- 1 Eylül 2021
- 5.147
- 19.379
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gtünü yiyebilirler mesela..Arkadaslar Allah bagislasin dünya tatlisi, kocaman, tüylü bir köpeğim var. 5 yildan fazladie beraberiz. Ama tabiki insanin nasil saci dokülüyorsa onunda tüyü dökülüyor. Surekli evi temizliyorum kiyafet icin ayri hali icin ayri koltuk icin ayri tüy temizleyicilerim var. Önceki evlerimde hep beraber yatardik. Şu an odalara mutfags almiyorum koridorda takılıyor. Ama en nihayetinde üstümden falan tüy gelmiyor mu geliyor yatagim tüy olabiliyor. Ve bütün erkek arkadaslarim her defasinda köpeğimin tüyü hakkinda kimi zaman sakayla karisik kimi zaman ciddi bir sekilde söylenir. Titiz olmayan adam bile söyleniyor. Bu arada tabiiki köpegimi seviyorlar oynamasi, taramasi,gezdirmesi, beslemesi hepsi ilgilenmistir. Su an yeni bir iliskiye basladim asagi yukari 1 ay birbirimize gidip geliyoruz kaliyoruz güzel paylasimlarimiz var köpeğimlede ilgilenmeyi cok sever. Ama konusu acilinca ben köpekle yasayamam tuye alisamam diyor hep. Bu mevzu artik beni gercekten üzüyor. Cok asik oldugum bir tane erkek arkadaşım vardı. Kıyafetlerim hep köpeginin tüyü oluyor rahat edemiyorum deyip bana gelmezdi. Baska biri agzim hep köpek tüyü derdi vs... çoğaltılabilir. Yani zaten basta köpeğim oldugunu bunun benim kırmızı cizgim oldugunu hepsi biliyor. Sonrasinda köpekle aynı evde yasanir mi muhabbetleri oluyor. Hep böyle mi olacak.
Benimde kedim var eşimle nişanlı iken sahiplenmiştik çok seviyorum onu eşimde sinizüt vardı kedim de çok uzun tüylü bir kedi tüy döküyor baya eşim ondan dolayı galiba çok hapşırir alerji olur ama umrumda değil asla asla kedimden vazgeçmem onu çok seviyorumArkadaslar Allah bagislasin dünya tatlisi, kocaman, tüylü bir köpeğim var. 5 yildan fazladie beraberiz. Ama tabiki insanin nasil saci dokülüyorsa onunda tüyü dökülüyor. Surekli evi temizliyorum kiyafet icin ayri hali icin ayri koltuk icin ayri tüy temizleyicilerim var. Önceki evlerimde hep beraber yatardik. Şu an odalara mutfags almiyorum koridorda takılıyor. Ama en nihayetinde üstümden falan tüy gelmiyor mu geliyor yatagim tüy olabiliyor. Ve bütün erkek arkadaslarim her defasinda köpeğimin tüyü hakkinda kimi zaman sakayla karisik kimi zaman ciddi bir sekilde söylenir. Titiz olmayan adam bile söyleniyor. Bu arada tabiiki köpegimi seviyorlar oynamasi, taramasi,gezdirmesi, beslemesi hepsi ilgilenmistir. Su an yeni bir iliskiye basladim asagi yukari 1 ay birbirimize gidip geliyoruz kaliyoruz güzel paylasimlarimiz var köpeğimlede ilgilenmeyi cok sever. Ama konusu acilinca ben köpekle yasayamam tuye alisamam diyor hep. Bu mevzu artik beni gercekten üzüyor. Cok asik oldugum bir tane erkek arkadaşım vardı. Kıyafetlerim hep köpeginin tüyü oluyor rahat edemiyorum deyip bana gelmezdi. Baska biri agzim hep köpek tüyü derdi vs... çoğaltılabilir. Yani zaten basta köpeğim oldugunu bunun benim kırmızı cizgim oldugunu hepsi biliyor. Sonrasinda köpekle aynı evde yasanir mi muhabbetleri oluyor. Hep böyle mi olacak.
Ben de bir erkekle aynı evde yaşayamam her yere kıllarını döküyorlar, iğrenç deseydiniz.Arkadaslar Allah bagislasin dünya tatlisi, kocaman, tüylü bir köpeğim var. 5 yildan fazladie beraberiz. Ama tabiki insanin nasil saci dokülüyorsa onunda tüyü dökülüyor. Surekli evi temizliyorum kiyafet icin ayri hali icin ayri koltuk icin ayri tüy temizleyicilerim var. Önceki evlerimde hep beraber yatardik. Şu an odalara mutfags almiyorum koridorda takılıyor. Ama en nihayetinde üstümden falan tüy gelmiyor mu geliyor yatagim tüy olabiliyor. Ve bütün erkek arkadaslarim her defasinda köpeğimin tüyü hakkinda kimi zaman sakayla karisik kimi zaman ciddi bir sekilde söylenir. Titiz olmayan adam bile söyleniyor. Bu arada tabiiki köpegimi seviyorlar oynamasi, taramasi,gezdirmesi, beslemesi hepsi ilgilenmistir. Su an yeni bir iliskiye basladim asagi yukari 1 ay birbirimize gidip geliyoruz kaliyoruz güzel paylasimlarimiz var köpeğimlede ilgilenmeyi cok sever. Ama konusu acilinca ben köpekle yasayamam tuye alisamam diyor hep. Bu mevzu artik beni gercekten üzüyor. Cok asik oldugum bir tane erkek arkadaşım vardı. Kıyafetlerim hep köpeginin tüyü oluyor rahat edemiyorum deyip bana gelmezdi. Baska biri agzim hep köpek tüyü derdi vs... çoğaltılabilir. Yani zaten basta köpeğim oldugunu bunun benim kırmızı cizgim oldugunu hepsi biliyor. Sonrasinda köpekle aynı evde yasanir mi muhabbetleri oluyor. Hep böyle mi olacak.
Bahçeli bı ev olsa kulübede yaşasa köpek sorun olmazKöpeği olan adamlarla tanıstım ama onlarında huyu suyu güzel değildi. Ya belki basi ya alisir mi acaba diyorum
Patidostu, köpeğinizin tüylerinin havada uçması normal değil köpek strese girmiş olabilir, ki birkaç üye dile getirmiş ama yanlış anlaşıldılar sanırım erkek arkadaşınızın duygularını anlıyor onun istemediğini hissediyor strese giriyordur veya vitamin değerleri düşmüştür, benim de köpeğim uzun tüylü, gıdısından doğru sarkan upuzun tüyleri var, yaz mevsiminde göbeğinde tek bir tüy olmaz ama kış mevsimine girerken göbeği bile tüylenir tam bir tüy yumağı anlayacağınız, mevsim geçişlerinde tüy döker ama diğer zamanlar rüzgarla bile uçuşacak kadar bir tüy dökme olmuyor, ki bizimle yatıyor sofraya bile bizimle oturur evi silip süpürdüğümüzde bir tane bile tüy kalmıyor ortalıkta.Benim köpeğim oldukca uzun tüylü bir de topak topak değil de ince ince döküyor daha cok. Rüzgar esiyor havada ucuyor falan. Benim hic agzima yüzüme girmiyor alistigimdan mi bilmiyorum ama genelde erkek arkadaslarim bundan sikayet ediyor.
Yanlış anlamayın lütfen ama çocuklar istiyor diye bahçeli evde oturuyor bile olsanız evcil sahiplenmeyin, kendiniz başa çıkabilecekseniz gerçekten yapabileceğinize inanırsanız sahiplenin zira çocuklar arada bir sevelim koşup oynayalım diye istiyorlar genelde, köpeğin tüm sorumluluğunu ebeveynler yükleniyor, hayvanlar yeri geliyor yediği bir şey dokunuyor veya hasta oluyor bağırsakları bozuluyor alttan üstten gidiyor onları temizlemek, tuvaletini yaptıktan sonra çevreyi temizlemek, bakımı egzersizi alması gereken en uygun gıda, veteriner kontrolleri, ayrıca köpekler kediler gibi 3 gün tatile gitseniz evde yalnız kalabilen canlılar değiller onu da yanınızda götürmeniz gerekiyor, ortalama 15 yıllık bir sorumluluk.benim cocuklarımda köpek istiyor eve,ancak bahçemiz,uygun terasımız olursa alabiliriz dedim. Apartman dairesinde yapamam sanırım bende köpekle.
Benim partnerimin iki kopegi uc kedisi var ve maalesef kendisi dünyanın en titiz insani degilÇok yakın arkadaşım ciddi ilişki yapamıyor köpeği yüzünden maalesef.. tek kişi de değil yaşadığı tüm ilişkilerde köpek yüzünden ayrıldılar üzücü bir durum.. köpeği olan biri anlayabilir muhtemelen sizi öyle biri karşınıza çıkar inşallah
Bence biriyle ilişki yaşamak (birlikte yaşamak, evlilik , ciddiyet) durumu nasıl ki çocuğuyla yaşayan biriyle ilişkiye hayır , dengi dengine olmalı diyorsak hayvan da bir evlattır kişinin birlikte yaşayacağı insanları düşünmesi elbette ki çok olağan bir durum. Yani köpeği olan biriyle evlenmek istememek, ilişki istememek vs istemeyen kişiyi kesinlikle kötü bir insan yapmaz bu bir tercih meselesidir hayvan sahiplenmek istemeyebilir çocuk yapmak istemeyebilir bunlar kötü şeyler değil herkesin tercihi olmayabilir.. vs vs durum aslında..Benim partnerimin iki kopegi uc kedisi var ve maalesef kendisi dünyanın en titiz insani degilkoltuk kanepe, çarşaflar yastiklar her yer tüy. Kedileri anlatmiyorum bile. Ama dikkatimi cekmek disinda beni rahatsiz etmiyor, yastigi elimle silkeleyip uyuyorum ama muhtemelen benim dışımda cogu kadin bir daha o eve girmez
Ama cogu zaman tuy konusunda onlem alabiliyoruz eger caba gosterirsek. Benim dort kopegim var daha once demistim, arabamda kopek ortusu olmasina ragmen koltuklarda tuy olabiliyor. Eger koltuk tuyluyse ve arkadasim arka koltuga oturacaksa bagajdan temiz bir ortu cikariyorum, "koltuk tuy olmus altina bunu al" diye veriyorum. Sonucta bu kadar basit bir cozum varken kimsenin ustunun tuy olmasına gerek yok. Ha buna rağmen burun kivirip lafini eden olursa da bir daha arabama binemez.
Ya da dedigim gibi evdeki koltuklar icin koltuk ortusu, misafir icin normalde kullanilmayan ayri ozel nevresim takimi, yemek yaparken onceden giyilmemis temiz kiyafet gibi basit cozumler bulunabiliyor.
Onun disinda tabii ki kopekli ev, sifir tuy olmasi mumkun degil.
Yasam sartlari geregi herkes kedi kopek besleyemeyebiliyor ama demek istediginize katiliyorum. Sahsen beslemese bile onlarin hayatimizdaki yerini anlayip saygi duyacak birileri olmasi gerekiyor kesinlikle. Yoksa olmuyor. Dediginiz gibi ha cocugunu birak demek, ha kopegini ver demek. Bizim icin farki yok.Bence biriyle ilişki yaşamak (birlikte yaşamak, evlilik , ciddiyet) durumu nasıl ki çocuğuyla yaşayan biriyle ilişkiye hayır , dengi dengine olmalı diyorsak hayvan da bir evlattır kişinin birlikte yaşayacağı insanları düşünmesi elbette ki çok olağan bir durum. Yani köpeği olan biriyle evlenmek istememek, ilişki istememek vs istemeyen kişiyi kesinlikle kötü bir insan yapmaz bu bir tercih meselesidir hayvan sahiplenmek istemeyebilir çocuk yapmak istemeyebilir bunlar kötü şeyler değil herkesin tercihi olmayabilir.. vs vs durum aslında..
O yüzden örneğin köpekli biri köpekli biriyle çok iyi anlaşabilir belki çünkü birbirlerini anlayabilirler hayvan da bir çocuktur çünkü kesinlikle çok büyük bir sorumluluk hiçbir farklılığı olduğunu düşünmüyorum bir evlattan. Nasıl ki bir evladı atamayız bir hayvanı da atmamak gerekiyor bu sebeple ancak dengi dengine ancak ilişkiler daha mutlu eder yoksa sorunlar çıkar bu şekilde..![]()