Her hamilelikte verilir mi?

Krissi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
3.000
2.221
133
34
Merhaba kızlar bugün doktor kontrolüm vardı ve her şey yolunda dedi. Sadece progestan kullanmaya başlamam gerektiğini söyledi. Her hamilelikte verilir mi bu ilaç yoksa riskli bir durum mu var ? 7+3 deyim şu an.

bebegin tutunmasini kolaylastiriyor ilac ama her doktor veriyormu bilmiyorum benim biraz riskliydi gunde uc tane 200mg progestan birde 5gunde bir pruloton 500mg igne oluyordum..gecen hafta azaltti gunde 1 progestan aliyorum sadece..bebege bir zarari yok sadece tutunmayı kolaylastiriyor verdiyse kullan bence doktorun..

Bende kullandim cnm bi kutu bitince icme dedi biraz garantili olsun die veriyolar sanirsam

Bende korktum ultrasonda biraz da kanaman görünüyor ağır iş yapma sürekli uzan filan dedi.

Benim de kanama alanım vardı ultrasonda o yüzden verildi hala da kullanıyorum proluton haftada 1

Bana vermedi ilaç ama sürekli yat azalmazsa gel dedi azaldı gibi şükür. Sende yat Can'ım yorma kendini

Aynen ultrasonda kanama gormus olabilir. ama ciddi bir sey oldugunu sanmiyorum. ciddi olsa yatis verir igne yapardi. ilacini vajinden fitil olarak kullanmani tavsiye ederim. yan etkileri bende agir olmustu.

Benimde gece lekelenmem olmus.sabah doktora gittim hemen.baktı gayet iyi hic bisey yok dedi,ama biz yinede tedbir alalim dedi bana verdi fitil olarak kullanmami soyledi.yani tedbir olsun diyede yazabilir.aksi bisey olsa soylerdi zaten.

Merhaba kızlar bugün doktor kontrolüm vardı ve her şey yolunda dedi. Sadece progestan kullanmaya başlamam gerektiğini söyledi. Her hamilelikte verilir mi bu ilaç yoksa riskli bir durum mu var ? 7+3 deyim şu an.
Benimde rahim boyum kısalmıştı bi iki hafta kullanmıştım iyi geldi canım

Korktum kanama görünüyor dedi anlamadım da ne olduğunu ama gayet sakin konuştu kanama var dedi fakat hiç panik yapmadı Güler yüzüyle bana bu ilacı yazdı gönderdi

Bana kese etrafında kanama görülmesi istenilen bir durum değil bu düşük tehlikesi anlamına gelir dedi. Saniyede yüz soru sorduğum için. Eve git bol bol dinlen ağır iş yapma eşinle ilişkiden uzak dur bolca su tüket dedi. Zaten bebeğin sağlıklıysa tutunacaktır sen pozitif düşün diye ekledi. Bebek iyi göründüğü için endişe yapma geçici bir durum olabilir dedi. İnşlh sıkıntı yoktur Can'ım. Sen lekelenme falan yaşamadın dimi?

Yok hiç lekeleme olmadı, beyaz akıntım var o da normal dedi doktor onun dışında gülerek gönderdi beni,tedirgin etmedi beni.

O zaman korkma benim lekelenme oldu öyle anladım. Sende durum çok ciddi değil demekki.

O zaman korkma benim lekelenme oldu öyle anladım. Sende durum çok ciddi değil demekki.
İnşallah değildir çok tedirgin oldum 7 hafta da olduk allah korusun kürtaj filan derlerse yaptıramam valla allah göstermesin

Bende kullanmistim. ultrasonda kanama görmüştü ve vermişti. Geçici bir şey ama önlem amaçlı. acil bir şey olsaydı hastanede yatiririm demişti. Strese erek yok. Bazen desteğe ihtiyaç oluyor. Tadını cikarrr

Umarım benim de geçici bir durumdur canım tedirgin oldum 3 aralığa da randevu verdi zaman geçmek bilmez şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…