- 11 Ekim 2016
- 458
- 412
- 23
- 28
- Konu Sahibi tek_dilegim
-
Yazdiktan sonra oyle anlasilabilir mi diye dusunmedim degil . Daha duzgun bi baslik yazabilirdim haklisiniz :/BaşLığı okuyunca sex sandım
Hmm tamam boyle yapicam sagolun . Gerci artik bisey yapiyosa da yakalamayayim diye cok daha dikkatli olur :/illa bi zaman açık yakalarsın. Çaktırma çok fazla. İyiymiş gibi yap. Sonra aniden telefon iste. Yine vermzse tmm ztn
Zaten bulusmalarimiz 2 haftada bir oluyor . 15 gun calisip 1 gun tatili oluyor . Ama bilmiyorum tabi of of cok icim sıkıldıbaşlıktaki sorunuza cevap: hayır, istemez. ben istemem mesela.
konuya gelirsek, telefon meselesi benim de hoşuma gitmedi. benim de erkek arkadaşımın elinden telefonumu almışlığım vardır. çünkü googleda saçma sapan şeyler aratırım hep ve onları görmesini istemedim. ama telefonu alınca da söyledim bunun nedenini.
sürpriz hazırlıyorum onu görme demesi bilmiyorum pek gerçekçi gelmedi bana. doğru söylüyor da olabilir tabi ama 1 hafta olmuş, ne kadar uzun süreli bir sürprizmiş ki bu hala yapılamamış?
Aldatma ?%10 Supriz desek %90 video izlemiştir
bilemedim. çok da sıkma canını ya.Zaten bulusmalarimiz 2 haftada bir oluyor . 15 gun calisip 1 gun tatili oluyor . Ama bilmiyorum tabi of of cok icim sıkıldı
Beni en iyi siz anlarsiniz o zamanPolis okulunda yoğun oluyorlar , sabret işe başlayınca yoğun oluyorlar sabret , sınava hazırlanıyorlar sabret, kursa gidecek sabret ... dertleri bitmiyor ben evlendim yandım sen kaç kurtar kendiniçünkü polisin düzen bu ve değişmiyor...
Tlf olayında da var bir kıllık zaten. Şüpheli bir hareketi daha olursa yolla gitsin , hiç gerek yok fazla uzatmaya
İçindeki odunlukları mesleklerinin arkasına saklıyorlar bence, yoksa benimkinin boş zamanını da çok gördümBeni en iyi siz anlarsiniz o zaman
Bu hep boyle devam edecek dimi . Hep yogun olcak benim icin hic bir sey yapmayacak
Ya hareketlerinde bir sey yok ne biliyim benden hic uzaklasmadi sogumadi 1 bucuk sene boyunca nasi davrandiysa su anda da o sekilde davraniyo. Of bilmiyorum kafam cok karisık
Cok guzel siir yazar cok guzel gunaydin msjlari yazar ben hic yazamam o konuda ben odunumdur o romantiktir .İçindeki odunlukları mesleklerinin arkasına saklıyorlar bence, yoksa benimkinin boş zamanını da çok gördüm
Ama yani değişmiyor neticede... iyi düşün
mümkünse telefonunu karıştır,facebook varsa ona bak ,pc si varsa geçmişine bak,googlea adını yaz yada nickini bazıları arkadaşlık sıtelerıne üye oluyo ordan falan bişeyler çıkabilir,arkadaşlarının ağzını araHaklisiniz benim de artik canıma tak etti zaten .
Nasi pesine dusebilirim . Yine telini mi karistirmaliyim
telefon konusu derinlemesine incelenmeli...Merhaba hanımlar . Ablalarim bana bir akil verin ya sizin fikirlerinizi tecrubelerinizi cok onemsiyorum .
Benim 1 bucuk senelik iliskim var . Sevgilim romantik biridir . Liseden beri siir yaziyomus . Bana da yazar arada . Guzel sozler de soyler . Ben cok beceremem . Her neyse . 1 bucuk senedir bu guzel sozlerden siirlerden baska bisey yaptigini gormedim . Evet polis okulunda okuyodu gecen sene . Yatili kaliyodu vs yogundu . Bu sene de yeni ise basladi yine yogun .
Ama ben ondan cok zaman ayirmasini gerektirecek biseyler istemiyorum ki kucuk suprizler de yapmaz mi insan ya
Simdi diceksiniz 1 bucuk yilda dogum gunu yildonumu vs bunlarda bisey yapti mi diye . Benim dogum gunumle yildonumumuz arasinda 1 hafta vardi . Sevgilim o zaman cok yogundu yine . Dogum gunumde bulusamadik yildonumumuzde bulustuk. Hic zamani olmadigi icin hediye alamamis. O yuzden beraber gidip avmden bir canta sectik aldik .
Oysa ben ona dogumgununde de boyle yapmadim . Baska gunlerde de . Hep suprizler yapiyorum yemek vs yapiyorum ne biliyim elimden geldigince biseyler yapiyorum .
Ve gecenlerde patladim artik . Benim icin 1 bucuk senede tek bisey yapmadin dedim . Uzuldu. Dikkat edicem dedi .
Gecende de bulustuk sevgilimin telini aldim netine giricektim ki elimden aldi biseyler sildi . Ben de ne sakliyosun dedim . Supriz yapicam gormeni istemiyorum net gecmisinden dedi .
1 hafta oldu supriz felan da yok .
Cok uzattim ya kusura bakmayin ama bi yorum yapin lutfen
Facebook yok sadece whatsapp ve snapchatt var . Pcsi evinde var ona bakamam ama tel gecmisine bi kez daha bakicam bulusunca . Arkadaslarinin da numaralari yok acikcasi :/mümkünse telefonunu karıştır,facebook varsa ona bak ,pc si varsa geçmişine bak,googlea adını yaz yada nickini bazıları arkadaşlık sıtelerıne üye oluyo ordan falan bişeyler çıkabilir,arkadaşlarının ağzını ara
Telini bi kez daha karistircam ama artik bisey yaptiysa dikkatli olur :/ baska ne yapabilirim ya bilmiyorumtelefon konusu derinlemesine incelenmeli...
şüphelendiğin başka şeyler yok mu?Telini bi kez daha karistircam ama artik bisey yaptiysa dikkatli olur :/ baska ne yapabilirim ya bilmiyorum
Yok yani dedigim gibi hareketleri hep ayni .veya var da ben mi anlamiyorum bilemedim . Ama benim farkettigim baska bisey yokşüphelendiğin başka şeyler yok mu?
Olabilir.. safımdır ama salak oldugumu dusunmuyorum . Cok iyi niyetli yaklastim ama simdi supheyle yaklasicam . Umarim bir sey varsa bulurumbence saf birisin sen birşeyin farkdmda değilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?