- 21 Nisan 2016
- 3.737
- 7.083
- 158
- 27
Benim düşüncem de bu yönde. Kendisiyle ciddi bir konuşma yapacağım.Düzelme olmadan ciddi adimlar atmayin. Nişan,evlilik gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim düşüncem de bu yönde. Kendisiyle ciddi bir konuşma yapacağım.Düzelme olmadan ciddi adimlar atmayin. Nişan,evlilik gibi
Yoksa çok yıpranırsınız.Benim düşüncem de bu yönde. Kendisiyle ciddi bir konuşma yapacağım.
Neyi tartışıyoruz ayrılmadık mı, konu çok uzadı da dedim. İşte o noktada "r" yapıyor zaten.Aslında bunu çözmenin çok basit bir yolu var biliyor musun? Anlaşamıyoruz ayrılalım o zaman mı dedi mesela? Konuşmayı şak diye orada kesip tamam ayrılalım hoşçakal diyip çekip gitmek, ya da telefonu kapatmak. Uzatmaya çalıştığında da hiç ama hiç konuşmamak, neyi tartışıyoruz ayrılmadık mı diyip lafı ağzına tıkamak. Ve gerçekten dönmemek üzere ayrılmak.
İşte o r yapınca da siz gaza basıcaksınızNeyi tartışıyoruz ayrılmadık mı, konu çok uzadı da dedim. İşte o noktada "r" yapıyor zaten.
Başarabilirsem boşanacağımSen yolunu buldun mu bacım yoksa kelin ilacı olsa modunda mısınerkeğin bu versiyonu cidden zor. Allah kolaylık versin sana da
![]()
İnanır mısınız ben de size mesaj atamıyorumBana mesaj atar mısın sana atılmıyor
Ben de bundan korkuyorumYolun başındayken kendine yazık etme ömür geçmez böyle bi tiple
YazdımBana mesaj atar mısın sana atılmıyor
O zaman mantıklı düşün duygusal değilBen de bundan korkuyorum
Siz bilirsiniz ilişkiniz, ayrılma blöfü yaptığında ne yapacağınız hakkında bir şey diyemem ama böyle insanlar çok yorucu oluyor, şimdi gençsiniz sevginin de getirdiği bir toleransınız var lakin ileride evlenirseniz aynı toleransı gösteremeyecek hale geleceksiniz zira erkek arkadaşınızın huyu bu, değişeceğini de sanmıyorum.Sorun şu ki karşılıklı biliyoruz nasıl sonlanacağını. Benim bu kadar dik olmamın sebebi de bu zaten barışırız gözüyle bakıyorum. O da muhtemelen öyle düşünüyor haklısınız.
Yani diyorsunuz ki bunu herhangi bir tepkiyle düzeltemezsiniz zaten kişilikten sıkıntılı bu insanlar doğru mudur? Kendisiyle ciddi bir şekilde konuştum böyle blöf yapmasının doğru olmadığını bir dahaki sefere ciddiye alacağımı belirttim. Henüz aksine davranmadı ama bu son şansı. Bundan sonraki ayrılık söylemine net bir şekilde karşılık vereceğim ve ayrılacağım.Siz bilirsiniz ilişkiniz, ayrılma blöfü yaptığında ne yapacağınız hakkında bir şey diyemem ama böyle insanlar çok yorucu oluyor, şimdi gençsiniz sevginin de getirdiği bir toleransınız var lakin ileride evlenirseniz aynı toleransı gösteremeyecek hale geleceksiniz zira erkek arkadaşınızın huyu bu, değişeceğini de sanmıyorum.
Benzer huyda birini tanıyorum, adam eşini sevmesine seviyordu ama en ufak bir şeyde boşanırım deyip duruyordu, bu blöfler zamanla çocuklara ve aile büyüklerine de yansımaya başlıyor.
Bir akşam hiç unutmam, yine kavga etmişler bize bir telefon geldi hemen bize gelin gelirken de boşanma protokol örnekleri bulup gelin
Gittik kavga kıyamet gırla, adam elimizden protokol örneklerini aldı bildiğiniz resmen o örneklerden yola çıkarak boşanma anlaşması hazırlıyor, eşimle birbirimize bakıyoruz galiba bitti bu evlilik diye, valla 1 saat mi geçti desem 2 saat mi, adam 180 derece döndü karısının ayaklarını öpmeye başladı, seni seviyorum sana aşığım sensiz yapamam
Sonuç olarak böyle insanlarla ne yaparsanız yapın yürümüyor, bizim şahit olduğumuz kavga sonrası boşanmadılar ama boşanmaları çok da uzun sürmedi, kusura bakmayın özür dileyerek yazıyorum ama her tartışmada zeytinyağı gibi su yüzüne çıkmak için ayrılırım boşanırım laflarını dile dolayanlar adına blöf diyorlar ama bu resmen kişilik sorunu.
Bence öyle, siz bu ilişkinin birebir içinde olduğunuz ve aşık olduğunuz için bunu yalnızca bir blöf olarak görüyor olabilirsiniz ama bana göre bu kişiliğin getirdiği bir davranış biçimi.Yani diyorsunuz ki bunu herhangi bir tepkiyle düzeltemezsiniz zaten kişilikten sıkıntılı bu insanlar doğru mudur? Kendisiyle ciddi bir şekilde konuştum böyle blöf yapmasının doğru olmadığını bir dahaki sefere ciddiye alacağımı belirttim. Henüz aksine davranmadı ama bu son şansı. Bundan sonraki ayrılık söylemine net bir şekilde karşılık vereceğim ve ayrılacağım.
Merhaba hanımlar,
Benim derdim sevgilim. Tartışmalarımızda ben haklı olsam dahi gönlümü almaz, soğuk yapsam soğukla karşılık verir. Çok sık kavga eden bir çift değiliz, gayet iyi anlaşırız. Ama kavga ettiğimiz zaman asla geri adım atma, alttan alma gibi mevzular olmuyor. Bu durum fena canımı sıkıyor. Özellikle sevgilimin tartışma sırasında ayrılık blöfü yapma huyu var. Pek çok tartışmamızda ayrılmanın eşiğinden döndük. "İyi madem ayrılalım anlaşamıyorsak" gibi cümleler sarf ediyor ben de geri adım atmayıp kabul ediyorum. Hoşçakal'lar havada uçuşuyor sonra yumurta kapıya dayanınca "seni seviyorum"la beni yumuşatmaya çalışıyor.
Bu durum beni sıkmaya başladı. Blöf yapmasın istiyorum. Şimdiye kadar üç kez hoşçakal dediği kavgamız oldu. Ona sorsanız bu mevzu blöf değil, blöf yapacak kadar çiğ ruhlu değil. Ne yapsam bilmiyorum. Kendisini seviyorum, o da beni seviyor biliyorum ama ne yapsam bu huyunu törpüleyemedim. Dik durdum olmadı, bir daha böyle yapma dedim olmadı. Sırf bunun için ayrılmak istemiyorum ama gönül almama huyu ile blöf huyu birleşince acaba mı diyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir, nasıl bir yol izlemeliyim? Sorunu nasıl çözerim?
*Ekleme* Önceki tartışmalarımızın birinde bu huyundan dem vurmuşum. O da aynen şunu demiş:
"iplerin gerilmesine bu noktaya gelinmesine sebep olan değil de hoşçakal diyenin suçlu görülmesini doğru bulmuyorum. "