Her konuda bizden daha iyiler

Son olarak bir de su var: bazi tipler vardir kwndini on olana cikarmak icin karsi tarafa bu tip seyler yaparlar. Boyle de bir durum varsa kasmayin kendinizi. Takmayin. Ve araya bu misilerle mesafe koyun. Onun yaptiklarina da uzulup ona prim vermetin ve asla bu tiplerle yarisa girmeyin. Birakin kendince meydaninda donsun. Siz keyfinizi cikarin. Demem o ki birakin o yemek yapsin calissin didinsin tatilde. Siz de keyfinize bakin. Eger oyle biriyse tabi.

Kiskandiginiz karninizin almadigi hareketler yapan hatta ima da bulunan hatta sizi ufacik lafiyla asagilamaya kalkan insanlari s. Edin hayatinizdan hem sinir olup guzel beyninizi mesgul etmemis hemde vidi vidi lanip gunaha girmemis olursunuz ...

Kendimi senin yerine koydum da ben de rahatsız olurdum sanırım. Bu kişilerle çok sık vakit geçirirseniz sorun daha da artacaktır. Biraz mesafe koymalısın.

Merhaba kızlar ben 21 yaşında üniversite öğrencisiyim 2 yıllık düzenli bir ilişkim var. Bizim gibi bir çift olan okuldan arkadaşlarımızla çifte randevuya çıktık. Başta herşey yolundaydı bowling oynayalım dedik fakat bunlar bizi yenmeye başladılar yedikçe üstünlük tasliyorlar neyse biz sonuncu olduk daha sonra basketbol oynarken onlar kazandı herşeyde bizden daha iyiler ve bu çok sinirimi bozmaya başladı napacagim bilmiyorum erkek arkadaşım takmamam gerektiğini söylüyor fakat hırs yaptım hiç eglenemiyorum onlarla. Hayır arkadaş olarak sevdiğim insanlar ancak her konuda bizden iyi olmalari sinirimi bozuyor. Şimdi beraber tatile gidicez önümüzdeki hafta, kız sürekli orda yemekleri ben yaparım hadi yine iyisin filan diyor sanki nispet yapıyor deliricem. (Çok güzel yemek yapıyor bu arada). Erkek arkadaşımın yanında beni küçük düşürür diye çok korkuyorum napacagimi bilmiyorum yardım edin :KK43:
Bende hiç arkadaşlarla biyere gitmekten zevk almam herkesin fikri ayrı oluyor helede tail nasıl yapabildiniz yolda bir grup iyi ama ben ailemle birlikte daha çok keyif alıyorum ortaklaşa yapıyoruz ne yapıyorsak ama arkadaş olumca herkes ayrı teşden stres oluyorum

Arkadas ortaminda bile oyunda kazanan artistik yapar, normal geldi bana. Yemek konusuna bence hic karisma birak o ugrassin :D

Back
X