Her ilişkide öpüşür müsünüz?

Bencede boyle seylere takilmayin, herkesin iliskisi farklidir lutfen mesajlari okuyup kendinizide strese sokmayin arkadasim...

ilişki..beden birleşmesi filan...ayyyy o da ne ya..
hep unuttum hep unuttum...senağlamasenağlama
karnındaki yavruyu leylekler getirmedi zaar..

ama bu çok kötü ve itici bir durum... bence tavrını koymalısın ne bu böyle
bir görevi yerine getiriyormuş gibi ... İllaki öpüşme olmalı olmazsa olmaz diyenlerdenim..
:sm_cool: vuuuu kaptım ben bunu...

iste bu yuzden yemekler yaniyooooo:roflol:

bence herkezin zevkine kalmış demekki öpüşmekten çok diğer şeyler daha cazip geliyo
ama biz genelde öpüşerek başlarız

valla öpüşmeden dokunmadan bir ilişkiye nasıl başlanır bilmiyorum zaten gün içerisinde olan olaylar o anda akla gelen herhangi bir şey kadının özellikle bütün kosantresini mahfediyo bir de sen öpüşmeyi ön sevişmeye başlamayı beklerken eşin direk olaya dalıyosa insan konsantre olamazki bazen bizde de oluyo mesela boynunu öperken dudaklarına gelmesini istiyorsun ama o farklı bir şey yapıyo bende eşimi dudaklarıma doğru yönlendiriyorum sende böyle taktikler dene bence olmazsada otur konuş

of ya bende şu öpüşmeyi hiç sevmiyorum ya .hep bu yüzden tartışırız eşimle .ama oda alıştı gari az yapıyoruz .direk geçiyoruz.sende eşinle problemini açıkça konuşmalısın bence .şöyle değişik fanteziler filan da inşallah düzelir canım sıkma canını.biz kadınlar bir şeyi yeterki istesin elde edemeyeceğimiz şey yoktur.

tesekkür ederim canım olumlu yazın iiçin:içelim:

öpüşmek ilişkinin heyecanını atrıtrıyor daha fazla mutlu ediyor öpüşmek saatlerce öpüşebilirim kocamla :)

Eşimle öpüşmekten çok hoşlanırım her zaman her yerde masumda olsa dudağından öperim illaki sevişmek lazım değil öpüşmek için ben sevgimi bu şekilde gösteririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…