- 4 Mart 2014
- 384
- 482
- 303
yok her sabah evden çıkınca çıktm yazarım varınca vardm yazarım şimdi küs olduğumuzdan yazmadm kendisi sordu. vardın mı diye sonra sormasak yazdığın yok falan dedi. öğle arası arkadaşımla öğle yemeğine çıkıcam dedim fazla samimiyet k7urma gelecekte ne olacağımız belli değil vs dedi. ne demek bu dedim geleceğime karamsar bakıyorum gidişatımız hiç iyi değil dedi. her kavgada haksızda olsa üste çıkıyo bi şekilde sıkıldm artık.
Sorunlu bır evlilikte çocuk yapılmasını doğru bulmuyorum eğer konu açtıysanız herseyı konuşurum şunu konuşun bunu konusun demen yanlıs.konumuz bu değil arkadaşlar bebeğimin varlığını sorgulamak bizlere düşmez. biz korunduğumuz halde Rabbim nasip etmişse lütuftur o.
Bu lafa sessiz kalmayın. Tepkinizi gösterin bence. Gelecek için bir karar verene kadar benimle iletişim kurma. Düşün kararını ver. Tamam devam edelim dersen birdaha böyle bur laf etmemek üzere devam edelim sana istediğin kadar süre de. Ve tüm iletişimini kes. Konuşma muhabbet etme.yok her sabah evden çıkınca çıktm yazarım varınca vardm yazarım şimdi küs olduğumuzdan yazmadm kendisi sordu. vardın mı diye sonra sormasak yazdığın yok falan dedi. öğle arası arkadaşımla öğle yemeğine çıkıcam dedim fazla samimiyet k7urma gelecekte ne olacağımız belli değil vs dedi. ne demek bu dedim geleceğime karamsar bakıyorum gidişatımız hiç iyi değil dedi. her kavgada haksızda olsa üste çıkıyo bi şekilde sıkıldm artık.
ikimizde kova burcuyuz.Yengeç burcumu yoksa
Aynı fikirdeyim. Anlasin birazSize öyle geliyor. Ona ciddi anlamda bir kaybetme korkusu yaşatın, bakın bakalım bir daha boşanma lafı edebiliyor mu
Ben de bunu soracaktımYengeç burcumu yoksa
Bu tipleri iyi biliyorumEğer siz boşanmak istediğini söylediğinde üzüldüğünüzü,korktuğunuzu belli ediyorsanız bunu koz olarak kullanıyor olabilir.Gerçekten boşanmayı düşündüğünden değil,sizi sindirmek için yapıyordur .Eşinizle konuşun bu lafı bir daha söylerse çocuğunuz olsa da aşkından ölsenizde affetmeyeceğinizi ,kabul etmeyeceğinizi,çok meraklıysa boşanmaya boşanabileceğinizi söyleyin,restine karşılık sizde rest çekin.
çok kavga etmiyoruz aslında ayda bir böyle küslük derecesinde oluyosa diyelim sanki her gün böyleymişiz gibi davranıyo yani bir kötü on iyiyi götürüyo bunda.6 aylık evlilik için çok kavga etmiyor musunuz?
bir de bebek de var.
bilemedim ya.
valla bu tabloya göre eşiniz karamsarlıkta haklı. bence siz de ona katılın ve telefonda mesajla falan değil, bu durumunuzu konuşarak çözmeye çalışın.
ikinizin de gerildiğiniz konular nedir, neden bu kadar kavga ediyorsunuz, birbirinizden beklentileriniz nelerdir.
konuşun bunları.
Cevabı yaz buraya. Ama kocan uyuz hem de en alasindan.şimdi mesaj attım geleceğimiz hakkında en ufak kavgada bunları söyleyebiliyorsan benim yapacak bir şeyim kalmamıştır. kararını ver dedim. bakalım ne yazacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?