Peki sen böyle bir tipten neden çocuk yaptın ?çekip gitsem asla barışmaz daha.. değişik bi tip. burnundan kıl aldırmayan ama nasıl bi yol izlemeliyim şaşırdm kaldm
Size öyle geliyor. Ona ciddi anlamda bir kaybetme korkusu yaşatın, bakın bakalım bir daha boşanma lafı edebiliyor muçekip gitsem asla barışmaz daha.. değişik bi tip. burnundan kıl aldırmayan ama nasıl bi yol izlemeliyim şaşırdm kaldm
Çünkü çocuk kaçıyomuşMadem böyle durumlar var neden çocuk için acele ettiniz ki?
haklısınız.Bazen düşünmeyerek söylenen birçok kelimeler kullanabiliyor insanlar eşinizde bunlardan biri.
Aslına bakarsanız bence çok takmayın ,belliki bunu huy edinmiş
Biraz azalttığından bahsetmişsiniz bu konuşmaları demekki konuşmak işe yarıyor
Yılmayın üstüne gidipte daha çok zor duruma düşürmeyin eşinizi
Bakın başlangıç mesajına vardınız mı diye sormuş size işyerine önemsemiş sizi belliki
Bence fikrimce çalıyı tepesinden sürmeyin oluruna bırakın daha çok erken evliliğiniz hala oturmamış
6 aycık
çok aradın mı arkadaşım bu adamıçekip gitsem asla barışmaz daha.. değişik bi tip. burnundan kıl aldırmayan ama nasıl bi yol izlemeliyim şaşırdm kaldm
Düzelmez aynı benim eşim gibi..4 sene oldu ama hala aynı...Yine küstü ama neden yok...Akşam bana çok ağır bir laf etti.Kırıldım ağladım.Sabah soruyorum çözmek istiyorum aynı lafı ede ede gitti...Ağlıyorum hala bu erkekler için çok basit zaten...merhaba arkadaşlar 6 aylık evliyim.. eşimle kaçter çatışması vs yaşadığımız çok oluyo. ikimizde inatçıyız vs. eşim asla naz çekmeyen biri. ve her kavgamızda boşanmaktan bahsederdi uyardm bunu biraz azaldı ama şimdi hamileyim yine bi küslüğümüz oldu. işlerimize geldik mesaj attı vardın mı diye vs. evet dedim ve bidaha ki mesajında geleceğimize karamsar bakıyorum gidişatımız çok hayırlı değil vs gibi laflar ediyo aslında sürekli kavga eden bi çift değiliz. bir ay iyisek bir gün kötü olsak bir aylık iyi zamanı hatırlamaz o birkaç günlük küslüğü bütün zamanlarda kötüymüşüz gibi algılar. ne yapmlıyım ne cevap vermeliyim bilemedim artık.
isteyerek olmadı zaten. korunduğumuz halde oldu. ama biz hergün saç baş kavgalı olmadığımız için kesin boşanırız aldıralım demedik. aksine çok mutlu olduk. sadece küsken hırçınlaşıyo boşanalım lafını kullanıyo ya cidden ya da hırsını alıyo beni korkutarak bilemiyorum. fikir alıyorum bu yüzden.Madem böyle durumlar var neden çocuk için acele ettiniz ki?
Çünkü çocuk kaçıyomuş
konumuz bu değil arkadaşlar bebeğimin varlığını sorgulamak bizlere düşmez. biz korunduğumuz halde Rabbim nasip etmişse lütuftur o.Çünkü çocuk kaçıyomuş
Sen de öyle dediği zaman günlerce.. Ayrıca hamilesin şu an. Şimdi mi anlamış sonunuzun iyi olmadığını.çekip gitsem asla barışmaz daha.. değişik bi tip. burnundan kıl aldırmayan ama nasıl bi yol izlemeliyim şaşırdm kaldm
isteyerek olmadı zaten. korunduğumuz halde oldu. ama biz hergün saç baş kavgalı olmadığımız için kesin boşanırız aldıralım demedik. aksine çok mutlu olduk. sadece küsken hırçınlaşıyo boşanalım lafını kullanıyo ya cidden ya da hırsını alıyo beni korkutarak bilemiyorum. fikir alıyorum bu yüzden.
Hamile kalınca mı aklın başına geldi yaz.merhaba arkadaşlar 6 aylık evliyim.. eşimle karakter çatışması vs yaşadığımız çok oluyo. ikimizde inatçıyız vs. eşim asla naz çekmeyen biri. ve her kavgamızda boşanmaktan bahsederdi uyardm bunu biraz azaldı ama şimdi hamileyim yine bi küslüğümüz oldu. işlerimize geldik mesaj attı vardın mı diye vs. evet dedim ve bidaha ki mesajında geleceğimize karamsar bakıyorum gidişatımız çok hayırlı değil vs gibi laflar ediyo aslında sürekli kavga eden bi çift değiliz. bir ay iyisek bir gün kötü olsak bir aylık iyi zamanı hatırlamaz o birkaç günlük küslüğü bütün zamanlarda kötüymüşüz gibi algılar. ne yapmlıyım ne cevap vermeliyim bilemedim artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?