Her kadın anne olmak ister Mİ?

kişiden kişiye değişebilio canm. Karın yapısıyla falan alakalı. Bn son 3 gundr çok net hissediyorum.hatta bugun eşimin elini koydum tam o anda yine oynadı eşim bn soylemeden hemn tekme attı hissettim dedi. :-) çok net hissedilio benm şuan... Sende kendini dinle bugunlerde hissedersin.:KK66: gobek deliğinin 4 parmak aşşağısında atıyo. Benmki ozellikle hep sağ tarafımda

Oyyy maşallah kuzuya :)
benim bebeiş tembel, ultrasona girdiğimizde de hep uyuyor oluyor, sağlıklı olsun da biraz geç hissedeyim sorun değil:anneadayı:

Hiç bu zamana kadar annelik dürtüsü oluşmadı bende.
Yani ne bilim niye böyle anlamadım
Olursa olur olmazsa olmaz der gecrrim
Bazı bayanlar
Ya canimı al ya bitane bebek ver diyecek hale geliyolar şasıryrum
Cok mu önemli diye
Biliyorum farklı düşünüyorum
Suan düşünmüyorum zaman ne gösterir bilinmez

Ben de hic istemiyordum
yani o anaclik ruh yok bende...
su an kendimi anneden ziyade sanki bana emanet edilmis bir canli olarak goruyorum...tabi ki de cok seviyorum
ama nasil desem anne edasinda degilim daha
gerci daha cok yeni...
Bende kovayım sanirim bende böyle hissedicem. Biz kovalar bi garipiz ;)

Valla diğer kadınları bilmem ama ben minnak bir pıtırcığım olsun isterdim benden bi parça sevdiğim adamla benim bize ait bi parça bana hep çok romantik gelmiştir. İki kişinin birleşip bişeye hayat verme fikri onu yeşertmek pırıl prıl bir genç yapmak. Ailemde gördüğüm yanlışları ona yapmamak doğruyu göstermek. Ama sırf evlendik çocuk lazım diye değil. Tamamen doğru zamanda doğru adamla olacaksa olmalı bu.

Aslında iiOTE="Evranos, post: 45294069, member: 705340"]Bende kovayım sanirim bende böyle hissedicem. Biz kovalar bi garipiz :KK66:[/QUOTE]
Aslinda boylesi daha mantikli bence..:)
ne kendimiz cocuga bagimli nede cocugu bize bagimli kilmayiz Gibime geliyor...vicdan varya vicdan ...o olduktan sonra gayet akilli cocuklar yetistiririz bence...duygularda adalet esitlik sevgi saygi oldugu surece muthis bireyler kazandirirz bence ;)

Oyyy maşallah kuzuya :)
benim bebeiş tembel, ultrasona girdiğimizde de hep uyuyor oluyor, sağlıklı olsun da biraz geç hissedeyim sorun değil:anneadayı:
bnde bugun gittim ultrasona uyuyodu. O hep sağ taraftan vuruyo diodum ya bugun oraya baktım başı ordaymış :-) maşllh bizimki çok hareketli olcak inşl.:-)

Ben siz anne olmak istiyorsunuz.
Çünkü istemeyen çok net dile getirir istemiyorum bakamam bitti.
Fakat siz daha doğmamiş miniğin geleceğini düşünüyorsunuz hatta bence sizden iyi bir anne olur.

Hey, biri forumda yazdıklarımı derleyip konu açmış gibi hissediyorum :)
İstemiyorsan cidden yapma. Çocuk yapmak iyimserlik bana göre. Ona güzel bir çevre, gelecek, dünya verebileceğini düşünenler çocuk ister. Oysa dünya hiç de merhametli değil. Mesela ben gelmek istemezdim. Neden bir başkasını getireyim?

Herkes anne olmak istemez ama her kadın olurda anne olursa,o duyguyu tadınca iyiki anne olmuşum der. Keşke her anne, çocuk düşünmeden önce sizin yazdıklarınızı düşünüp ona göre çocuk doğursa, çocuk doğurmuş olmak için doğuranda çok malesefo_O
Kendinizi hazır hissettiğinizde nasibinizde varsa oluyor zaten. Umarım bir gün sizde tadarsınız bu tarif edilmez duyguyu:KK46:

Onu kucağına almadığın müddetce anne olmak istiyrmusum istemiyormusun anlamak zor kokusunu alman lazım))
Kucağıma alıncaya kadar bende bilmiyordum.

Hiç istemiyordum anne olmak.Doğduğunda çocuğumu hiç sevmedim.Hamileyken tekme atışlarını da hiç sevmezdim.Olmadı mı olmaz yani...Birkaç aydan sonra ısınmaya başladım çocuğuma.Bir yaşından sonra filan sevdim

Şimdi ise, en az 2-3 çocuk yapıcam inşallah...Çocuksuz ev olur mu?İyi doğurmuşum.Keşke birileri beni uyarsaydı da erken evlenseydim.25 yaşında evlendim.

Çok başka bir şey annelik.Uyurken sabaha kadar özlüyorum.Okulda bile özlüyorum.Çok seviyorum onu.

siz var ya çok iyi bir anne olursunuz daha doğmamış hatta niyetine bile girilmemiş bir bebek için gelecek kaygısı yaşıyorsunuz onu kucağımıza alınca eminim onun için yapamayacağınız şey olmaz. Soruya gelince her kadın anne olmak istemeyebilir ama biyolojik saat gelince içerden bişey dürtüyor insanı beyin baskı yapıyor.

Back
X