Her Kavgada!!

size naz yapıyo... bulmuşunuz depresif melankolik bir adam pış pışlamanızı bekliyor... işiniz zor...

konumuz bu değil arkadaşlar bebeğimin varlığını sorgulamak bizlere düşmez. biz korunduğumuz halde Rabbim nasip etmişse lütuftur o.
Sorunlu bır evlilikte çocuk yapılmasını doğru bulmuyorum eğer konu açtıysanız herseyı konuşurum şunu konuşun bunu konusun demen yanlıs.
Heee diyosan kı korunurken oldu okey ozaman karışmam..

evliliğim çok kötü gitmiyor. dediğim gibi ayda bir kavga ediyosak şayet bunu gözünde büyüten bir eşim var. ve anlaşamıyoruz sonumuz hayırlı değil gibi laflar ediyo kavga dışıbnda şen şakrak musmutlu bi çiftiz. sadece kavga etdip küsmeye gelemiyo ve hemen karamsarlaşıyo anlayamıyorum.

Bu lafa sessiz kalmayın. Tepkinizi gösterin bence. Gelecek için bir karar verene kadar benimle iletişim kurma. Düşün kararını ver. Tamam devam edelim dersen birdaha böyle bur laf etmemek üzere devam edelim sana istediğin kadar süre de. Ve tüm iletişimini kes. Konuşma muhabbet etme.

benim kişisel fikrim boşanalım lafı ağza alındığında boşanılmalı.
eşime de dedim. bu laf ağzından çıkarsa boşanırız ona göre davranalım ikimizde diye..
4 yıllık evliyim aşırı kavga etsek bile ne bu kelimeyi ağzımıza alırız ne de yatak ayırırız. bunlar benim çok önem verdiğim iki şey..

Eğer siz boşanmak istediğini söylediğinde üzüldüğünüzü,korktuğunuzu belli ediyorsanız bunu koz olarak kullanıyor olabilir.Gerçekten boşanmayı düşündüğünden değil,sizi sindirmek için yapıyordur .Eşinizle konuşun bu lafı bir daha söylerse çocuğunuz olsa da aşkından ölsenizde affetmeyeceğinizi ,kabul etmeyeceğinizi,çok meraklıysa boşanmaya boşanabileceğinizi söyleyin,restine karşılık sizde rest çekin.

şimdi mesaj attım geleceğimiz hakkında en ufak kavgada bunları söyleyebiliyorsan benim yapacak bir şeyim kalmamıştır. kararını ver dedim. bakalım ne yazacak

Bu tipleri iyi biliyorum Konu sahibi sadece tehditle resti çekerse adam daha inatlaşır. Sırf ,hadi yap o zaman yapabiliyosan diyebilmek için tekrar kulanır "boşanalım" lafını.O yüzden benim fikrim konu sahibi eşi tekrar kullanırsa, beklemediği bir anda tamam o zaman deyip resti çekmeli.O zaman noluyor yaa diye tutuşur

6 aylık evlilik için çok kavga etmiyor musunuz?
bir de bebek de var.

bilemedim ya.
valla bu tabloya göre eşiniz karamsarlıkta haklı. bence siz de ona katılın ve telefonda mesajla falan değil, bu durumunuzu konuşarak çözmeye çalışın.
ikinizin de gerildiğiniz konular nedir, neden bu kadar kavga ediyorsunuz, birbirinizden beklentileriniz nelerdir.
konuşun bunları.

çok kavga etmiyoruz aslında ayda bir böyle küslük derecesinde oluyosa diyelim sanki her gün böyleymişiz gibi davranıyo yani bir kötü on iyiyi götürüyo bunda.

Böyle bir sevgilim oldu 2 ay zor dayandım Allah bir daha yaşatmasın bana öle bi hayat herşey iyiyken insanı strese sokuyorlar dayanamadım en son ayrılalım dedi kabul ettim bitti yok çekilcek gibi değil siz bide evlisiniz böyle bir adamla yürek yediniz sanırım

bilseydim ya ama bilmiyordum evlenmeden aynı eve girmeden bilemiyorsunuz...

Benimkide 1-2 kere beni kavgada sinirle kovmustu bende 1 hafta anneme gittim noldu 1 hafta burnu surtundu agladi yalvardi simdi asla demez bi daha dersen gelmem dedim maasallah cok iyiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…