Her kavgada rest çekmek

Merhaba hanımlar,

Benim derdim sevgilim. Tartışmalarımızda ben haklı olsam dahi gönlümü almaz, soğuk yapsam soğukla karşılık verir. Çok sık kavga eden bir çift değiliz, gayet iyi anlaşırız. Ama kavga ettiğimiz zaman asla geri adım atma, alttan alma gibi mevzular olmuyor. Bu durum fena canımı sıkıyor. Özellikle sevgilimin tartışma sırasında ayrılık blöfü yapma huyu var. Pek çok tartışmamızda ayrılmanın eşiğinden döndük. "İyi madem ayrılalım anlaşamıyorsak" gibi cümleler sarf ediyor ben de geri adım atmayıp kabul ediyorum. Hoşçakal'lar havada uçuşuyor sonra yumurta kapıya dayanınca "seni seviyorum"la beni yumuşatmaya çalışıyor.

Bu durum beni sıkmaya başladı. Blöf yapmasın istiyorum. Şimdiye kadar üç kez hoşçakal dediği kavgamız oldu. Ona sorsanız bu mevzu blöf değil, blöf yapacak kadar çiğ ruhlu değil. Ne yapsam bilmiyorum. Kendisini seviyorum, o da beni seviyor biliyorum ama ne yapsam bu huyunu törpüleyemedim. Dik durdum olmadı, bir daha böyle yapma dedim olmadı. Sırf bunun için ayrılmak istemiyorum ama gönül almama huyu ile blöf huyu birleşince acaba mı diyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir, nasıl bir yol izlemeliyim? Sorunu nasıl çözerim?
Kendi haline bırakırdım. Baktım aynı ayrılır dım ilerde daha büyük problemler olabilir

Sırf bunun için ayrılmak istemiyorum ama gönül almama huyu ile blöf huyu birleşince acaba mı diyorum.

bana göre sevgililiğin temeli "gönül alma"dır. Zaten gönül ilişkisi deriz.
Bir insan birbiriyle sevgili olup birbirinin gönlünü almakta bu kadar imtina ediyorsa ortada sevgi yoktur zaten.

Merhaba hanımlar,

Benim derdim sevgilim. Tartışmalarımızda ben haklı olsam dahi gönlümü almaz, soğuk yapsam soğukla karşılık verir. Çok sık kavga eden bir çift değiliz, gayet iyi anlaşırız. Ama kavga ettiğimiz zaman asla geri adım atma, alttan alma gibi mevzular olmuyor. Bu durum fena canımı sıkıyor. Özellikle sevgilimin tartışma sırasında ayrılık blöfü yapma huyu var. Pek çok tartışmamızda ayrılmanın eşiğinden döndük. "İyi madem ayrılalım anlaşamıyorsak" gibi cümleler sarf ediyor ben de geri adım atmayıp kabul ediyorum. Hoşçakal'lar havada uçuşuyor sonra yumurta kapıya dayanınca "seni seviyorum"la beni yumuşatmaya çalışıyor.

Bu durum beni sıkmaya başladı. Blöf yapmasın istiyorum. Şimdiye kadar üç kez hoşçakal dediği kavgamız oldu. Ona sorsanız bu mevzu blöf değil, blöf yapacak kadar çiğ ruhlu değil. Ne yapsam bilmiyorum. Kendisini seviyorum, o da beni seviyor biliyorum ama ne yapsam bu huyunu törpüleyemedim. Dik durdum olmadı, bir daha böyle yapma dedim olmadı. Sırf bunun için ayrılmak istemiyorum ama gönül almama huyu ile blöf huyu birleşince acaba mı diyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir, nasıl bir yol izlemeliyim? Sorunu nasıl çözerim?
Belki blöf değildir. Bir kere de bekle ve gör bence. Seviyorsa mutlaka adım atar. Ama hep adım atan sen olursan cepte kız muamelesi görürsün.

Merhaba hanımlar,

Her tartışmada böyle diyen insan evet ayrılalım demeni bekliyordur. Niye ısrar ediyorsun ki sal madem ne hali varsa görsün.

Belki blöf değildir. Bir kere de bekle ve gör bence. Seviyorsa mutlaka adım atar. Ama hep adım atan sen olursan cepte kız muamelesi görürsün.
Yukarıda da demiştim o ayrılma moduna girince ben geri adım atmıyorum, kabul ediyorum. Hal öyle olunca kendisi "ya biz napıyoruz iyi miyiz, seni çok seviyorum" tarzı şeyler söylüyor. Belki bu bir adım olarak kabul edilebilir ama özür dilediği çok nadirdir.

Her tartışmada böyle diyen insan evet ayrılalım demeni bekliyordur. Niye ısrar ediyorsun ki sal madem ne hali varsa görsün.
Her seferinde diyorum zaten. Israr etmiyorum kabul ediyorum. Ben senden ayrılabilir miyim türü şeyler söylüyor. Beni de afallatan bu. Madem ayrılmayacaksın neden bahsini geçiriyorsun? Psikolojik olarak kavgayla yüzleşmek istemeyen, tartışma çabucak bitsin isteyen insanlar genelde bu yola başvururmuş, dün bir psikoloji sitesinde okumuştum. Bu da olabilir diye düşünmeye başladım artık.

Blof yapar yapar sonra bir gun sen artik o
Korkularin ustune birsey hissetmezsin, cunku icindeki hersey tukenmistir..

Allah’ını seviyorsan bırak bunu bacım ,kendine bu kötülüğü yapma ben yandım sen yanma 😅

Aynısı bende var ah diyorum ah ..

Konula
Her seferinde diyorum zaten. Israr etmiyorum kabul ediyorum. Ben senden ayrılabilir miyim türü şeyler söylüyor. Beni de afallatan bu. Madem ayrılmayacaksın neden bahsini geçiriyorsun? Psikolojik olarak kavgayla yüzleşmek istemeyen, tartışma çabucak bitsin isteyen insanlar genelde bu yola başvururmuş, dün bir psikoloji sitesinde okumuştum. Bu da olabilir diye düşünmeye başladım artık.
Konuları uzatmamak için bu yola başvurması sonrasında da tornistan yapması enteresan.
Bir daha kavgada ayrılık lafı geçirirse gerçekten ayrılacağını ve görüşmeyeceğini , olgun insanlar gibi konuları tartışmayı beklediğini ilet bence.

Gönül almama mevzusu da şöyle oluyor adam akıllı özür dilemiyor asla, ama hiçbir şey olmamış gibi yakın davranmaya çalışıyor.
Kesinlikle normal değil. Evlenirsiniz kavga edersiniz yine özür dilemeden , sanki rütunmuş gibi barışmaya çalışır. Ayrılmak , boşanmak sakız olmuş resmen.

Konula

Konuları uzatmamak için bu yola başvurması sonrasında da tornistan yapması enteresan.
Bir daha kavgada ayrılık lafı geçirirse gerçekten ayrılacağını ve görüşmeyeceğini , olgun insanlar gibi konuları tartışmayı beklediğini ilet bence.
Bu fikrinizi dikkate alacağım. Bir dahaki seferi beklemeden fırsatını kollayıp konuşmayı düşünüyorum. Gerçi akşamki kavga konuşmalarımızı okudum kavga esnasında da demişim bu durumdan rahatsızlık duyduğumu. Rest çekmeye meraklı bir insan değilim demiş. Ama öylesin diye bağırasım geliyor vallahi 😂

Allah’ını seviyorsan bırak bunu bacım ,kendine bu kötülüğü yapma ben yandım sen yanma 😅

Aynısı bende var ah diyorum ah ..
Sen yolunu buldun mu bacım yoksa kelin ilacı olsa modunda mısın 😂 erkeğin bu versiyonu cidden zor. Allah kolaylık versin sana da 😂

Yaşlar kaç 12-15 arası ise normal. Değilse değil.
Ayrıca kötü haber; olurda sözlenirseniz her hafta yüzük atar , evlenirseniz her gün nereden evlendim diyip konu boşanmaya gelir.
Yazık günah değil mi ? Böyle biriyle bir salise durmam ben.

Siz alıştırmışsınız, biliyor blöfünün nasıl sonlanacağını. Zamanında bu olduğunda daha sert bir rest çekseydiniz keşke.

Yaşlar kaç 12-15 arası ise normal. Değilse değil.
Ayrıca kötü haber; olurda sözlenirseniz her hafta yüzük atar , evlenirseniz her gün nereden evlendim diyip konu boşanmaya gelir.
Yazık günah değil mi ? Böyle biriyle bir salise durmam ben.
20 küsür maalesef...

Siz alıştırmışsınız, biliyor blöfünün nasıl sonlanacağını. Zamanında bu olduğunda daha sert bir rest çekseydiniz keşke.
Sorun şu ki karşılıklı biliyoruz nasıl sonlanacağını. Benim bu kadar dik olmamın sebebi de bu zaten barışırız gözüyle bakıyorum. O da muhtemelen öyle düşünüyor haklısınız.

Merhaba hanımlar,

Aslında bunu çözmenin çok basit bir yolu var biliyor musun? Anlaşamıyoruz ayrılalım o zaman mı dedi mesela? Konuşmayı şak diye orada kesip tamam ayrılalım hoşçakal diyip çekip gitmek, ya da telefonu kapatmak. Uzatmaya çalıştığında da hiç ama hiç konuşmamak, neyi tartışıyoruz ayrılmadık mı diyip lafı ağzına tıkamak. Ve gerçekten dönmemek üzere ayrılmak.

Merhaba hanımlar,

Niye kendinize bunu yasatiyorsunuz ki.
Evlenirseniz evi terketmeler, bosanma davasi açıp davayi geri almalar vs.
Bir arkadaşım bu tarz şeylere dayanamayip boşandı.

Back
X