- 16 Eylül 2017
- 7.708
- 13.954
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
-
Hep böyle olacak. Birinden birini seçmek zorundasınız...Arkadaslar Allah bagislasin dünya tatlisi, kocaman, tüylü bir köpeğim var. 5 yildan fazladie beraberiz. Ama tabiki insanin nasil saci dokülüyorsa onunda tüyü dökülüyor. Surekli evi temizliyorum kiyafet icin ayri hali icin ayri koltuk icin ayri tüy temizleyicilerim var. Önceki evlerimde hep beraber yatardik. Şu an odalara mutfags almiyorum koridorda takılıyor. Ama en nihayetinde üstümden falan tüy gelmiyor mu geliyor yatagim tüy olabiliyor. Ve bütün erkek arkadaslarim her defasinda köpeğimin tüyü hakkinda kimi zaman sakayla karisik kimi zaman ciddi bir sekilde söylenir. Titiz olmayan adam bile söyleniyor. Bu arada tabiiki köpegimi seviyorlar oynamasi, taramasi,gezdirmesi, beslemesi hepsi ilgilenmistir. Su an yeni bir iliskiye basladim asagi yukari 1 ay birbirimize gidip geliyoruz kaliyoruz güzel paylasimlarimiz var köpeğimlede ilgilenmeyi cok sever. Ama konusu acilinca ben köpekle yasayamam tuye alisamam diyor hep. Bu mevzu artik beni gercekten üzüyor. Cok asik oldugum bir tane erkek arkadaşım vardı. Kıyafetlerim hep köpeginin tüyü oluyor rahat edemiyorum deyip bana gelmezdi. Baska biri agzim hep köpek tüyü derdi vs... çoğaltılabilir. Yani zaten basta köpeğim oldugunu bunun benim kırmızı cizgim oldugunu hepsi biliyor. Sonrasinda köpekle aynı evde yasanir mi muhabbetleri oluyor. Hep böyle mi olacak.
Köpeği olan adamlarla tanıstım ama onlarında huyu suyu güzel değildi. Ya belki basi ya alisir mi acaba diyorumSizde kopegi olan biriyle olun
"Kopekle yasayamam ilerde" diyen birine "e yasama o zaman" diyip yol verebilirsiniz en bastan.
Arkadaslar Allah bagislasin dünya tatlisi, kocaman, tüylü bir köpeğim var. 5 yildan fazladie beraberiz. Ama tabiki insanin nasil saci dokülüyorsa onunda tüyü dökülüyor. Surekli evi temizliyorum kiyafet icin ayri hali icin ayri koltuk icin ayri tüy temizleyicilerim var. Önceki evlerimde hep beraber yatardik. Şu an odalara mutfags almiyorum koridorda takılıyor. Ama en nihayetinde üstümden falan tüy gelmiyor mu geliyor yatagim tüy olabiliyor. Ve bütün erkek arkadaslarim her defasinda köpeğimin tüyü hakkinda kimi zaman sakayla karisik kimi zaman ciddi bir sekilde söylenir. Titiz olmayan adam bile söyleniyor. Bu arada tabiiki köpegimi seviyorlar oynamasi, taramasi,gezdirmesi, beslemesi hepsi ilgilenmistir. Su an yeni bir iliskiye basladim asagi yukari 1 ay birbirimize gidip geliyoruz kaliyoruz güzel paylasimlarimiz var köpeğimlede ilgilenmeyi cok sever. Ama konusu acilinca ben köpekle yasayamam tuye alisamam diyor hep. Bu mevzu artik beni gercekten üzüyor. Cok asik oldugum bir tane erkek arkadaşım vardı. Kıyafetlerim hep köpeginin tüyü oluyor rahat edemiyorum deyip bana gelmezdi. Baska biri agzim hep köpek tüyü derdi vs... çoğaltılabilir. Yani zaten basta köpeğim oldugunu bunun benim kırmızı cizgim oldugunu hepsi biliyor. Sonrasinda köpekle aynı evde yasanir mi muhabbetleri oluyor. Hep böyle mi olacak.
Yoo tabiki flort tanisma oluyor. Hemen hepsiyle önceden tanisikligimiz oluyor baziladiyla aylarca flört ettigim olmustur. Zaten disarida hicbir sorun olmuyor. Ne zaman iliski oturmaya gidip gelmeli olmaya baslasa bu sorun ortays cikiyor.Eee, ilişkiye başladan bir flört, bir tanışma süreci olmuyor mu sizde? Yani bir insanı tanırsın, hayattaki sınırlarını, kırmızı çizgisini bilirsin ona göre ilişkiye başlar insan. Sorun sizin buna dikkat etmeden ilişkiye başlamanızda. Hep aynı şey yaşanıyorsa insan daha çok dikkat eder evine aldığı insana. Alışır diye bekler mi insan?
Ya kirmizi cizgim olduğunu hepsi biliyor. Hicbiri göndermeyi sakayla karisik bilr teklif edemez sadece cok tüylü derler.kedim var mutfak dışında her yere de girer çıkar. Eşim evlenmeden önce ufak bı imada bulunmuştu kedi olmasa mi gibisinden valla sen yokken o vardı kedi evde kalacak gerisini sen bilirsin diye koydum tavrımı kim olsa kaç kişi olsa yine aynısını yapardımşimdi arada kayınvalidem kedim için çok tüy döküyo gibi serzenişte bulunuyor, senin oğlun daha çok döküyor ben de onu geri mi göndersem diye düşünüyorum diye cevaplıyorum gülerek susuyor
Tabikide öyle. Onun sahibi benim zaten kimseden aksi bir beklentim yok. Ama sonucta benim hayatima bunu bilerek dahil oluyorlar sonra sıkıntı oluyor.Üzgünüm.
Köpeği gezdirmek,beslemek ayrı sahiplenmek çok ayrı işler.
Ben de çok severim ama aynı evin içinde yaşamak istemem.
Tavriniz netse şikayetleri zamanla azalır alisirlar ama umursamayin yani sanki hataymis da düzeltmeye calisiyormussunuz gibi izlenim vermeyinYa kirmizi cizgim olduğunu hepsi biliyor. Hicbiri göndermeyi sakayla karisik bilr teklif edemez sadece cok tüylü derler.
Tabikide öyle. Onun sahibi benim zaten kimseden aksi bir beklentim yok. Ama sonucta benim hayatima bunu bilerek dahil oluyorlar sonra sıkıntı oluyor.
Yoo tavrim cok net hepside bunu bilir. Sanki benimkiler zaman icinde alisacaklarına zaman icinde sıkılıyorlar köpektenTavriniz netse şikayetleri zamanla azalır alisirlar ama umursamayin yani sanki hataymis da düzeltmeye calisiyormussunuz gibi izlenim vermeyin
Yoo tavrim cok net hepside bunu bilir. Sanki benimkiler zaman icinde alisacaklarına zaman icinde sıkılıyorlar köpektenTavriniz netse şikayetleri zamanla azalır alisirlar ama umursamayin yani sanki hataymis da düzeltmeye calisiyormussunuz gibi izlenim vermeyin
Herkesten vazgeçerim oğlum ve kedimden vazgeçmem . İnsanlar rahatsız oluyor diye kedime de hiçbir kısıtlama yapamam rahatsız olan gelmesin. Handikaplarınızı anlıyorum ama gerçek bir hayvan sever kedi -köpek tüyünden rahatsız olmaz . Sizi de gerçekten seviyorsa basit bir çözümü olan bu konuyu sorun etmezHep böyle olacak. Birinden birini seçmek zorundasınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?