Her konuda bizden daha iyiler

Teşekkür ediyorum ancak tatil planı çoktan kararlaştırıldı şimdi yok istemiyorum demek olmaz orada nasıl davranmam gerekir sizce?

Tatil derken nerye gidiyosunuz? Tatilin ta kendisinemi( otel) yada bi yazlik eve felanmi? Ben olsam sevgilimle gezer tozardim butun gun resimler cekinirdim aksamda yaptigi yemekleri bi guzel yerdim.
O kizda hava atmak icin ne yapicagini sasirmis. Cok pis pisman ederdim. Tatil gunu mutfak basina gecsinde gordun pismanligi.

Siz bariz kıskançsınız, kendi ağzıyla söyleyen cinsten. :] Her konuda bizden daha iyiler diye insanlara kızmak nedir yani? Kıskançlıktan başka bir şey değil bu. Arkadaşlarınız demek ki çift olarak sizden daha becerikli, daha uyumlu ve hatta daha akıllı ki her konuda sizden daha iyilermiş . Doğruya doğru. Kaldıramıyorsanız görüşmeyin yani. Tatilde yemek yapma konusu ise dert bile değil. Yemek yaparsa yapsın. Bunun altında art niyet aramak da sizin çekememezlik probleminizden kaynaklanıyor. Aşınız.

Oyun sevdigini kayip etmedigin sürece dert etmemek gerekir. Peki madem rahatsiz oluyor ve sinirlerin bozuluyor. Neden tatili onarla gecirmeyi sectiniz?

Haklısınız yarış amacında değilim zaten ama durup dururken böyle birşey demesine anlam veremedim sanki kendi içinde bana karşı cephe almış
yansitma mekanizmasi deniyor buna.yani sen cephe almissin o almis saniyorsun.kiz zaten yendigi birine niye cephe alsin ki

Senin de ondan iyi oldugun yonlerin vardir tabiki ama gosteremiyorsun madem gösterebileceğin bir aktivite yarat icin rahatlasin.

Sevmediğiniz kıskandığınız insanlarla vakit geçirmeyin o zaman bu kadar basit, Arkadaşları seviyorum demişsiniz ama sevmiyorsunuz, bir oyun bu kadar rahatsız etmemeli. Madem gururunuz inciniyor, sizden daha kötü durumda olduğunu düşündüğünüz insanlarla takılın derdim ama bu sefer siz onları ezersiniz gibime geliyor. Egonuzu biraz törpüleyin bence, hayatta her zaman karşınıza sizden daha iyileri çıkacak.

Çok kasmışsın ama bence birak yapsın kiz yemegi madem guzel yapıyor ne yani sen mi girip mutfaga yapmaya calisip batiracaksin? Bence kabullen ve bulasiklari yika. Kahveleri falan getir. Kiza güzel yapmissin eline saglik desen dilin düşmez hem ne var bunda marifetli ise. Sevgilin senden daha cok onu takdir edecek ama yapabilecegin bir sey yok herkes her konuda iyi olamaz bunu unutma. O yuzden boyle dusunme kendini uzme bosuna.

Böyle düşünerek hayatı kendinize zehir edersiniz.fesatlik ve kıskançlık dolar içiniz. Yeyin için eglenmenize bakın. Daha 21 yaşındasıniz.bu huyunu zi torpuleyin. Çok rahatsız ediyorsa gorusmeyin olmadı mesafe koyun araya.

Okulumuzun kocaman öğretmen arkadaş başkalarının hayatını kıskanır. Yaptıklarını kıskanır. Milletin hayatını takip edip aynısını yapar ve bu fikir ilk ondan çıkmış gibi davranir. Kendinden madden ve ya manen iyi hayatı olanlar değil yanında kendini üstün görebileceği sözünü dinletebilecegi kişiler var.kiskanclik ve hırsından dolayı. Artık gülüyoruz sadece ona.okulca yemek düzenleniyor. Herkes çağrılıyor kendisi gelmedi fesatligindan, okulda herkese suratı asik misal.kendi gelmedi bütün okul gitti ya....oysa o yemek duzenlenmemeliydi ona göre. Kendisi olmadığı için.

Lütfen böyle bir insan olmayın. Siz de temizlik yaparsınız arkadaşınız yemek yaparken.ne kadar eglenceli sevgililer yazlik en yakin arkadaslar....ilerde hatirlayacaginiz nese dolu anilar olarak kalsin bu gunleriniz...ince hesaplar yapmayın hayatınız da yoksa çok yorulursunuz.

Rahat davran baktin olmuyor iyice gicik oldun ya gorusmeyi kesersin yada mesafe koyarsin erkek arkadaşının yanında küçük düşeceğini sanmıyorum bi yandanda dikkat. Edersin

Ben de çok güzel yemek yerim güzel çirkin fark etmez de:KK70:sen de yaptığın en lezzetli şeyi yaparsın tatlı yap.sana iyi gelecekse tabiki.ama çok takılma herkes aynı olmak zorunda değil:KK66:

Takıntı ccok ama cok agir bi depresyon baslangicina neden olur. Ayrica sevgilimin yada kocamin yada vs yaninda asla baska birini goturmezdim.

Oyunu kaybedersin anlarim ama sonuncu olacagini bildigin bi oyunu niye oynarsin anlamam.

Bin bir cesit oyun var. En azindan sans isi olan oyunlari deneyin. Monopoly , okey , kagit oyunlari gibi. Bi de biliyorsan batak turu oyunlar var. Batmasini gormen hos olabilir. :cool:

Yemege gelince senin kotu olman muhim degil. Tatili senin yapip , onun tatil boyunca yemek yapip tatil yapmamasi daha iyi. Ah oyle birini bulsam da tatile gitsem. Tatilde yemek mi yapilir ya. :confused:

Son düzenleme:
Tatile gidiyormuşsunuz tatilin tadını çıkarın. Yemeği yapacak bir hatun varsa size sadece eğlenip gezmek düşer :rapci:

Ya hu boşver, bu kadar hırs yapma. Bırak en iyi olsun. Senin de iyi yönlerin mutlaka vardır, herkes aynı şeylerde iyi olacak değil ya.

O yemekleri yapsın, sen de bulaşıkları halledersin. Kendini kötü hissetmezsin. Bekarken ben de yemek hiç bilmezdim. Herkes de bilirdi bunu, hatta dalga geçerlerdi. Ben de kendimle dalga geçerdim, gülerdim. Hala da öyle, kendime gülmeyi her zaman bilirim. Hırs yapmaktan çok daha iyi ;)

adı üstünde oyun, onu boşver. yemek konusuna gelince madem çok güzel yapıyor, yanında izle ve beraber yapın. sende birşeyler kapıp yakın zamanda güzel yemek yaparsın.

Bence kullanıyor.
Dediklerinizi bir bütün olarak görürsem, daha çok etkilemeye çalışıyor sevgilisini kendini öne atmaya çalışıyor sizi de geriye itiyor haliyle, yemek konusundan falan bunu anladım. İtici geldi. Bazılarının böyle çıkarcı davranışlarından kötü enerjisi çok oluyor, yaşadığım için biliyorum. İstemesen de irite oluyorsun, hayatından çıktı mı da oh diyorsun. Kıskançlık deniyor daha çok hırs birinin üstünde oynaması, şöyle de bir şey var karşıdaki daha çok önde olmak istedikçe başkalarını kıskanır kötü enerji yayar insanları sinir eder ve benzer tepkiler vermelerine neden olur(ya da öyle algılanır).
Ya takmayın ya arayı soğutun.

Cok cocukca degil mi? Alti ustu bowling ve basketbol yenilgisi. Oyunda zaten bir taraf kazanan bir taraf kaybedendir. Adi ustunde oyun bu. Ulke kurtarmiyorsunuz ki. Ancak kucucuk bir oyun yenilgisi senin duygularinin altinda yatan bir seyleri cikarmis.
Herkes herseyde iyi degildir. Her seyde de iyi olunamaz zaten. Sadece iyi oldugumuz taraflarimizi one cikarabiliriz ancak bir seyde kotuyuz diye de kendimizi uzmenin bir anlami yok degil mi?
Bence sende iyi oldugun yonlerini kesfetmeye baslamalisin.

Back
X