- 27 Nisan 2013
- 1.050
- 374
- 83
Ay Can'ım ya ne güzel yazmışsın vallahi öyle birde saatler yetmiyor herşey onlar içinAnnelerin bir eksik tarafı var - Ellerinin az olmasıCanım Annem
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay Can'ım ya ne güzel yazmışsın vallahi öyle birde saatler yetmiyor herşey onlar içinAnnelerin bir eksik tarafı var - Ellerinin az olmasıCanım Annem
![]()
Allah ıslah etsin eşini. O nasıl adammış öyle ya.. Kocama bir kez daha şükür ettirdi. Ben işten gelince yorgunsam eşim geldiğinde yemeği beraber yaparız. Hatta yorgunsam bazen o yapar yemeği, ben hiç ellemem. Bulaşık yıkar. Hafta sonu evi beraber temizleriz. Bilmiyorum, bu cinsiyet meselesi değil vicdan meselesi bence. Eşimde çok yoğun çalışıyor, ancak bende öğretmenim ve eve bunalmış, sinir krizi geçirmiş, yorgunluktan ölmüş geliyorum. O da çok yorgun gelmesine rağmen bana saygı duyuyor ve her şekilde yardımcı oluyor. Tamamen vicdani bir durum olduğunu düşünüyorum.. Allah eşine de biraz merhamet ve vicdan versin diyorum. Ha bir de ikinci çocuğu kesinlikle yapma derim. Aman ha..Ben anlamıyorum ya gerçekten.yani evleniyorsun 2sene sonra çocuk yapmayı kafama koymuşum eşim8.ayda kanıma girip çocuk yapalım diye baskı yaptı.şimdi oğlum 6yaşında birazda problemli bilen bilir mızmız inatçı.eşim işten çıkınca ya arkadaşa takılır ya oyalanır biyerde eve gelir.geldiğinde yemeğini veririm yer dinlenir (20dk telefonla uğraşıyor )çocukla oyna deyince başladı sinirlenmeye.sen ders çalıştır bugünde diyorum yok efendim o senin işin.ya dedim benim niye işim ben çocuk bakmayamı geldim dünyaya tek başımamı bakıcam size hizmet etmek içinmi evlendim dedim.yapmasaydın demezmi bide aldırsaydın deyince kadım sustum.dedimki yok bu normal değil.ileriye gitmiyim sustukça bana sataşıyo laf atıyo.dahada ilgilenmedim ama ben anlamıyorum arkadaşlarımın eşleri eve gelir 2çocuğuna ödev yaptırır ilgilenir bu adama bişey yaptıramıyorum.adamın içinden gelmiyo.herşeyi ben yapıcak yemeği ben yediricem dersini ben yaptırıcam.kendimi saman gibi hissediyorum.arabamız var arabayı sürmeme izin vermez sonrada niye bunalıyosun yine arızaya bağladın diyo.psikatrist dediki bol bol oyun 2gün oynadı tamam bitti.bi kerede top al in çocukla oyna.yok bide bi kızım olsun diyo arada bu hareketlerinle zor diyorum.benmi yanlış düşünüyorum arkadaşlar.bakıyorum milletin kocası daha söylemeden çocuğun yemeğini yedirmeye başlar.ödevini yapar.bikere okadar zorladımki top oynayın diye kendisi sakarlığından topa vurayım diye düştü bana senin yüzünden dedi.kaba Saba konuşuyo bide soğumaya başladım kendimi engelleyemiyorum
Maşallah ya şükredin ve değerini bilin tabi çokta şımartmayın bozulmasın ne güzel ya böyleleride varAllah ıslah etsin eşini. O nasıl adammış öyle ya.. Kocama bir kez daha şükür ettirdi. Ben işten gelince yorgunsam eşim geldiğinde yemeği beraber yaparız. Hatta yorgunsam bazen o yapar yemeği, ben hiç ellemem. Bulaşık yıkar. Hafta sonu evi beraber temizleriz. Bilmiyorum, bu cinsiyet meselesi değil vicdan meselesi bence. Eşimde çok yoğun çalışıyor, ancak bende öğretmenim ve eve bunalmış, sinir krizi geçirmiş, yorgunluktan ölmüş geliyorum. O da çok yorgun gelmesine rağmen bana saygı duyuyor ve her şekilde yardımcı oluyor. Tamamen vicdani bir durum olduğunu düşünüyorum.. Allah eşine de biraz merhamet ve vicdan versin diyorum. Ha bir de ikinci çocuğu kesinlikle yapma derim. Aman ha..
Teşekkür ederim, amin.. Ancak dediğim gibi tamamen vicdan meselesi.. Halinizi görüp size yardımcı olmaya çalışmıyorsa vicdan ve merhamet eksikliğindendir..Maşallah ya şükredin ve değerini bilin tabi çokta şımartmayın bozulmasın ne güzel ya böyleleride var
Valla benimkiler de boğuşur. Neden olmasın canım çocuklar bundan çok hoşlanır. Ama tek aktivite bu olmamalı. Ders vs için ise. Sanırım beklentim olmadığı için sorun etmiyorum. Mesela bizdede şöyle bir durum var. Hadi oğlum uyku zamanı derim. Anneeee der. Babası zıplar hemen5 dk daha otursun.canım merhaba benim eşimin oynama şeklide kudurmaca yani boğuşuyolar birbirlerini altına üstüne çıkıyorlar ama benim demek istediğim o değil kalksın bi masal anlatsın aşkım desin ben alıyımmı oğlumu desin gel maç yapalım desin dersine çalıştırsın.yok anca alt alta üst üste birbirlerini boğsunlar böyle oyunmu olur ya.ama bazıları içinden gelip herşeyine koşturuyo onlara imreniyorum
Valla benimkiler de boğuşur. Neden olmasın canım çocuklar bundan çok hoşlanır. Ama tek aktivite bu olmamalı. Ders vs için ise. Sanırım beklentim olmadığı için sorun etmiyorum. Mesela bizdede şöyle bir durum var. Hadi oğlum uyku zamanı derim. Anneeee der. Babası zıplar hemen5 dk daha otursun.
1 kere bu gece çocuğu sen uyut dedim ki. Yani ya küçük bir masal okurum ben yada okumazsam. Tulumunu giydirir. Suyunu verir. Yorganını örtüp iyi geceler derim ve çıkarım. Bir girdim içeri yaramazlık yapıyorlar. Birini kovdum odadan diğerine yat çabuk dedim. Ay benim2 çocuğum var sanki. Ben genelde eşime dur yapma falan demek zorundayım.
Ders zaten hiç çalıştırmasın bir zahmet. Çocuk daha anasınıfinda. Bigün bak baba dersime dedi. 5 yaptım. Yani gayet te güzel.
O nebicim5 dedi.
Sonra ben napıyosun yaa diyince. Amanda5 yaparmış demeye başladı:)
Evet ya ama burda aldığım derslerden dolayı değiştim artık dün mesela ben bulaşıkları makineye dizerken çocuğun kakası bitmiş hadi ellerim dolu git yıka dedim.3.de kaktı yıkadı bende ona karşılığında çay demledim.bendeymiş enayilik şimdi ortaklaşıyoruz beceriksiz gösteriyorum kendimi artıkO kadar sorumluluğun altına sen giriyormuşsun gibi geldi bana.
Kocan kedi mi ya yemeğini veririm yer dinlenir yazmışsın
Madem çocukla ilgilenmiyo sende evin işini yapma en basitinden yemeğini verme bir zahmet kaldırsın poposunu. Söylenirse çocukla ilgilenmekten yapamıyorum dersin. Senin onun annesi olmadığını anlaması gerek.
Ay doğru zamanında ne kadar ezilmişim diyorum dua ede ede birazda olsa düzeldi gibi diyorum.aslında evlendiğimizde böyle değildi ama ortam çok değiştirdi gerçi bende göz yummuşum.artık Can'ına okuyorum kalk diyorum hadi yemek hazırlıyorum portakalları sen sık diyorum sıkıyoTeşekkür ederim, amin.. Ancak dediğim gibi tamamen vicdan meselesi.. Halinizi görüp size yardımcı olmaya çalışmıyorsa vicdan ve merhamet eksikliğindendir..![]()
İyi bari, güzel bir gelişme, adına sevindimAy doğru zamanında ne kadar ezilmişim diyorum dua ede ede birazda olsa düzeldi gibi diyorum.aslında evlendiğimizde böyle değildi ama ortam çok değiştirdi gerçi bende göz yummuşum.artık Can'ına okuyorum kalk diyorum hadi yemek hazırlıyorum portakalları sen sık diyorum sıkıyo![]()