Her hafta sonu babamla ilgili içim daralıyor

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
Annemle babam boşandı,daha önce bir çok kez konu açmıştım.
Babam kendi ailesiyle kalıyor,bayadır babamı görmeye gitmiyorum 2 ay olmuştur ama eşim çoçuğumu götürüyor.bana soğuk davranıyor o yüzden görmek istemiyorum sürekli keyfi kaçık hasta bilmiyorum yani çok etkileniyorum zaten çalışıyorum çok yoruluyorum bir de babamın bu şekilde davranması beni çok etkiliyor
Anneme çok çektirdi ama bir dönem iyiydik şu an bu durumunun sebebi kendisi çünkü bekar gibi yaşadı
Hafta içi düşünüyorum hafta sonu giderim diye hafta sonu olunca vakit bulamıyorum bir de canım istemiyor.kayınpederimle bile vakit geçirirken babam aklıma geliyor vicdan azabı duyuyorum,benim kızımda ilerde böyle mi olur diyorum
Ama hiç birşey eskisi gibi değil.annemi mutlu etseydi annem mutlu olucaktı biz de mutlu olucaktık,annemi mutsuz etti annem mutsuz olunca biz de mutsuz olduk,ben dengeyi kuramıyorum
Ne mutlu anımızda ne mutsuz anımızda artık birlikte değiliz ailemiz bölündü ama sonuç olarak annem mutlu babam mutsuz
Anneme de bayadır gitmiyorum 1 ay olmuştur ama annem dert etmiyor aman kızım sen eşinle çocuğunla mutlu ol diyor
Ama babam öyle değil soğuk soğuk,şimdiden böyle ben yaşlılığını düşünemiyorum

Her haftasonu bu stresti çekeceğine, bir rutine oturt

15 ya da 20 günde bir git. Böylece sadece vakti gelince o stresti yaşarsın ve gidersin. Şimdi hem strest yaşıyorsun hem de gitmiyorsun

Allah kolaylık versin

Benim konularınızdan anladığım tek şey, babanızın ne kadar kötülük yaptığı önemli olmaksızın annenizden daha çok sevdiğiniz gerçeği.
Kimse size ne yapacağınızı söyleyemez. Söylememizi beklemeyin. Babanızla iyi olmaktan anneniz nedeniyle uzak duruyorsunuz. Gerçeği kabul edin bir karar verin. Gidin konuşun. Biten evliliğiniz yüzünden taraf tutmuyorum. İkinizin de darılmaya hakkı yok deyin. Anneniz üzülecektir muhtemelen. Fakat babanız sizin için daha kıymetli.

Sorun ne anneniz ne de babaniz
Sorun sizsiniz
Her seyin yolunda oldugu annenizi bile gormeye gitmiyorsaniz size ne diyelim?
Ömrünü zehir eden adamdan ayrılıp ikinci baharını yaşamak istiyor diye tripli ya da babasını üzmek istemiyor. Her konusunda üstü kapalı anneyi suçluyor.

Anne ve baba arasındaki ilişki çocuğu etkiler ama eğer babanız size kötülük yapmadı sadece annenizle anlaşamadılar ya da annenize eziyet ettiyse bir yetişkin olarak taraf tutmanız çok doğru değil. Sizi ve torununu özlüyor, görmek istiyor demek ki ilgili bir baba aslında. Siz annenize de gitmiyormuşsunuz gerçi aranızda bir sorun olmamasına rağmen.

Ömrünü zehir eden adamdan ayrılıp ikinci baharını yaşamak istiyor diye tripli ya da babasını üzmek istemiyor. Her konusunda üstü kapalı anneyi suçluyor.
Sonra da gelip burda milletin ensesinde boza pisiriyor.
Anne baba iliskisine karismayi ben normal bulmuyorum ya. Tamam etkilenmissindir de onlar kari koca. Bosanir el olurlar ama sen ikisiyle de bosanamazsin,onlarin cocugusun,iyiligiyle kotuluguyle kabullenirsin. Biri baban biri annen yahu, reddetme imkani yok. Surekli eskiden o olduydu bu olduydu diye kafayi yemenin anlami var mi?

Seni o kadar iyi anlıyorum ki... aynı hisleri ne yazık ki bende yaşıyorum, bizimkilerinde durumu sizinkilerle aynı. ne yalan söyleyim babamı aramak bile içimden gelmiyor.

Babanız ne eşlik görevini yerine getirmiş, ne de babalık. Nedir bu azabın sebebi? Böyle babalar daha kıymetli oluyor nedense. Herkes yaptıklarının faturasını ödeyecek..

Anne ve baba arasındaki ilişki çocuğu etkiler ama eğer babanız size kötülük yapmadı sadece annenizle anlaşamadılar ya da annenize eziyet ettiyse bir yetişkin olarak taraf tutmanız çok doğru değil. Sizi ve torununu özlüyor, görmek istiyor demek ki ilgili bir baba aslında. Siz annenize de gitmiyormuşsunuz gerçi aranızda bir sorun olmamasına rağmen.
Ben anneme kızdığım için gitmemezlik yapmıyorum ki,annem çok yoruldu çocuğuma bakarken çok huzursuzluk çekti biraz kafasını dinlesin diye gitmiyorum annem de bu durumdan memnun bunda kötü ne var anlamadım
Bir de babamla aram iyiydi ama bana niye soğuk davranıyor anlamıyorum ki ben ne yaptım ben mi istedim böyle olmasını kafasının dikine gidip anneme küfür eden o bekar gibi yaşayan o
Boşandığı zaman hiç birşeyin eskisi gibi olmayacağı belliydi

Ben anneme kızdığım için gitmemezlik yapmıyorum ki,annem çok yoruldu çocuğuma bakarken çok huzursuzluk çekti biraz kafasını dinlesin diye gitmiyorum annem de bu durumdan memnun bunda kötü ne var anlamadım
Bir de babamla aram iyiydi ama bana niye soğuk davranıyor anlamıyorum ki ben ne yaptım ben mi istedim böyle olmasını kafasının dikine gidip anneme küfür eden o bekar gibi yaşayan o
Boşandığı zaman hiç birşeyin eskisi gibi olmayacağı belliydi

Tekrar ediyorum, babanızın annenizle ilişkisinde yetişkin bir kadın olarak taraf olmamalısınız. Biri babanız diğeri anneniz çünkü. Babanız ve anneniz boşandı, siz boşanmadınız onlardan. Bunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek.

Babanızla aranız iyi ama 2 aydır görmüyorsunuz. Bu işte bir anormallik yok mu sizce de? Sizin tavrınızdan dolayı soğuk davranıyor, ben de iki ay görmesem sebepsiz yere benimkiler de kızar. Adamın kızması anormal değil, sizin davranışlarınız anormal.

Bir anne kızını görmediği için memnun olmaz, sadece kızı üzülmesin kırılmasın diye sesini çıkarmaz.

Tekrar ediyorum, babanızın annenizle ilişkisinde yetişkin bir kadın olarak taraf olmamalısınız. Biri babanız diğeri anneniz çünkü. Babanız ve anneniz boşandı, siz boşanmadınız onlardan. Bunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek.

Babanızla aranız iyi ama 2 aydır görmüyorsunuz. Bu işte bir anormallik yok mu sizce de? Sizin tavrınızdan dolayı soğuk davranıyor, ben de iki ay görmesem sebepsiz yere benimkiler de kızar. Adamın kızması anormal değil, sizin davranışlarınız anormal.

Bir anne kızını görmediği için memnun olmaz, sadece kızı üzülmesin kırılmasın diye sesini çıkarmaz.
Gerçekten size şu an açıklama yapmak bile istemiyorum çünkü yazdıklarımı anlamadan beni suçluyorsunuz
Babamla önceden iyiydi ama o bana soğuk davranıyor ve de daha bir çok yaşanan şeyler var,annemle de hergün telefonda konuşuyoruz kadın şu an kafasını dinliyor arkadaşlarıyla geziyor kendiyle ilgileniyor gayette mutlu çok şükür,yani öyle bir yazıyorsunuz ki sanki ben hayırsız evlat ikisi de boşandı ben elimi ayağımı çektim gibi
Ama ne yazsam da anlamayacağınız beni daha çok strese sokacağınız için daha fazla açıklama yapmak istemiyorum size
İyi günler

Gerçekten size şu an açıklama yapmak bile istemiyorum çünkü yazdıklarımı anlamadan beni suçluyorsunuz
Babamla önceden iyiydi ama o bana soğuk davranıyor ve de daha bir çok yaşanan şeyler var,annemle de hergün telefonda konuşuyoruz kadın şu an kafasını dinliyor arkadaşlarıyla geziyor kendiyle ilgileniyor gayette mutlu çok şükür,yani öyle bir yazıyorsunuz ki sanki ben hayırsız evlat ikisi de boşandı ben elimi ayağımı çektim gibi
Ama ne yazsam da anlamayacağınız beni daha çok strese sokacağınız için daha fazla açıklama yapmak istemiyorum size
İyi günler

Buraya görüş almak için yazıyorsunuz sonra görüşleri beğenmiyorsunuz. Ne yapalım babanıza saydıralım mı hep birlikte, bunu mu istiyorsunuz?
Adam bir şeylere kızmış, kırılmış belli ki. Evlat olarak yapmanız gereken sebebini sormak, arayı ısıtmaya çalışmakken siz kendinizi çekiyorsunuz. Bu konuya benim bundan başka yorumum yok malesef.
Çok güzel bir temennim vardır benim herkes için, allah herkese kendi gibi evlat versin derim. Sizin için de bunu diliyorum.
Size de iyi günler.

Buraya görüş almak için yazıyorsunuz sonra görüşleri beğenmiyorsunuz. Ne yapalım babanıza saydıralım mı hep birlikte, bunu mu istiyorsunuz?
Adam bir şeylere kızmış, kırılmış belli ki. Evlat olarak yapmanız gereken sebebini sormak, arayı ısıtmaya çalışmakken siz kendinizi çekiyorsunuz. Bu konuya benim bundan başka yorumum yok malesef.
Çok güzel bir temennim vardır benim herkes için, allah herkese kendi gibi evlat versin derim. Sizin için de bunu diliyorum.
Size de iyi günler.
Amin

Babanız ne eşlik görevini yerine getirmiş, ne de babalık. Nedir bu azabın sebebi? Böyle babalar daha kıymetli oluyor nedense. Herkes yaptıklarının faturasını ödeyecek..
Babam anneme yüzde 100 eşlik görevini yerine getirmedi bu kesin
Ama bize öyle değil yani çok fedakar bir baba olmadı hayatındaki öncelikleri evlatları değil kardeşleri annesi bizden daha önemliydi,yaşı geçince evlatlarına düşkün olmaya başladı ama bu sefer biz de ona karşı çok sıcak değiliz
Mesela tam üniversite sınavına girmeme 2 ay kala annemden boşanmak istemesi ve başkasıyla evlenmesini hiç bir zaman unutamam,o kafayla sınava girmiştim
Bir ara iyi gibiydi yani aramız iyiydi tamam dedim babam artık akıllandı ama yine özüne döndü
Bencil bir insan önce benim diyor yani.
Mesela benimle soğuk konuşuyor ama geçende telefon etti birşey istemek için o zaman kızım diyor
Ben de bilmiyorum ne öyle bizi sürekli döven hakaret eden babanın çocuğuyum ne de çocuğu için çok fedakarlık yapan ailesine düşkün bir babanın çocuğuyum

Bu kadar içlenmeye gerek yok. Bence eşin de gitmesin. Hem suçlu hem güçlü. Soğuk davranıyormuş bir de. Yesinler
Yok o kadar da değil,evet soğuk davranıyor sanki biz boşanmalarını istedik
Ben ayrılmalarını istemedim ama annem mutlu olucak diye sesimi çıkarmadım
Babam evet eskisi gibi değil mutsuz ama bana soğuk davranmasını anlayamıyorum
Eskiden olduğu gibi her akşam ailecek birlikte olamayız
Bir yerlerde hep eksiklik olucak

Benim konularınızdan anladığım tek şey, babanızın ne kadar kötülük yaptığı önemli olmaksızın annenizden daha çok sevdiğiniz gerçeği.
Kimse size ne yapacağınızı söyleyemez. Söylememizi beklemeyin. Babanızla iyi olmaktan anneniz nedeniyle uzak duruyorsunuz. Gerçeği kabul edin bir karar verin. Gidin konuşun. Biten evliliğiniz yüzünden taraf tutmuyorum. İkinizin de darılmaya hakkı yok deyin. Anneniz üzülecektir muhtemelen. Fakat babanız sizin için daha kıymetli.
Annemi babamdan daha çok seviyorum yanılıyorsunuz
Babam kendini bizden daha çok seven bir adam,babamdan annem yüzünden uzak durmuyorum,soğuk davrandığı ve suratını astığı için gidesim gelmiyor çünkü hayatım zaten yoğungeçiyor çalışmaktan çocuk vs bir de babam soğuk soğuk konuşunca hiç gidesim gelmiyor
Kaç kere söyledim bu sizin aranızda olan birşey ben karışmam diye ama hala annemi arıyormuş
Bize de kızıyor,oda beni aramıyor hiç kızım nasılsın diye sürekli ben arıyorum
İli olduğu zaman arıyor genelde

annene de kız madem.
vakti zamanında boşanmayarak hepinizi mahkum etmiş mutsuzluğa.
Zaten kızdım ama kardeşim için barışmıştı daha önce o hep anne sus alttan al vs diyordu
Ama şimdi keşke daha önce boşansaymışım diyor

Back
X