- Konu Sahibi Kelebekalbi
Eşimle evlenmezden önce sadece nişanlı sürecimiz oldu yani hiç flört etmedik o silivride ben istanbuldaydım sonra o işyerinin iskenderundaki fabrikasından üst yöneticilik teklifi aldı ve ikimizin ortak kararıyla kabul ettik ve gitti neyse Nişanlılıgımız 1 yıl sürdü o sürec içinde eşimin ailesi antakyada yaşıyor onları haftada bir defa aramaya bile üşeniyordu ben 2 3 gunde bir aramasını alışkanlık haline getirdim bu onun hoşuna gitti. sonra evlendik iskenderunda yaşamımızı sürdürüyoruz eşim her hafta sonu ailesinin yanına gitmek istiyor onları hep çok özlediğini söylüyor hatta curmatesi sabah erkendeen gidip pazar akşamı dönmeyi istiyordu bunu aileside istiyordu hiç ya siz yeni evlisiniz gidin biraz birlikte bişeyler ypın demediler ... şimdi 9 aylık evliyiz en güzzel zamanlarımız ilk 4 5 ayımız böyle gecti ben ne eşimin hevesini nede ailesinin hevesini kırmamak içinn sesımi cıkarmadım ama eşim beni hiç düşünmedi ben ilk kezz ailemden kopmuşum o üzülmesin diye özlediğimi bile belli etmiyorum ama o cekinmeden özlüyorum diyor kanıma dokunuyor ben gurbetlik ve aile özlemi cekerken hiç yanımda olmuyor. Aileme duydugum özlem azalsın diye beni oyalaması gerekdi ne bilim bana iş bulabilirdi( ben 7 yıl muhasebe işiyle ugraştım) veya beni alıp gezdiebilir birlikde bişeyler yapabilirdi hiçmi içinde benim için evliliği için heves yokdu.... benim evlilige gurbetlige özleme alışma sürecimde hiç yanımda olmadı. sonuçta hiç bilmediğim bir şehir hiç bilmediğim bir ev hiç bilmediğim bir koca bunlara alışmam çok zor olldu ama tek başıma üstesinden gelmeye calışıyorum. ailesiyle evliliği arasındaki dengeyi kuramıyor ama bunlara ragmen allaha şükürler olsun ailesiyle aram çok ii bir dediğimi iki etmiyorlar ailemden sonraki bana tek bu kadar ilgi gösteren insanlar. ''ama eşim enver buna zarar veriyor bu hareketiyle beni sanki ailesine tercih ediyormuş gibi geliyor buda içimde ailesine karşı bi öfke oluşturmasından korkuyorum''