Her Kafadan Bir Ses Çıkıyor

elizanelizan

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
1.299
526
323
Kizlar benim düğünüme 1 ay kaldı ve hala elektrik supurgesi alamadım.

Kimi toz torbali alma orjinal olmayan torbalar sikinti cikariyor diyor kimisi toz torbasizlar tekrar tozlari geri veriyor diyor kimi sulu supurgenin haznesini iyi temizlemessen koku yapiyor diyor ve kafam cok karisti artik.

Sizlerden marka model onerisi istiyorum.
Şöyle yaklasik 600 liraya kadar emis gucu ve watti yuksek bir supurge kullanan memnun olan ayni sekilde memnuniyetsizligi olan da yazarsa sevinirim.

Ben sohbet odasina giremiyorum yardim yeni uye oldum

Canım tavsiyeyi iyi bilen ev hanımları versin ama sakııın sulu alma bence de.....

Her seferinde o suyu dök, kalan toz kılı tıkanan giderden temizle, 2 gün su içinde unutursan o pis kokuyaa yanaş...:26: Zamanında çok iyi bir markayı acayip bir fiyatla almıştı annem, ama ikimiz de eski torbalıyı çalıştırmayı tercih ediyoruz.

.

canım phillips marathon gerçekten en iyisi o pişman olmayacaksın. şiddetle tavsiye ederim, halıyı kaldırıyor resmen evde toz yok.

kesinlikle suya çeken yada toz torbasız olanlardan alma ben ikisindende kullandım hiç memnun kalmadım suya çekenler daha çabuk bozuluyomuş şimdi alman markası okunuşunu yazacam yanlış olabilir kerher kullanıyorum çok memnunum birde philipsiin bir modeli var herkes onu övüyor ama modelini hatılayamadım elimdeki eskiyince onu almayı düşünüyorum

ben toz torbalı kullanıyodum herzman ama gerçekten tozu dışarı veriyo benimde alerjim var doktor önermişti sulu süpürge al diye :) bende hep derdim o ne onun suyuylamı uğraşcam falan ama aldım ilk süpürmede evin havası değişti resmen bide emiş gücü aynı olmasına rağmen koltukları halıları yıkanmış gibi yaptı çok memnun kaldım

Kesinlikle sulu alma derim.işin bitince yıkaman gerek koku yapar yoksa.o tür süpürgeler haftada bir süpürge açanlar için.hepa filtreli almanı öneririm.bekonunkini kullanıyorum çok memnunum.2400 tw.çekişi çok güzel.philips in ürünleride çok güzel.bir bak istersen

Son düzenleme:
Fakir Redwac - 2000 watt, tavsiye üzerine aldım
Başta hiç ciddiye almamıştım ama muhteşem bir süpürge
4 aydır kullanıyorum, süper
Üstelik fiyatı 300-350 lira arası değişiyor
Sulu olanları bende tavsiye etmiyorum, işkence aleti gibiler

Ben toz torbasızları sevmiyorum. Hem çok uğraştırıcı hem de eşek ölüsü gibi ağır mübarekler. Farklı markalardan ablamda yengemde ve görümcemde var. Üçü de doğru düzgün kullanmıyor. Hep pratik süpürgeleri kullanıyorlar. Ben de 2-3 ayda bir görümceminkini alıp dip köşe yapıyorum. Aslında eşime yaptırıyorum çünkü gücüm yetmiyor. Yatakları falan süpürüyoruz genelde.

Bende bosch bsa-52000 var canavar gibi çok memnunum. Kablosu çok uzun bi yere takıp bütün evi tek seferde süpürüyorum. Yaklasık yarım saat sürüyor en fazla. Torbayı da telefonla istiyorum kapıya kadar geliyor. 5 li paket 6-8 ay gidiyor bana.

Bi de philips poverpro duo var, partik süpürge olarak. İkisi bir arada bişey. Dikey süpüge belin ağrımadan arada hızlıca süpürmek için çok işe yarıyor. İçinde monte edilmiş el süpügesi de var gerekirse çıkarıp kullanabiliyorsun.

sulu süpürgeler su haznesini temizlemezsen evet koku yapıyor ama temizliği güzel...

aslında paraya kıyıp temizlik robotlarından alsan süper olur. acayip güzel temizliyorlar...

Phılıps maraton kırmızı renkli benimki 700 e aldı. Tek kelime mükemmel

Yeni evli olacaksın.İki kişi çocuk yok.Halı yeni eşya yeni.Ben olsam temzilik robotuymuş suluymuş susuzmuş hiç uğraşmam.Her zaman pratik kolunu belini ağırtmayacak,watt yüksek elinin altında olacak aletleri tercih ederim.Süpüreceğin diyelim 15 mkare bir yer,aman eşyaya çarpmıyayım,kaldır indir çek gerek yok.Pratik minik,emiş gücü yüksek olanı al kullan.İlerde zaman geçince çocuk olup etraf daha da dağılmaya yüz tutnca alır,yine de onu 2-3 haftada bir açarsın.Ben arçelik küçük süpürge kullanıyorum.Büyük olanı genel büyük temizlikte açıyorum.Halılara da yazık.O kadar tüyünü yolacak,kaldıracak süpürgeye gerek yok.Para olarakta gereksiz pahalı.

Sulu istem al cnki toz biyerden geri cikiyor ama sulu sistemde oyle degil icine aliyor ihlas oneririm hemen bi ihlas magazasina git ve adamlar sana supurgelerini tanitsin uygun bulmazsan aalma ama bi girmeni siddetle tavsiye ediyorm cok kuvvetli bir makina agirda ve cok huzlu oldugunu icine ayyagimi kaptrdigmda ve halinin kenarini kaptrdgimda anladm :) biraz pahali ama supurup birksan bile silinmis gibi heryer cok memnunum yani annemde memnun :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben arnica bora kullanıyorum. 250 tl gibi çok da uygun bir fiyata almıştım. Annem, yengem ve görümcem de aynı süpürgeyi kullanıyorlar. Sulu olması temizlemek açısından dezavantaj. Ama yaptığı temizlik mükemmel. Ben iki haftada 1 süpürüyorum kışları. Evde iki kişiyiz tabi onun da etkisi olabilir. Ama memnunum. Gürültülü olmasından eşim biraz şikayetçi o da var tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…