• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her hafta sonu ailesine gidip orada yatalım istiyor

eşin haftanın 5 gunu senle geciriyorum 2 gununude annemlere ayırmak istiyorum mantığında galiba bence olabilir. banada eşim o izni verse aynıısnı yaparım. konuyu sabah acmısın akşama halolmuş tebrikler

benim bu foruma 2. mesajımdı sabah napım kızlar iyi gaza getirdiler beni....
dedim ya hasretim derdimi yanmaya birilerinin yanımda oldugunu benimle aynı şeyleri düşündüğünü görünce cesaret geldi ve sonuç verdi mutluyum teşekkürler arkadaşlar.

benim bu foruma 2. mesajımdı sabah napım kızlar iyi gaza getirdiler beni....
dedim ya hasretim derdimi yanmaya birilerinin yanımda oldugunu benimle aynı şeyleri düşündüğünü görünce cesaret geldi ve sonuç verdi mutluyum teşekkürler arkadaşlar.

naptında düzelttin peki

naptında düzelttin peki

bizim başka sorunlarımızda var öncelerden beri gelen son zamanlarda bana yaptıgı bazı haksızlıklar ve yanlış bi kaç kelimeleri oldu bundan dolayı piskolojim yerinde değil artık onun fark edecegi kadar bozuldu anla halmi :D :))))) neyse kahve yaptım mutlu oldu balkonda biraz başımı omuzuna koydum yelkenlerini fora ettim ve anlatmaya başladım dayanamadı biraz agladım ( onun yanında ağlamaktan nefret ediyorum sık yapmadıgım bişey) sonra dedim artık bişeyler yapalım bişeyleri düzene koyalım yarınımız bugunden farklı olsunaylardır hergunum aynı deliricem dedim. saglık nedeniyle bazen annenlere gitmiyoruz o gun bile sen eve sıgmıyosun daraldıgını söylüyorsun benim halimi nasıl anlayamazsın dedim ve sözle olmuyor yazalım bi düzene koyalım ne yapıcagımızı bilelim dedim... sonra işte yazdık düşündük aklımıza gelen düzeltmek istedeğimiz şeyleri sonra çay demledik oturma odasına gectik flim izleyelim mi dedi... şuan filmin dolmasını bekliyoruz birlikte izlicez.

Son düzenleme:
bizim başka sorunlarımızda var öncelerden beri gelen son zamanlarda bana yaptıgı bazı haksızlıklar ve yanlış bi kaç kelimeleri oldu bundan dolayı piskolojim yerinde değil artık onun fark edecegi kadar bozuldu anla halmi :D :))))) neyse kahve yaptım mutlu oldu balkonda biraz başımı omuzuna koydum yelkenlerini fora ettim ve anlatmaya başladım dayanamadı biraz agladım ( onun yanında ağlamaktan nefret ediyorum sık yapmadıgım bişey) sonra dedim artık bişeyler yapalım bişeyleri düzene koyalım yarınımız bugunden farklı olsunaylardır hergunum aynı deliricem dedim. saglık nedeniyle bazen gitiyoruz o gun bile sen evde daralıyorsun söylüyorsun benim halimi nasıl anlayamazsın dedim ve sözle olmuyor yazalım bi düzene koyalım ne yapıcagımızı bilelim dedim... sonra işte yazdık düşündük aklımıza gelen düzeltmek istedeğimiz şeyleri sonra çay demledik oturma odasına gectik flim izleyelim mi dedi... şuan filmin dolmasını bekliyoruz birlikte izlicez.

ooo sen işi çözmüşsün bacım 2 gözyaşına düzelmişin herşeyi artık hergun ağla be olsam bilsemki düzeltecem sorunu 2 gözum 2 ceşme üşenmeden hungur hungur ağlarım :)

kızlar film dolmak üzere uzun bi gece beni bekliyo ;) yardım ve desteklerinizden dolayı tşk. öpüyorummm iyi geceler....

ooo sen işi çözmüşsün bacım 2 gözyaşına düzelmişin herşeyi artık hergun ağla be olsam bilsemki düzeltecem sorunu 2 gözum 2 ceşme üşenmeden hungur hungur ağlarım :)

agladım dedimde öyle hüngür hüngür değil onun hoşuna gidecek şeyleri yaptım ve hoşuna gidecek tarzda konuştum gözün cıksın desem o biliyorum ki böyle oldugumda gözünü sevim dedim diye anlar :) ..........

ama bu yönümü herzaman kullanma gücüm ve sabrım olmuyor o gücüde burdda buldum bugun

Son düzenleme:
her seyi de devletten beklemeyin :) bir seyleri belli etmeyeyim diye kivranip o bana is bulmadi ailemi ozledim benim yanimda olmadi diye sizlanacaginiza esinizle KONUSUN. calismak istiyorsaniz is arayin yok ailenizi ozlediyseniz bunu esinize soyleyin. annanemin en sevdigim lafi erkegin gozu yoktur kulagi vardir..

her seyi de devletten beklemeyin :) bir seyleri belli etmeyeyim diye kivranip o bana is bulmadi ailemi ozledim benim yanimda olmadi diye sizlanacaginiza esinizle KONUSUN. calismak istiyorsaniz is arayin yok ailenizi ozlediyseniz bunu esinize soyleyin. annanemin en sevdigim lafi erkegin gozu yoktur kulagi vardir..

benimde en sevdiğim laflardan biri davulun sesi uzaktan hoş gelir.

enver;( yapması gereken öncelikler)

1 sgarayı bırakıcam
2 kesin aşkımdan fazla kilo vericem
3 Evin düzenine uyucam
4 Tüm zamanımı eşimi anlamaya ve mutlu etmeye harcıcam
.....

kelebekalbi;(yapması gereken öncelikler)

1 sigarayı bırakıcam
2 kilo vericem
3 evin temizlik zamanlarını rütin hale getiricem

Yapmamız gereken öncelikler;

1 ayda bir sinemaya gidicez
2 ikimizin ailelerini haftada 1 defa arıcaz
3 antakyaya ayda 2 defa gidicez mecbur kalmadıkca kalmıcaz.

Kızlar eşim geldi yemek yedik kahve yaptım balkona cıktık aldım karşıma can sıkıntılarımdan bahsettim ve yukardeki listeyi yaptık......

bu hafta sonu cumartesi bi salaş bi yer varmış denize sıfır orda yemek yicez pazarda(sabahın köründe kalkıp yollara düşmek yerine) ne zaman canımız yataktan kalkmak istersek kalkım kahvaltı yapıp sinamaya gidicez akşamda benim kuzenime yemege gidicez.

NASILIM AMA :) ?

İyimişş ben begendim.. hayatınzıı duzene sokun.. VE VE Veee kesinliklee sigarayı bırakın sizi kanser eden pis kokmanızı sağlayan insanların ıyy nasıl kokuyo dedittiren şeyi bırakına rtık ben bıraktım 10 ay olduuuuu

İyimişş ben begendim.. hayatınzıı duzene sokun.. VE VE Veee kesinliklee sigarayı bırakın sizi kanser eden pis kokmanızı sağlayan insanların ıyy nasıl kokuyo dedittiren şeyi bırakına rtık ben bıraktım 10 ay olduuuuu

tebrik ederm darısı bize inşallah....

Back
X