- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
- Konu Sahibi Pelinimben
-
Haklısınız benim çocuklarım da erken kalkıyor, kalktıkları gibi alıp oda değiştirip oturma odasına geçiriyorum ikisini de.
Uygun bir dille konuşun yine, bazen insanlar imaları anlamamazlıktan geliyor. Sabahın 6'sında kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok, sebebi çocukta olsa.
Söylenmek yada kendi kendinize saydırmak yerine anneleriyle sakince konuşup durumdan rahatsız olduğunuzu belirtin.
Olmadı kulak tıkacı daha da olmadı taşının.
Kaç yaşında bu çocuk dediiniz?
çocuktur normaldir
Bayramdır normaldir
düğündür normaldir
Temizliktir normaldir
Eşler kavgasıdır normaldir
Hiçte normal değil
Cahilliktir düşüncesizliktir medeniyetsizliktir
Bu şekilde yaşayamayan gitsin dağda boş arazide kendi çapında yaşasın
Konu sahibi sen sabırlıymışsın ben şimdiye kapılarına çıkmıştım
Ki çıkmışlığımda vardır
Haklısınız. Ben sırf o yüzden müstakil eve çıktım. Ne ben kimsenin gürültüsünü çekeyim ne de benim çocuğumun gürültüsünü çeksinler. Apartman yöneticisi yok mu? Bir de o uyarsın. Ya da toplantı olunca isim vererek söyleyin. Aklıma başka bir şey gelmedi.
Gidip konuşun çok sinir bozucu bir durum. İnsanın uyumaya dinlenmeye ihtiyacı var
Yok çok haklısınız. Söyleyin tabii ki. Bir orta yol bulunsun. Çekilecek gibi değil çünkü.Yönetici var ama onlar o sesle yaşamadıkları için anlatınca normal geliyor çocuk işte deyip duruyorlar söylemek zorundayım artık inanın çok geriliyorum
Anladığım kadariyla sinirleri yıpranmış bir komşunuz var . Odalarinizin düzenini değiştirin ses gelmeyen yer yatak odası olsun mesela.Anneleri kimseye kapıyı açmıyor bir kaç kere komşular mevlüde çağırmıştı kapı hep duvar eşi gececi 6 yıldır oturuyorum kadını 2 kez gördüm biri doğumdan dönerken biri de gezmeden selam dahi vermiyor eşiyle her akşam karşılaşıyoruz. Adam kadının ekmeğini suyunu arpasını bırakıp gidiyor kadin balkona dahi çıkmıyor anlayacağınız. Bir kere beşik sesinden dolayı msj attık şimdi her şeye rahatsız olan tipler gibi sürekli şikayette etmek istemiyorum açıkçası. Evi taşımayı düşündüm ama kendi evim ve halen kredi borcu devam ediyor.
Bilemedim ne desem. Caba sarfedip gurultu oluyosa yapacak bisey yok. Üçüz ogullarim var 3.5 yasinda. Ne kadar oyalamaya calissakta ayni yerde tutamiyoruz. Yardimcilarimiz bu cevrede oturuyor ayrilamiyorum. Mustakil evde yok. Dublekse gectik ses yine var. Akttakiler yandskiler anlayisli sukur
Beşik sesini nasıl kestiler anlamadım artık sallamıyorlar mi bebeği çok raharsizsaniz taşının bebek olan ev için bisey yapamazsınız.Günaydın iyi pazarlar herkese...
Sabahın 6 sında koşma ve ağlama seslerine uyandigim için çok gerginim. Eşim de bende çalışıyoruz. Hafta ici sabahın 6 sında yollardayız pazar günü gelse de bi uyusak demeyi iple çekeriz ama yok yok yok .Alt katıma bir aile taşındı gece 12 den sonra çeneleri düşüyor üst katımda 2 erkek çocuğu var .Anlayacağınız gece uykuya dalmada zorlanıyoruz sabah erken kalkmaktan bıktık. Üst komşunun bir ara bebek beşiği sabaha kadar tak tak sesleri çıkartıyordu uslubunca eşim msj attı o konu düzeldi şimdi çocuklar sabahın 6 sinda koşmaya başlıyor yani yatak odam old biliyorlar çocuklarını alıp diğer odalara götüremiyorlar mi?Şuan yazarken çığlık sesleri binaya yayılmış. Bir kaç kere adamı çocuklarıyla gördüm severken laf arasında 'bu çocuk her sabah evin içinde koşturan mi 'dedim adam ses etmedi. Hava boşluğundan cinnet anima gelip eşim le konusuyor gibi laf saymisligim da var napiyim ben şimdi. Lütfen çocuktur demeyin ses dayanılacak gibi değil Uykusuzluktan gözlerim aciyor.
Anladığım kadariyla sinirleri yıpranmış bir komşunuz var . Odalarinizin düzenini değiştirin ses gelmeyen yer yatak odası olsun mesela.
Beşik sesini nasıl kestiler anlamadım artık sallamıyorlar mi bebeği çok raharsizsaniz taşının bebek olan ev için bisey yapamazsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?