Her hamilelikte verilir mi?

tedirgin olma. geçer inşallah. Istersen başka bir doktora daha görün 3 araliga kadar. Hem görürsün bebisi
Bebeği gördüm canım kalbini de duydum sadece kanama görünüyor dedi bu ilacı verdi korktum biraz

Bende 3 aylık hamileyim alttan 3 cm açılma oldu düşük riskim var bana da aynı ilaçtan verildi ayağa kalkmamam gerektiği söyledi inşallah kapanır bebeğimi sağlıklı bi şekil de kucağıma alırım ama çok endişe ediyorum

Allah yardımcın olsun canım iyi düşün iyi olsun inşallah

İnşallah canım çok hevesli durdum isim bile bulmuştum ama şimdi ne isim ne elbise almak istemiyorum 8. Ayım dolmadan hıc bir hazırlığını yapmıycam gerçekten insan dokuz doğuruyor bu hamilelikte iyi olsun sağlıkla doğurayım başka bişey istemiyorum

canım progestanı vermesi kötü bir şey anlamına gelmez tutunmasını kolaylaştırıyor bebeğin ben 10.haftamdan beri kullanıyorum çok ufak bir kanama alanım vardı o yüzden başladım hala kullanıyorum

Merhaba kızlar bugün doktor kontrolüm vardı ve her şey yolunda dedi. Sadece progestan kullanmaya başlamam gerektiğini söyledi. Her hamilelikte verilir mi bu ilaç yoksa riskli bir durum mu var ? 7+3 deyim şu an.
Canim herkese verilmiyor kanamasi lekelenmesi olanlara veriliyor diye biliyorum

Bende korktum ultrasonda biraz da kanaman görünüyor ağır iş yapma sürekli uzan filan dedi.
Kanama gördüğü için vermiştir canım. Geçen hamileligimde benim de kese arkasında kanama görünce progestan verdi düşük olmasın diye.

Oo iyi tm o ilac herseyi duzeltir hic bsy gecikmemis insaallah duzelir allah evladimiza bagislasin hepimizi
Kanama alanı neden olur ki? Hiç de kanama olmadı üstelik. Bu ilaç geçirir mi acaba ? Tedirgin oldum daha kontrole 2 hafta var şaşkınım

Genelde kanama falan varsa kullanılır diye biliyorum ben
Bana iki gebelikte de vermedi. Ama kanama yaşayan arkadaşlarım kullanmıştı.

Genelde kanama falan varsa kullanılır diye biliyorum ben
Bana iki gebelikte de vermedi. Ama kanama yaşayan arkadaşlarım kullanmıştı.
Kanama hiç olmadı sadece kanama alanı görüyorum dedi inşallah kanama filan olmaz 9 haftalık oldum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…