Her iliskimde sorun olan köpeğimin tüyleri

Bu dediğinize katılmıyorum ben hayvanları severim ama kıldan tüyden acayip rahatsız olurum bı su bile içemem birazda titizlik var tabii.

Öyle insandan hayır gelmez, sutlayin gitsin. Sanki kendileri çok temiz.

Yani benim dort kopegim var, tabii ki kiyafetlerimde tüy oluyor asla olmaz demem yalan olur ama kimseyi rahatsiz edecek boyutta olmadi.

Sizinkinin tuyleri acaba biraz daha kiyafere saplanip zor cikan bir yapida oldugu icin fazla mi gorunuyor?

Ha bu arada kopegimden tuyunden vs rahatsiz olan herkes sagdan sagdan çıkışa dogru yol alabilir.

Bu dediğinize katılmıyorum ben hayvanları severim ama kıldan tüyden acayip rahatsız olurum bı su bile içemem birazda titizlik var tabii.
"Severim ama..." Doye devam edilen hiçbir şey doğru değildir üzgünüm ama sevmek öyle bir şey değil. Ama'sız, fakat'sız bambaşka bir seviyedir..

"Severim ama..." Doye devam edilen hiçbir şey doğru değildir üzgünüm ama sevmek öyle bir şey değil. Ama'sız, fakat'sız bambaşka bir seviyedir..
O Zaman eşimizide sevgilimizii de severiz
Ama aması var işte temiz olmasa rahatsız oluruz mesela onu kılıyla tuyuyle pohuyla kucaklamayiz
Yani insanız sevsekte rahatsız olabiliriz

Ayrıca alanını kısıtlayıp koridorda bırakmanız dislamaniz anlamına geliyor ve stresten daha çok tüy döküyordur muhtemelen.. zaten bu mevsimde tüy dökülür bir de önceden sürekli sizinle olan hayvanı bu şekilde uzak tutmanız ekstra tüy dökücü etkili yapıyordur.

En baştan söyleyin kurallarınızı koyun madem.
Benim de 3 kedim var ve önceliğim herkesten önce onlar. Bunu bilerek sahiplendim, yanımda olanlarda bunu bilerek oluyor.

O Zaman eşimizide sevgilimizii de severiz
Ama aması var işte temiz olmasa rahatsız oluruz mesela onu kılıyla tuyuyle pohuyla kucaklamayiz
Yani insanız sevsekte rahatsız olabiliriz
Ben açıkçası aile üyelerim dışında rahatsızlık duyduğum kişileri hayatımda tutamıyorum, aile üyeleri de mecbur işte

İnsanların rahatsız edici yönlerini, iyi hissettiren yönleriyle tolere edemiyorum sanırım... Ama hayvanlar söz konusuysa tüyü, boku fark etmiyor..

İnsan yeri geliyor çocuğunu bile amasız fakatsız sevmiyor. Böyle bir sevgi biçimi yok. Abartılı duygular normal değildir bence.

İnsan yeri geliyor çocuğunu bile amasız fakatsız sevmiyor. Böyle bir sevgi biçimi yok. Abartılı duygular normal değildir bence.
Tamam ben zaten "normal" biri değilim, lütfen her konuda yorumumu alıp bunu yüzüme vurmayın artık

Ben elimden gelse ailemide silerim
saygı duyuyorum hayvanlardan ne olursa olsun rahatsız olmamanız iyi bişey

Bizimde durum öyle. Nereye gitsem yanımda götürürüm. Ona özel taksi tutup (petnakil falan degil ticari taksi) farkli sehirden yanıma getirtmistim. ama bana gelenlerde mi bir sorun var farkli mesleklerden farkli cevrelerden seciyorum bir de benim en bastaki kriterim köpeğimle arasinin iyi olması ona karsı tavrı
Yani bende süekli ruloyla aliyorum zaten kiyafetten. Ama yatak koltuk falan illa tüy oluyor

Koltuk icin ayri ortu kullaniyorum. Misafir geldiginde kopeklerin yattigi ortuyu kaldiriyorum, mis gibi tertemiz örtü oluyor koltukta.

Yatakta keza yatak ortusu oluyor illa ki. Ayrica kendimize kullanmadigim misafir nevresimlerim var, misafir geldiginde sadece onlari ortuyorum.

Bu kadar kopekten rahatsiz olan insana denk gelmeniz de sizin sanssizliginiz gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…