Benim partnerimin iki kopegi uc kedisi var ve maalesef kendisi dünyanın en titiz insani degil

koltuk kanepe, çarşaflar yastiklar her yer tüy. Kedileri anlatmiyorum bile. Ama dikkatimi cekmek disinda beni rahatsiz etmiyor, yastigi elimle silkeleyip uyuyorum ama muhtemelen benim dışımda cogu kadin bir daha o eve girmez
Ama cogu zaman tuy konusunda onlem alabiliyoruz eger caba gosterirsek. Benim dort kopegim var daha once demistim, arabamda kopek ortusu olmasina ragmen koltuklarda tuy olabiliyor. Eger koltuk tuyluyse ve arkadasim arka koltuga oturacaksa bagajdan temiz bir ortu cikariyorum, "koltuk tuy olmus altina bunu al" diye veriyorum. Sonucta bu kadar basit bir cozum varken kimsenin ustunun tuy olmasına gerek yok. Ha buna rağmen burun kivirip lafini eden olursa da bir daha arabama binemez.
Ya da dedigim gibi evdeki koltuklar icin koltuk ortusu, misafir icin normalde kullanilmayan ayri ozel nevresim takimi, yemek yaparken onceden giyilmemis temiz kiyafet gibi basit cozumler bulunabiliyor.
Onun disinda tabii ki kopekli ev, sifir tuy olmasi mumkun degil.