak ben spora gideyim VS derseniz ne der mesela?Eğer sadece kendi hakkı olarak görüyorsa tam bir öküz.. Ama siz de aynı imkanlara sahipseniz fakat kullanmak istemiyorsanız o da sizin suçunuz. Hiç teklif ettiniz mi dediğim şekilde, merak ettim

Cok normal cocuk sahibi olmak üzerine cidden oturup 5 dakika düşünen bir cok erkek cocuk sahibi olmazdi. İş olsun diye yapilan cocuk evden kaçmaya yer arayam adam klasik bir sey

Back
X