Her Kavgada!!

Bir üye vardi burada nickini hatırlamıyorum da adam gicikligina adliyeye gitmisti. Bosanma davasi actim demişti. Hem de konu sahibinin gözünün önünde. Senin konunu okuyunca o aklima geldi. Onun kocasina da çok uyuz olmuştum.

Nasil baslarsa oyle devam eder kac yil olursa olsun cocuk icin erken davranmissin cocik herzaman olur allah nasip ederse.

Peki sen böyle bir tipten neden çocuk yaptın ?
Böyle evlilik mi olur.

Allah allah hem de karakter çatışması diyor. Yani insanların karakteri öyle kolay kolay değişmez. Çocuk sürekli anne babanın küs olduğu bir evde mi büyüyecek. Yazık değil mi? Hem tanımadan evlenmissin hem sonra tanimissin haydaaa bir de çocuk. Yapacak tek bir şey var o da artık herseyden kavga cikarmamak. O mu sinirli sen alttan alacaksın o zaman sen mi sinirlisin o zaman o alttan alacak. Küsmek yok bundan sonra oturup ne hissettiğinizi yetişkin gibi konusacaksınız. Aile terapisine de gidin bunun yanında belki düzelir. Allah kolaylik versin diyelim.

6 aylık evlilikte ' boşanma' lafı inanılmaz çirkin. Büyük ihtimalle o böyle yapınca siz korkup, siniyorsunuz. O da bunu silah olarak kullanıyor.
Korkmayın rica ediyorum şu erkeklerin boş tehditlerinden. O bir söylerse sen 5 söyle. Boşanalım dediği anda 'hadi gel boşanalım , elinden geleni ardına koyma ' de. Erkek adam öyle hergün boşanalım, yok şöyle böyle demez. Bir kere Söyler ve söylediğini yapar. Ne kadar ayıp ya.

Adliye te orda gitmezsen adam değilsin de bakalım, b.kunda boncuk var sanıyo heralde

Reactions: anu
Her kocanin bi dengesizligi vardir sizinkide bu demek oturup konusmayi denedinizmi denemissinizdir kesin, valla isiniz zor allah yardimciniz olsun bu arada esinizle burcunuz nedir

Umursama onemseme
Hicbirsey oamis hersey yolundaymis gibi davran
Ne varmis gidisatimizda cok buyuttun ben unuttum bile deyin mesela
Bizde boyleydik esimle
2de cocugumuz var
Ben boyle yapiyorum mis gibi
Mesela aksam kavga ettik cidden umursamiyorum aglamiyorum
Sabah gunaydin sevgilim diye mesaj atiyorum
Evlilik boyle birsey
5.5 yil oldu 2 cocuk kafaya takilmaz boyle seyler
Kotu lafta etmeye kalkarsa sertce sustururum
Normalde sert ve net konusmadigim icin ciddiyetimi anlar
Benim esimde surekli pazartesi mahkeme acicam diyor:)
Aman gulun gecin cok kafaya takilmaz erkek milleti
Ttipte atilmaz ben hic atmam sahsen mis gibi
Biraz politik olun kari koca arasinda neler olur
Her sorunda bosanmaya kalksaydikkk ohoo
Evliligin ilk2 yili oyle olur sonra duzelir hiccccc takmayinnn

Ayrica boyle surekli bosanalim diyorsa her kavgada sakat is dini nikahtan dusme durumu bile olabilir cocuk oyuncagimi bu bunuda soyle esine

ha ha hele çocuktan sonra, amaaan diyor insan, kavga edip 2 dakika yalnız kaldığımız vaktin içine etmeyelim. zaman değerli

Adamın huyu karakteri yüzünden değil yaşadığınız durumun odak noktası.
Eşinin kaybetme korkusu yok.
Ne demek 'çekip gitsem asla barışmaz'?
Hep alttan alarak kaç seneni heba edebilirsin ki?
Şimdi küçük gibi gördüğün sorunlar üst üste sen alttan aldıkça artar artar, biriktikçe birikir ve seni boğar.
Unutma ki, ikili ilişkilerde fedakarlık çift taraflıdır.
Eğer bir taraf kendini feda ederken diğer taraf bu durumdan kar ediyorsa buna ilişki denemez.
Eşin seni psikolojik olarak sindirmeye çalışıyor ve sen buna karşı hiçbirşey yapamazsın şu halde...

6 aylık evlilik ve boşanma lafını ağzına alan bir koca...
Üstüne üstük birde 5 aylık hamilelik...

Madem anlaşamıyorsunuz keşke biraz bekleseydiniz. Gerçi yazmışsınız kazayla oldu diye, şu kaza nasıl oluyor bir türlü onuda anlayamıyorum ya neyse...

Daha evlilik oturmamış ki... Ya da eşiniz üzgünüm ama sizi sevmiyor. Seven kişi, küste olsa kırılsa da ayrılık lafını almaz ağzına. Eşiniz evli olduğunun ve karısının hamile olduğunun farkında mı acaba?

Size tavsiyem terapi yardımı alın eşinizle beraber.

Şu çocuklar da hep kazayla oluyor nedense. Çok merak ediyorum Nasıl kaza oluyor acaba?

6 aylık evlilik ayda 1 kavga, küslüklükler filan gayet de çok ediyor.
Kocanın seni kaybetme korkusu hiç yok da ondan bunlar.

sizden ne istediğini sorun
ve sizin de eşinizden ne istediğini söyleyin
eğer yine bir orta yol bulunmuyorsa çatışmaya devam etmeyin
hamilesiniz de ince bir detay şeklinde düşünün kararınızı verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…