erkek sitesinde bel altından bahsediyor gibi anlattığımı idda edeceksiniz heralde. sizi leylekler getirdi o yüzden kadın vücudunun o kısmında problem sıkıntı olmamalı değil mi?Ayyy ne kadar detaylı yazmışsınız...çok tuhaf konular dolaşır oldu buralarda.git doktora anlat gerçi bu kadar detayı hangi doktor dinlerse artık...
Burayı erkeklerde okuyabiliyor adı kadınlar klübü olsa da.git doktora anlat bu kadar detayı.soru sormanın da belaltı olsa da bir adabı vardır...erkek sitesinde bel altından bahsediyor gibi anlattığımı idda edeceksiniz heralde. sizi leylekler getirdi o yüzden kadın vücudunun o kısmında problem sıkıntı olmamalı değil mi?
adabımda problem olsa sizden önce adminler uyarırdı.ayrıca hangi dr bu kadar detaylı dinler demişsiniz.detaylı dinlesin ki doğru teşhis koysun tıp da ayıp vardır diyin bari.erkekleri istedikleri bilgiye istedikleri anda ulaşıyorlar benim bi yere bir şey yazmam önemli değil belki karısının da böyle problemi vardır. sizin gibiler yüzünden dr a ve hem cinslerine anlatmaktan çekindiği için karı koca sorun yaşıyorlardır.hiç kimse sansürlü içerik aramıyorum okumuyorum demesin.herkesin kapısında dr yok.iş yoğunluğu ve bazı sebeplerden önemli olmadığı sürece dr a bile gidemiyorlar.mecburen internetten fikir almak zorunda kalıyorlar.gidip burdan okuyup teşhis koysun insanlar demiyorum.hastalık geçirmişlerin anlattıkları tecrübelerinden yararlansın diyorum.Burayı erkeklerde okuyabiliyor adı kadınlar klübü olsa da.git doktora anlat bu kadar detayı.soru sormanın da belaltı olsa da bir adabı vardır...
Bizi leylekler getirmedi diye neyse...
buraya yapıcı fikri olmayan yazmasın lütfen değerli kelimelerinizi israf etmeyiniz.Yani bunu yazmadan edemeyeceğim; kedi kuyruğunu ( kuyruk muydu o?? Evet evet başka ne olacak ki?) görmüş ne büyük yaram var demiş.
eşime de dedim bari idrar tahlili yaptır bu böyle nereye kadar gidecek.böyle hastalıkları geçtim mesela eşim grip kapar ne burnu akar ne hasta yatar. bana bulaşır ben pert yine onda hastalık yapan bende yapmayan bir şey olsa gerek.Her kaşıntı tabiki de mantar değildir.
Burda en iyi size doktor yardımcı olur. Belkı eşli muayene olabılırsınız.
Çünkü eşinizde de mantar oalbilir ve size geçiyor olabilir...
Buunu anlamak içinn doktor şart..eşime de dedim bari idrar tahlili yaptır bu böyle nereye kadar gidecek.böyle hastalıkları geçtim mesela eşim grip kapar ne burnu akar ne hasta yatar. bana bulaşır ben pert yine onda hastalık yapan bende yapmayan bir şey olsa gerek.
Jilet de yapıyor .Birde doğum kontrol hapı kullanıyor musunuz?Bazı kişilerde kaşıntıya sebep oluyor.şu bitmeyen kaşıntı kadınların derdi 3 gün önce kuruluktan biraz zorlamalı bir ilişki oldu vajinanın o zorlanan girişi ve küçük dudaklarda kaşıntı var.kaşınıyor kasıyıncada idrar yaparken yanıyor.daha öncesinde kanal dolgumun yaptığı ağrı için antibiyotik kullandım.daha öncesinde de bikini bölgesini jiletle temizliyorum vajina popoya doğru olan kısımı temizlediğimde orada artık sert ufak kılar mı batıyor ne kaşıntı yapabiliyor.ben şimdi bu kadar sebepten yoramadım bir şeye çünkü sürekli değil kaşıntı ara ara geçiyor.ilişki yapmayınca azalıyor yapınca artıyor gibi.o yüzden antibiyotik mi mantar yapmaya çalışıyor eşim mi mikroplu yoksa bikini bölgesini jiletle temizlemenin sonucu mu bu?(jilet te mikrop mu kaldı?)mantardan şüphelenip günü geçmemiş neopentoran fitilden koymayı denedim rahatlatır belki diye fitil daha erimeden daha çok kaşındı yandı atıp temizledim.trivacort kremi de bazen yakıyor.hatta sperme karşı alerjim filan mı var diye aklımdan geçmedi değil.
bir seneyi aşkın kullanmıyorum dkontrol hapı. rota virüsünü atlattıktan sonra iyice arttı.dişim için düşük dozda günde bir antibiyotik içtim öyle 10 günde içmedim.Jilet de yapıyor .Birde doğum kontrol hapı kullanıyor musunuz?Bazı kişilerde kaşıntıya sebep oluyor.
Son derece yapıcı bir yorumdu oysaki. Meselenin içinde boğulmamak lazım; genital bölgedeki kaşıntıyı anlatmak için bu kadar detaylı bir anlatıma ne gerek var ki? Peki sen bunu yazmışsın kendince amme hizmeti olarak görüp; yani senin genital bölgenin detaylı anatomik incelemesi, doktora derdini anlatmaya çekinen kadınlara derman olacak diyelim. peki kabul bu da bir bakış açısı:) Ama benim de bu yazdıklarının bende çağrıştırdığı ve ben gülümseten benzetmeyi buraya yazma hakkım var. Konuyu açan kişiye özel mesajla yazmak istediklerimizi teyit ettirip öyle yazalım bundan sonra.buraya yapıcı fikri olmayan yazmasın lütfen değerli kelimelerinizi israf etmeyiniz.
konuya yorumunuz dalgaya yol açıyor. kusurları adam gibi anlatırsak boşuna ilaç içmez yanlış tedavi metodu ile zaman kaybetmeyiz.artık kalp krizi bile ağrısız mide bulantısı ağrısı gibi bir belirti veriyorsa. eskiden başın ağrırdı aspirin içerdin rüzgar çarpmasından mı gripten mi herkes ayırt ederdin şimdi hastalık belirtileri birbirine girmiş .kadın anatomisi konusunda da erkekler evlenmeden de maşallah drlara taş çıkarıyor artık.Son derece yapıcı bir yorumdu oysaki. Meselenin içinde boğulmamak lazım; genital bölgedeki kaşıntıyı anlatmak için bu kadar detaylı bir anlatıma ne gerek var ki? Peki sen bunu yazmışsın kendince amme hizmeti olarak görüp; yani senin genital bölgenin detaylı anatomik incelemesi, doktora derdini anlatmaya çekinen kadınlara derman olacak diyelim. peki kabul bu da bir bakış açısı:) Ama benim de bu yazdıklarının bende çağrıştırdığı ve ben gülümseten benzetmeyi buraya yazma hakkım var. Konuyu açan kişiye özel mesajla yazmak istediklerimizi teyit ettirip öyle yazalım bundan sonra.
kısa ve öz olun bu kadar detaya gerek yok,fotoğrafını çekip yollamadığınız kalmış zaten. ya da anlatın rahatlayın belki bir doktora denk gelirsiniz...adabımda problem olsa sizden önce adminler uyarırdı.ayrıca hangi dr bu kadar detaylı dinler demişsiniz.detaylı dinlesin ki doğru teşhis koysun tıp da ayıp vardır diyin bari.erkekleri istedikleri bilgiye istedikleri anda ulaşıyorlar benim bi yere bir şey yazmam önemli değil belki karısının da böyle problemi vardır. sizin gibiler yüzünden dr a ve hem cinslerine anlatmaktan çekindiği için karı koca sorun yaşıyorlardır.hiç kimse sansürlü içerik aramıyorum okumuyorum demesin.herkesin kapısında dr yok.iş yoğunluğu ve bazı sebeplerden önemli olmadığı sürece dr a bile gidemiyorlar.mecburen internetten fikir almak zorunda kalıyorlar.gidip burdan okuyup teşhis koysun insanlar demiyorum.hastalık geçirmişlerin anlattıkları tecrübelerinden yararlansın diyorum.
bir uzak doğu ülkesinde kadın derdini kadın maketi ile dr a anlayıtormuş sizde öyle anlatın doktorunuza. modern tıp münasip bir yerleri teşhir ettiğini düşünüyorsanız.kısa ve öz olun bu kadar detaya gerek yok,fotoğrafını çekip yollamadığınız kalmış zaten. ya da anlatın rahatlayın belki bir doktora denk gelirsiniz...
Ben kendi adıma doktordan utanıp sıkılanlardan değilim tabi ki şikayetimi anlatırım ama bu kadar lafı dinlemez kimse.ki burayı hastane sanmaya devam ediyorsunuz.çok modernsiniz ama doktora gitmeyecek kadar da geri kalmışsınız...bir uzak doğu ülkesinde kadın derdini kadın maketi ile dr a anlayıtormuş sizde öyle anlatın doktorunuza. modern tıp münasip bir yerleri teşhir ettiğini düşünüyorsanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?