- Konu Sahibi paranoyaaa
-
karnındaki yavruyu leylekler getirmedi zaar..ilişki..beden birleşmesi filan...ayyyy o da ne ya..
hep unuttum hep unuttum...senağlamasenağlama
ama bu çok kötü ve itici bir durum... bence tavrını koymalısın ne bu böyleya canım ilk zamanlar hadi öleydi..öpüştükten sonra yapardık ama artık direk dalıo...hatta bazen ayak üstü yapıo..bu arada ben adam gibi sordum adam gibi cvp verın lütfen..klava: ben siz tersleyin die konu açmadım zorlada cvp yazın die yazdığımı da hatırlamıorum sorumakötükedihüso isteyen yazar istemeyen yazmaz...
:sm_cool: vuuuu kaptım ben bunu...biz zaten gün içinde de çok sık öpüşürüz öyle bi sorun yok da.
size tavsiyem ön sevişme taktikleri geliştirin. alakasız zamanlarda yanaşın eşinize, öpüşün oynaşın elleşin ama sonu mutlaka seksle bitmesin. öylece bırakabilin. bunu bi kaç sefer deneyin. her ten temasını illa seksle bitiricez diye şartlanmayın. böyle ufak kaçamaklar yapın. örneğin yemek yaparken kocanız otururken bir parça yicek bişey alın elinize gidin kocanızın kucağına oturun onu elinizle yedirin sonra boynunu öpün azcık öpüşün sonra gidin yemek yapmaya devam edin. böyle kaçamaklar heyecan getirir. ama zamanlama iyi olmalı ki azar işitmeyin:)
biz zaten gün içinde de çok sık öpüşürüz öyle bi sorun yok da.
size tavsiyem ön sevişme taktikleri geliştirin. alakasız zamanlarda yanaşın eşinize, öpüşün oynaşın elleşin ama sonu mutlaka seksle bitmesin. öylece bırakabilin. bunu bi kaç sefer deneyin. her ten temasını illa seksle bitiricez diye şartlanmayın. böyle ufak kaçamaklar yapın. örneğin yemek yaparken kocanız otururken bir parça yicek bişey alın elinize gidin kocanızın kucağına oturun onu elinizle yedirin sonra boynunu öpün azcık öpüşün sonra gidin yemek yapmaya devam edin. böyle kaçamaklar heyecan getirir. ama zamanlama iyi olmalı ki azar işitmeyin:)
iste bu yuzden yemekler yaniyooooo:roflol:
Allah seni kahretmesin.kaydirigubbakcemile3
Dozonda bırakacan diyo bak.
Gösterecen emmeee vermeyecen.:asigim:
tabi tabi ,adami azdiracan ,ondan sonra adam dicek sana hadi karicim sen yemegine devam et:roflol:
Hakketten haa.
Aynen canım kaçarı kuçarı olmaz o saatten sonra.
tesekkür ederim canım olumlu yazın iiçin:içelim:of ya bende şu öpüşmeyi hiç sevmiyorum ya .hep bu yüzden tartışırız eşimle .ama oda alıştı gari az yapıyoruz .direk geçiyoruz.sende eşinle problemini açıkça konuşmalısın bence .şöyle değişik fanteziler filan da inşallah düzelir canım sıkma canını.biz kadınlar bir şeyi yeterki istesin elde edemeyeceğimiz şey yoktur.
kızlar merak edıyorum eşinizle her ilişki sırasında öpüşür müsünüz?yoksa nadir midir bu?biz genellikle öpüşmüyoruz dayasakkelimeyasakkelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?