• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her hafta sonu ailesine gidip orada yatalım istiyor

eşine duygularını göstermekten çekinme
ve açıkça söyle ben burda gurbetlik çekiyorum
bu sıkıntımı atmak için hafta sonları değişik şeyler yapalım
bu şehri gezelim, tanıyalım, keşfedelim de.
zamanla böyle planlar yaptığında kendinize ait bir yaşamanız olduğunu
idrak edebileceğini düşünüyorum.

valla öyle ya sanki küfür gibi yemin ederim agrıma gitti ya inşallah bende o mesafeyi koyucam o ışıgı görüyorum kendimdede ;) şimdi evli kuzenimi aradım hafta sonu bizi davet etmesini sagladım :) onuda sevmeme ragmen gidicem eşimide ikna edicem yazarım sonucu.

Var var o ışık sende var :) Bu hafta sonu başlangıcı yap geriside gelecektir inşallah hadi göreyim seni :)

cnm bu dediklerinin aynısını eşine de söylemelisin bence ben özledim dediği birgünde ister tatlı dille ister biraz sert bir şekilde çok bencil olduğunu seni görmezden geldiğini ailenden kilometrece uzakta olduğu halde öyle senin gibi sürekli görüşemediğim gibi içimde yaşıyorum herşeyimi ne bana destek oldun buzamana nede bencilliğin bitti seni anlamıyorum bukadar bencil olmak niye de açıkça

çünkü ben iskenderundayım ailem istanbulda onları her an özlüyorum ama her zaman onların yanına gidemem bu yüzden özlüyorum diyip aglayıp sızlayıp eşime evliliğime yansıtmamın bir anlamı yok diye düşüyorudum..

senin düşüncen en doğru olanı ama bu durumda galiba söylemen de gerekiyor.ben de ailemi çok özlüyorum sen ne güzel her zaman görüyorsun özeniyorum valla de bigün şakayla karışık.bakalım ne diycek.her hafta sonu oraya gitmeniz büyük haksızlıkinsan bir tatil gününü eşiyle başbaşa geçirmek ister

benim eşimde aynı şekilde evliliğimizin en güzel günleri yollarda geçti.2 saatlik mesafede oturuyoruz bir hafta sonu karşılıklı güzel bir kahvaltı yapamadık.kayınvalidemin daracık kanapesinde uyumaya çalışarak haftasonumuz geçti.bende çok sinir bozucu buluyorum bu durumu.seni çok iyi anlıyorum.bir kezde kendiliğinden hadi bugünde senin annene gidelim demedi.hep bişeyler bahane etti.aileside bir kez bu de eşinin gönlünü yap bugün onlara gidin demedi.sabaha karşı soğukta saat 3 de titreye titreye eve geldiğimi hatırlıyorum her pazar.gereksiz şeyler resmen eziyet.herseyin bir sınırı olmalı.bunun maddi boyutuda var her hafta her hafta dünyanın masrafı şehirdışına gitmek gelmek.sizi çok iyi anlıyorum.bende bu konuda dertliyim büyümelerini beklicez eşlerimizin Allah sabır versin bizlere

duygu ve düşüncelerinizi açık açık söyleyin. ailenizi özlediğinizi, onun tavrından dolayı duyduğunuz kırgınlığınızı... konuştukça sorunlar çözülür. sizin aklınızdan ve kalbinizden geçenleri onun okuması gibi bir durum olmadığından konuşarak halledilebilir. ilişkilerde zaten en büyük sorun biz söylemeden onlar anlasın istiyoruz ve içimizde tuttukça öfkemiz büyüyor.

anlattığına göre eşin senin sözünü dinleyen biri aieside bana art niyetli gelmedi sizi sevdikleri için sürekli beraber olmak istiyorlar ama işte bu aşırı ilgi sevgi gençleri bunlatabiliyor.seni anlıyorum canım.içinden geçenleri çekinmeden iyilikle eşine söyle hafta sonları için önceden planlar yap bu hafta pikniğe gidelim haftaya sinemaya gidelim başbaşa vakit geçirelim diye planlar yaparak zamanla bu gitme gelmeleri bir düzene bindirebilirsin.biraz zamana bırak ve sabırlı ol canım :31:

anlattığına göre eşin senin sözünü dinleyen biri aieside bana art niyetli gelmedi sizi sevdikleri için sürekli beraber olmak istiyorlar ama işte bu aşırı ilgi sevgi gençleri bunlatabiliyor.seni anlıyorum canım.içinden geçenleri çekinmeden iyilikle eşine söyle hafta sonları için önceden planlar yap bu hafta pikniğe gidelim haftaya sinemaya gidelim başbaşa vakit geçirelim diye planlar yaparak zamanla bu gitme gelmeleri bir düzene bindirebilirsin.biraz zamana bırak ve sabırlı ol canım :31:

benim eşimde aynı şekilde evliliğimizin en güzel günleri yollarda geçti.2 saatlik mesafede oturuyoruz bir hafta sonu karşılıklı güzel bir kahvaltı yapamadık.kayınvalidemin daracık kanapesinde uyumaya çalışarak haftasonumuz geçti.bende çok sinir bozucu buluyorum bu durumu.seni çok iyi anlıyorum.bir kezde kendiliğinden hadi bugünde senin annene gidelim demedi.hep bişeyler bahane etti.aileside bir kez bu de eşinin gönlünü yap bugün onlara gidin demedi.sabaha karşı soğukta saat 3 de titreye titreye eve geldiğimi hatırlıyorum her pazar.gereksiz şeyler resmen eziyet.herseyin bir sınırı olmalı.bunun maddi boyutuda var her hafta her hafta dünyanın masrafı şehirdışına gitmek gelmek.sizi çok iyi anlıyorum.bende bu konuda dertliyim büyümelerini beklicez eşlerimizin Allah sabır versin bizlere

Aminnnn bizim aramızda 1 saat mesefede 30 tl. veriyoruz gidiş geliş ordada harcıyosun dediğin gibi yazık ya yol uzun diye onlar gelmiyolar bizim için aynısını düşümüyolar ve dediğin gibi bikez olsun siz yeni evlisiniz demediler diğer insanlarında gözüne batıyo bu durum.

oldu olcak evinizin yanında bi ev tutsun böhhh... '')
sen bence kadınlığını kullan ve ne bilim hafta sonu sabhtan başla bişeylere :))) çooookk guzel hafta sonu geçirin daha sonra bi hafta sonu tatlılar yapın kariatur dergileri alın okuyun.. internetten film bulun izleyyinn :)) hafta sonu ' sana bütün gun masaj yapıcam ' de zaten istesede gitmezzz :D

Eşimin ailesini çoookkkk seviyorum onlarda beni çokkk seviyorlar köyde yaşıyorlar ortamıda çokk seviyorum içimi acıyor her gittimizde odalar tren gibi yanyana diğerine gitmek için dışarı cıkman gerek ... inan bana benim mutfaga gitmeme bile kıyamıyolar kayınvaldemde görümcemde ayagıma çorap giydiriyolar ayak numarama göre terlik aldılar ceşit ceşit allahım bozmasın çok seviyorum mutlu oluyorum oraya gittiğimde ama eşim abartıyor sorun orda ve beraber bi defa bişeyler yapma istemiyor bu beni deli ediyor.

eşim bana karşı çogu konuda hamur kıvamında ....... ben başlarda onu değiştirmeden sevmeye devam etmek istedim çünkü hiç birşeyi batmıyordu bu yüzden bazı konularda iyimser yaklaşıyordum. ama daha sonra elimi verdim kolumu alamadım :) ama artık aldım ipleri elime çogu şeyi yaşadım ve anladım artık nasıl davranma gerekdiğini....

biz aynı sehirdeyken cumartesi beraber gezerd,ik pazar kaynanama giderdik. bende yeni gelinim tabi gitmek istemezdim. ama mecbur giderdik sonra alıştım demekk bu sefer gitmek istemezdim ama gdincede kalkmak istemezdi. şimdi başka bir şehirdeyiz burda hiç kimsemiz yok keşke olsak ist her pazar kaynananma gitsem kalsam orda kimsesizlik daha zor

enver;( yapması gereken öncelikler)

1 sgarayı bırakıcam
2 kesin aşkımdan fazla kilo vericem
3 Evin düzenine uyucam
4 Tüm zamanımı eşimi anlamaya ve mutlu etmeye harcıcam
.....

kelebekalbi;(yapması gereken öncelikler)

1 sigarayı bırakıcam
2 kilo vericem
3 evin temizlik zamanlarını rütin hale getiricem

Yapmamız gereken öncelikler;

1 ayda bir sinemaya gidicez
2 ikimizin ailelerini haftada 1 defa arıcaz
3 antakyaya ayda 2 defa gidicez mecbur kalmadıkca kalmıcaz.

Kızlar eşim geldi yemek yedik kahve yaptım balkona cıktık aldım karşıma can sıkıntılarımdan bahsettim ve yukardeki listeyi yaptık......

bu hafta sonu cumartesi bi salaş bi yer varmış denize sıfır orda yemek yicez pazarda(sabahın köründe kalkıp yollara düşmek yerine) ne zaman canımız yataktan kalkmak istersek kalkım kahvaltı yapıp sinamaya gidicez akşamda benim kuzenime yemege gidicez.

NASILIM AMA :) ?

Eşimin ailesini çoookkkk seviyorum onlarda beni çokkk seviyorlar köyde yaşıyorlar ortamıda çokk seviyorum içimi acıyor her gittimizde odalar tren gibi yanyana diğerine gitmek için dışarı cıkman gerek ... inan bana benim mutfaga gitmeme bile kıyamıyolar kayınvaldemde görümcemde ayagıma çorap giydiriyolar ayak numarama göre terlik aldılar ceşit ceşit allahım bozmasın çok seviyorum mutlu oluyorum oraya gittiğimde ama eşim abartıyor sorun orda ve beraber bi defa bişeyler yapma istemiyor bu beni deli ediyor.

eşim bana karşı çogu konuda hamur kıvamında ....... ben başlarda onu değiştirmeden sevmeye devam etmek istedim çünkü hiç birşeyi batmıyordu bu yüzden bazı konularda iyimser yaklaşıyordum. ama daha sonra elimi verdim kolumu alamadım :) ama artık aldım ipleri elime çogu şeyi yaşadım ve anladım artık nasıl davranma gerekdiğini....

havan kime güzelim? allah bozmasın kaynananla aranı daha cok terlikler alasın

biz aynı sehirdeyken cumartesi beraber gezerd,ik pazar kaynanama giderdik. bende yeni gelinim tabi gitmek istemezdim. ama mecbur giderdik sonra alıştım demekk bu sefer gitmek istemezdim ama gdincede kalkmak istemezdi. şimdi başka bir şehirdeyiz burda hiç kimsemiz yok keşke olsak ist her pazar kaynananma gitsem kalsam orda kimsesizlik daha zor

CANIM BENİM CANIMI SIKAN KAYINVALDEMLERE GİTMEK DEĞİL EŞİM BİR HAFTA SONUNU BEİMLE GECİRMEK YERİNE HER ZAMAN ORAYA GİTMEK İSTİYORDU... neyse hallettik gibi

benimde kimsem yok sayılır olanlarlada görüşmüyorum .......... bi arkadaşım bi komşum ne bilim bir kişi bile yok konuşacak bi tek eşim var.

CANIM BENİM CANIMI SIKAN KAYINVALDEMLERE GİTMEK DEĞİL EŞİM BİR HAFTA SONUNU BEİMLE GECİRMEK YERİNE HER ZAMAN ORAYA GİTMEK İSTİYORDU... neyse hallettik gibi

benimde kimsem yok sayılır olanlarlada görüşmüyorum .......... bi arkadaşım bi komşum ne bilim bir kişi bile yok konuşacak bi tek eşim var.

eşin haftanın 5 gunu senle geciriyorum 2 gununude annemlere ayırmak istiyorum mantığında galiba bence olabilir. banada eşim o izni verse aynıısnı yaparım. konuyu sabah acmısın akşama halolmuş tebrikler

Back
X