Her ilişkide öpüşür müsünüz?

paranoyaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2009
82
0
86
İstanbul
kızlar merak edıyorum eşinizle her ilişki sırasında öpüşür müsünüz?yoksa nadir midir bu?biz genellikle öpüşmüyoruz dayasakkelimeyasakkelime

valla ben birşey anlamadım bacım ister öpüş ister öpüşme bu bir tercih sorun değil napacan şimdi herkes ilişkide öpüşüyor diye tedavi mi olacaksın:roflol:

Sevdiğinin dudaklarında aşkı,sevgiyi,istendiğini hissetmedikten sonra neye yarar cinsellik..

Cinselliği bi ihtiyaç gibi yapmak bana göre değil..
Sevdiğin adamla önce gözler birleşir sonra dudaklar ve sonra bedenler...
Yani ben sizin gibi direk olaya giremiyorum....

Hiç düşünmedim en son öpüşmüşmüydük bizşakkıdı

Kimi öpüşür kimi öpüşmez yani hiç takılma kendini bunaltma:bbo: başkalarıyla kıyaslamak bence herzaman doğru sonuç vermeyebilir canım...

öpüşmeden olmas herhalde öpüşmeden hayvanlar yapıolar .
güvercinler öpüşüo ama ben görüomkaydirigubbakcemile3

bazen öpüşürüm bazen öpüşmem ama ilişki sırasında muhakkak koçişimin o tatlı dudakları öperim hiç kaçarı yok :):):):)

kesinlikle katılıyorum canım....
kıyaslama yaparak strese sokma kendini...herkes farklı yaşar canım ilişkisini...ben yapım gereği kendi özelimden cevap vermiyorum sevmiyorum çünki..
burada görüyorum aa olurmu hiç öyle yok böyle yok şöylee..
sanki aynı kişilerden bahsediyoruzda...
bence herkesin yaşayışı farklıdır canım takılma sen bence........

ilk başta bakış atıp :asigim: sonra dudaklara yapışıp kafamçokkarıştı sonra yatağa atman lazım deilmi

ya canım ilk zamanlar hadi öleydi..öpüştükten sonra yapardık ama artık direk dalıo...hatta bazen ayak üstü yapıo..bu arada ben adam gibi sordum adam gibi cvp verın lütfen..klava: ben siz tersleyin die konu açmadım zorlada cvp yazın die yazdığımı da hatırlamıorum sorumakötükedihüso isteyen yazar istemeyen yazmaz...

hmm.. düşündüm de ön sevişmesiz iyi olmaz ki
ne kayganlık olur ne ereksiyon(geç olur yani) bi anda girilmez işe yani =D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…