Her kız istemez mi ya :/

illa bi zaman açık yakalarsın. Çaktırma çok fazla. İyiymiş gibi yap. Sonra aniden telefon iste. Yine vermzse tmm ztn
Hmm tamam boyle yapicam sagolun . Gerci artik bisey yapiyosa da yakalamayayim diye cok daha dikkatli olur :/

başlıktaki sorunuza cevap: hayır, istemez. ben istemem mesela.

konuya gelirsek, telefon meselesi benim de hoşuma gitmedi. benim de erkek arkadaşımın elinden telefonumu almışlığım vardır. çünkü googleda saçma sapan şeyler aratırım hep ve onları görmesini istemedim. ama telefonu alınca da söyledim bunun nedenini.
sürpriz hazırlıyorum onu görme demesi bilmiyorum pek gerçekçi gelmedi bana. doğru söylüyor da olabilir tabi ama 1 hafta olmuş, ne kadar uzun süreli bir sürprizmiş ki bu hala yapılamamış?

Zaten bulusmalarimiz 2 haftada bir oluyor . 15 gun calisip 1 gun tatili oluyor . Ama bilmiyorum tabi of of cok icim sıkıldı

Zaten bulusmalarimiz 2 haftada bir oluyor . 15 gun calisip 1 gun tatili oluyor . Ama bilmiyorum tabi of of cok icim sıkıldı
bilemedim. çok da sıkma canını ya.

benim sevgilim elimden alsaydı ben kötü şeyler düşünmezdim. sadece dediğim gibi, sürpriz yapıcam demesi pek inandırıcı gelmedi bana. ama sen sevgilini daha iyi tanırsın. gerçekten böyle bi şey yapacak birisiyse eğer sorun yok bence

Polis okulunda yoğun oluyorlar , sabret işe başlayınca yoğun oluyorlar sabret , sınava hazırlanıyorlar sabret, kursa gidecek sabret ... dertleri bitmiyor ben evlendim yandım sen kaç kurtar kendini çünkü polisin düzen bu ve değişmiyor...

Tlf olayında da var bir kıllık zaten. Şüpheli bir hareketi daha olursa yolla gitsin , hiç gerek yok fazla uzatmaya

Beni en iyi siz anlarsiniz o zaman
Bu hep boyle devam edecek dimi . Hep yogun olcak benim icin hic bir sey yapmayacak
Ya hareketlerinde bir sey yok ne biliyim benden hic uzaklasmadi sogumadi 1 bucuk sene boyunca nasi davrandiysa su anda da o sekilde davraniyo. Of bilmiyorum kafam cok karisık

İçindeki odunlukları mesleklerinin arkasına saklıyorlar bence, yoksa benimkinin boş zamanını da çok gördüm
Ama yani değişmiyor neticede... iyi düşün

İçindeki odunlukları mesleklerinin arkasına saklıyorlar bence, yoksa benimkinin boş zamanını da çok gördüm
Ama yani değişmiyor neticede... iyi düşün
Cok guzel siir yazar cok guzel gunaydin msjlari yazar ben hic yazamam o konuda ben odunumdur o romantiktir .
Ama bu suprizler konusunda bilmiyorum suanda da 15 gun calisip 1 gun calismiyo gercekten yogun ama kucuk bisey yapamaz mi ya yapar . Offff

Haklisiniz benim de artik canıma tak etti zaten .
Nasi pesine dusebilirim . Yine telini mi karistirmaliyim
mümkünse telefonunu karıştır,facebook varsa ona bak ,pc si varsa geçmişine bak,googlea adını yaz yada nickini bazıları arkadaşlık sıtelerıne üye oluyo ordan falan bişeyler çıkabilir,arkadaşlarının ağzını ara

telefon konusu derinlemesine incelenmeli...

Facebook yok sadece whatsapp ve snapchatt var . Pcsi evinde var ona bakamam ama tel gecmisine bi kez daha bakicam bulusunca . Arkadaslarinin da numaralari yok acikcasi :/
Şu google a isim yazma olayini yaptim ama bir sey cikmadi . Degisik bi nick ile uyeyse herhangi bi yere . Bulamam ki :/

Bir kız olarak sürprizden hoşlanmıyorum.

Telefona gelince, birine telefonumu verince her zaman arama geçmişini vs. silipte veriyorum. Çünkü çok saçma şeylere bakıyorum internette.

Sevgilinde zaten internete girince almış eline telefonu, belkide internetten birsey almıştır sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…