• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her kavgada beğenmiyorsan git boşan diyen eş

BerryBlossom

🌠🌠🌠
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2021
1.469
2.395
83
arkadaşlar merhaba her tartışmada sürekli ben böyleyim beğenmiyorsan git diyen bir koca düşünün , mesela onu öpmek istediğinizde öf püf yaptığı için çok nazlısın dediğiniz için bile beğenmiyorsan git diyen biri...
ve daha çok yeniyiz bu lafı 6-7 defadır duyuyorum artık gerçekten gidip boşanacağım bir çok problem de mevcut. ama bana kalırsa sadece bu lafı etmesi bile yeterli bir sebep siz ne düşünüyorsunuz ?

Öperken öf pöf yapması ne? Benim için sanırım bu, ondan soğumama yeterdi. Erkek arkadaşım, 5-6 ay önce onu sıkıştırdığımda, tamamen şakasına "bir sal beni artık" dedi. 2 gün yanaşmadım, ne oldu dediğinde saldım işte dedim. O yanaştı falan da öyle düzeldi aramız. Birkaç gün de yine şakadan trip falan attım "sal beni diyordun" diye falan.

Ayrılığı, boşanmayı diline bu kadar düşüren insanların ilişki yürütebilecek kapasitede olmadığını düşünüyorum. Biz bu kelimeleri şakasına bile bu kadar rahatça kullanamıyoruz. Bu kadar rahat ağzına alabiliyorsa bu kelimeleri, eninde sonunda ayrılır/boşanırsınız diye düşünüyorum.

Bunun şakasını bile sevmem. Ciddi manada 2 kez desin eşim 3. Yü beklemem yollarım celbi eline.. bu ne densizlik evcilik oyunu mu bu? Öperken öf pöf demesi ayrı sıkıntı.. dünya olarak stresli zamanlardan geçiyor olabiliriz, sabır hiçbirimizde kalmıyor zaman zaman ama beğenmiyorsan git olayın başka boyutu. Yerinizde olsam saniye durmam.. Allah kurtarsın

arkadaşlar merhaba her tartışmada sürekli ben böyleyim beğenmiyorsan git diyen bir koca düşünün , mesela onu öpmek istediğinizde öf püf yaptığı için çok nazlısın dediğiniz için bile beğenmiyorsan git diyen biri...
ve daha çok yeniyiz bu lafı 6-7 defadır duyuyorum artık gerçekten gidip boşanacağım bir çok problem de mevcut. ama bana kalırsa sadece bu lafı etmesi bile yeterli bir sebep siz ne düşünüyorsunuz ?
Hanfendi ben burda sinir krizleri geçirdim. Kendini bulunmaz hint kumaşı mı sanıyor ya da sizi cepte mi sanıyor acaba hayırdır ne bu cesaret yiğidim?? Gerçekten boşanın diyemeyeceğim ama bence blöf yapın ve büyük bir rest çekin. “Seninle sana mecbur olduğum için evli değilim, canının istediği her an en ufak şeyde bana kapıyı gösteremezsin. Ben sadece ben istersem giderim ve bir daha böyle bir laf edersen bundan sonra benimle değil avukatımla muhatap olursun” vb. Sert bir cümle kullanın.

Sizi kaybetme kaygısı yok, bu kadar kolay yol göstermesi, boşanmayı bu kadar kolay ağzına alması, öflemesi filan (pardon ama burda ağır ifadelerde kullanılabilir ama elimden geldiğince törpüleceğim) fazlaca şımarmış beyfendi.

Başka sorunlar da var demişsiniz, aslında en ufak ciddi sorunda sizi ortada bıkacağının mesajını vermiş.

Kesinlikle korunun, boşanmayı da ciddi olarak değerlendirin.

Öperken öf pöf yapması ne? Benim için sanırım bu, ondan soğumama yeterdi. Erkek arkadaşım, 5-6 ay önce onu sıkıştırdığımda, tamamen şakasına "bir sal beni artık" dedi. 2 gün yanaşmadım, ne oldu dediğinde saldım işte dedim. O yanaştı falan da öyle düzeldi aramız. Birkaç gün de yine şakadan trip falan attım "sal beni diyordun" diye falan.

Ayrılığı, boşanmayı diline bu kadar düşüren insanların ilişki yürütebilecek kapasitede olmadığını düşünüyorum. Biz bu kelimeleri şakasına bile bu kadar rahatça kullanamıyoruz. Bu kadar rahat ağzına alabiliyorsa bu kelimeleri, eninde sonunda ayrılır/boşanırsınız diye düşünüyorum.
O gün ne güzel maaşımı almıştım hadi bugün yemekler benden dedim yemek ısmarladım yemeği bekliyorduk evde sonra sarıldım otururken karnım aç yaklaşma falan dedi bende öf sende ne nazlısın dedim gülerek ne var şimdi bunda sonrasında da o lafı etti işte artık yetti

Bence de yeterli.

Bir daba söylediğinde bunu ciddiye alacağınızı söyleyip güzel bir çingar çıkarırsanız, ondan sonra bu kadar rahat söyleyemez. Evliliği oyuncak sanıyor gerzolar.

Back
X