• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her kavgada beğenmiyorsan git boşan diyen eş

Keşke nikah olmadan ev alma işine girmeseydiniz. Sizin katkınız ne kadar oldu?
eşim kredi çekti kendisi ödüyor bende düğün ve nişan takılarını gittim eline verdim olduğu gibi ne cesaretmiş bendeki.
işte evleniyoruz ya nasıl olsa ömür boyu mutlu olacağız sanıyorum...

Adam seçenek sunuyor,ben olsam teklifini kabul ederdim,ömürmü geçer böyle biriyle.ben ne gidiyormuşum sen git derdim kapının önüne koyardım.

Evet gitsin madem ...
İlginç bir ilişki ..
Bence gitmez senden de vazgeçmez ...
Cinsellik olarak da mı uzak
hayır cinsel olarak istekli ama benim cinsellikten anladığımla onunki farklı. bir kere doğru düzgün bir şey hissettiğimi hatırlamıyorum. oldu bitti arkaya dönüş ve kapanış ona göre.

her gün soluğu yanımda alırdı çiçekler böcekler bisürü hediyeler. ben kimseye böyle aşık olmadım en çok seni sevdim demeler...
Ben böyle aşırı sevgi gösterilerinden bu yüzden çekiniyorum. Çünkü amacın göz boyamak olduğunu düşünüyorum maalesef.😔
Karisiniza alıp adam akıllı konuşun. Düzelme eğilimi yoksa yol verin gitsin. Kaybetme korkusu olan adam zaten habire bu cümleyi kurmaz...

Ben böyle aşırı sevgi gösterilerinden bu yüzden çekiniyorum. Çünkü amacın göz boyamak olduğunu düşünüyorum maalesef.😔
Karisiniza alıp adam akıllı konuşun. Düzelme eğilimi yoksa yol verin gitsin. Kaybetme korkusu olan adam zaten habire bu cümleyi kurmaz...
içim soğudu artık şu hafta sonumuz kabus gibi geçti küp gibi yattı salondaki koltukta tek kelime etmeden. hem suçlu hem güçlü.
bu kaç oldu artık yeter ben bu dünyaya onun kaprisini çekmeye mi geldim

Bu konuyu hiç konuştunuz mu. Bana sürekli böyle söylemene kırılıyorum. Neden bunu yapıyorsun. Yoksa asıl boşanmak isteyen sen misin diye bir sorun derim çünkü bence asıl boşanmak isteyen kendisi gibi duruyor bu durumda. Başka problemlerinizinde olduğundan bahsetmişsiniz. Ne gibi problemler mesela ?

Çocuk yapmayın.
iki gün öncesinde de deli gibi çocuk isteğinden bahsedip durmuştu. ne sanıyor ki evliliği çocuğuda yapalım istediği gibi davransın beni de bağlasın o eve hiç bir şekilde gidemiyim diye düşünüyor sanırım.
bi insan bu kadar çocuk isterken ertesi gün beğenmiyorsan git nasıl diyebilir aklım almıyor.

Bu konuyu hiç konuştunuz mu. Bana sürekli böyle söylemene kırılıyorum. Neden bunu yapıyorsun. Yoksa asıl boşanmak isteyen sen misin diye bir sorun derim çünkü bence asıl boşanmak isteyen kendisi gibi duruyor bu durumda. Başka problemlerinizinde olduğundan bahsetmişsiniz. Ne gibi problemler mesela ?
hep konuştum ilk seferler sinirle ağzımdan çıkıyor diyordu şu son öpme muhabbetinden sonra neden söylediğiyle ilgili bir bahane bulamadı sanırım açıklaması olmadı.

terapiyle çözüleceğine inancım yok çünkü balayından döndüğümüz gibi böyle huysuz bir insana dönüştü.
kafası böyle değişmez ki resmen oyuna getirildim gibi hissediyorum.
Keske dememiş olursun Eger bosanman doğruysa terapiler de kararını daha net alabilirsin hiç terddutun kalmamış olur

Blöf yapmam eşyalarımı valize koyar boşanma protokolünü çıkarırım ortaya

Nefret ederim ben böyleyim işine gelirse ben sinirliyim üstüme gelmeyeceksin falan diyen insanlardan
Dünya senin isteklerine ve arzularına göre mi dönüyor paşazade deyip iyice bir sürtmek lazım bunu

Blöf yapmam eşyalarımı valize koyar boşanma protokolünü çıkarırım ortaya

Nefret ederim ben böyleyim işine gelirse ben sinirliyim üstüme gelmeyeceksin falan diyen insanlardan
Dünya senin isteklerine ve arzularına göre mi dönüyor paşazade deyip iyice bir sürtmek lazım bunu
yazlık eşyalarımı dün topladım bir valize işe gidip geldiğim için kışlıklara ellemedim henüz ama o da yakındır...

arkadaşlar merhaba her tartışmada sürekli ben böyleyim beğenmiyorsan git diyen bir koca düşünün , mesela onu öpmek istediğinizde öf püf yaptığı için çok nazlısın dediğiniz için bile beğenmiyorsan git diyen biri...
ve daha çok yeniyiz bu lafı 6-7 defadır duyuyorum artık gerçekten gidip boşanacağım bir çok problem de mevcut. ama bana kalırsa sadece bu lafı etmesi bile yeterli bir sebep siz ne düşünüyorsunuz ?
Beğenmiyordum boşadım deyin.

Back
X