- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
zor oldu ama inat ettim :)Maşallah size gerçekten Nasıl kararlı olabildiniz.zoru başarmışsınız bundan sonra bende beceriksiz gibi davranıcam ve gerçekten artık sokaklardanda fazla eve giricem.ev delirtiyo insanı ya.zıkkım temizliğe ya yardımcı bulurum arada bir hiç umursamam banane ya çok teşekkür ederim valla sarsıldım artık ortaklaşıcaz işleri sizin tavrınıza hayran kaldım mesela ben hep atladım niye ağlıyo dediğinde koşa koşa bakıyordum hemen kaçıyordu ama kararlı olmak lazım doğru
sana da yazık canım. bir de ikinci çocuk istiyor, iki çocuk olduğunda nasıl başa çıkacaksın, hem ev düzeni, hem eşinin hem çocuklarının derdi, yetişemezsin, sen bunalırsın, depresyona girer çıkarsın.
bazen eşim gelip kucağıma vermek isterdi, başından atacak ya, aa sıkıştım deyip banyoya giderdim, 10-15 dk oyalanırdım :)
mecbur alıştıracaksın, hem kendi iyiliği için hem eşinin iyiliği hem çocuğunun yeterli baba sevgisi, ilgisi alması için.
çünkü ilerde ciddi sorun olarak dönebilir bu ilgisizlik hem çocuk hem baba açısından.
önlem almak lazım.
aynen dışarısı çok iyi geliyor ev hanımı olsak da. her zaman hazır yemek olmasın. yorgun ol, eşin iki yumurta kırsın, makarna yapsın beraber yiyin.
önemli olan kararlı ve sabırlı olman. hadi kolay gelsin :)