- 15 Kasım 2011
- 1.299
- 526
- 323
- Konu Sahibi elizanelizan
-
Kizlar benim düğünüme 1 ay kaldı ve hala elektrik supurgesi alamadım.
Kimi toz torbali alma orjinal olmayan torbalar sikinti cikariyor diyor kimisi toz torbasizlar tekrar tozlari geri veriyor diyor kimi sulu supurgenin haznesini iyi temizlemessen koku yapiyor diyor ve kafam cok karisti artik.
Sizlerden marka model onerisi istiyorum.
Şöyle yaklasik 600 liraya kadar emis gucu ve watti yuksek bir supurge kullanan memnun olan ayni sekilde memnuniyetsizligi olan da yazarsa sevinirim.
philips marathon :)
Kimi toz torbali alma orjinal olmayan torbalar sikinti cikariyor diyor kimisi toz torbasizlar tekrar tozlari geri veriyor diyor kimi sulu supurgenin haznesini iyi temizlemessen koku yapiyor diyor ve kafam cok karisti artik.
Şöyle yaklasik 600 liraya kadar emis gucu ve watti yuksek bir supurge kullanan memnun olan ayni sekilde memnuniyetsizligi olan da yazarsa sevinirim.
nekadarki onların fiyatları canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?