her kuşun eti yenmez

gami35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
564
71
123
İstanbul
Uzun süredir Erkek arkadaşım olma aday adayı şahıs bir akşam bana bir arkadaşının olduğunu ve benimde bekar bir arkadaşım var ise hep beraber bişeyler yapmamızı istedi. Klasik tanıştırma durumu. Yakın bir arkadaşımı önerdim . Bir akşam buluşuldu. Herşey çok güzeldi. Bu iki arkadaşımızda bir birini beğendi. Görüşmeye başladılar.
Bu gibi durumlarda kimseye kefil olmam ancak içime bir kurt düştü.
Erkek arkadaşıma soramıyorum..Sorsam doğruyu söylemez diye düşünerekten, Kendi yoğun araştırmalarım sonucunda bu kişinin evli ve 2 çocuklu olduğunu öğrendim.
Arkadaşımlada paylaştım.
Böyle bir duruma düştüğüm ve arkadaşımıda zor duruma soktuğum için özür diledim.Bilmiyordum
Allahtan arkadaşım durumu anladı ve sağlam bir plan yaptık :)
Planın detayını ve sonunu paylaşacağım.
Her kuşun eti yenmezmiş onu bi öğreteceğiz.

Bu devirde güvenilecek adam kalmamış kızlar.Allah hepimizi böyle çakallardan korusun. Bizim iyi niyetimizi suistimal eden kişilerden uzak tutsun.

Sevgili adayını da silmişsindir umarım.
Adam olsa evli bi'adama sevgili ayarlamaya çalışmaz zaten demek ki o da gayet normal buluyo

Öncelikle sizin erkek arkadaş adayınız da sağlam ayakkabı değil. Siz onu da bir araştırın. Bekar bir bayanı kendi evli arkadaşına yakıştırıp, yağlayıp, tuzlayıp aralarını yaptığına göre onda da var bir yamukluk. Siz de uzak durun o adayınızdan bence. Ne demişler : " Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim."
Bu arada nasıl bir plan kurdunuz paylaşabilir misiniz?

pis sapık erkekler..

bu ne açlıktır ya evde karın varken daha sevgili arıyo

seninki de ne karaktersiz adammış kendi kız kardeşine de yaparlar aynısını inşallah

Önce aday adayınıza sonra da diğerine ders vermek lâzım. Siz de karşınızdakinin gerçek yüzünü görerek kurtulmuşsunuz. Bu açıdan sevindirici

plan detay vereceğim elbette :) ya bu cumartesi yada haftaya cumartesi olucak. Zaten oltaya sağlam geldi.
Allaha dua etmiştim. hayırlısı ise olsun die. Vahiy yoluyla gelecek değildi ya cevap rabbim görmemi sağladı :)

pis sapık erkekler..

seninki de ne karaktersiz adammış kendi kız kardeşine de yaparlar aynısını inşallah

ay bide bana dioki.. arkadaşının erkek arkadaşı yok dimi benim arkadaşım bekar !
ölürmüsün öldürürmüsün !

evli olduğunu okuyunca gözlerim fal taşı gibi açıldı

uğraşmaya değmez, sonra kendilerini bi halt sanmasınlar, ya da plan sağlamsa uygulayın

Iyi etmissiniz... Seninkininde kac kirigi vardir allah bilir... Yanliz dikkat edin, ders ereyim derken, basinizi belaya sokmayin... Yol verin gitsinler derim...

plan detay vereceğim elbette :) ya bu cumartesi yada haftaya cumartesi olucak. Zaten oltaya sağlam geldi.
Allaha dua etmiştim. hayırlısı ise olsun die. Vahiy yoluyla gelecek değildi ya cevap rabbim görmemi sağladı :)

Ee yani gelecek de siz ne yapacaksınız?

pis sapık erkekler..

Son kısmını kötü yazmışsınız En sinirlendiğimiz anlarda bile hemcinslerimize beddua okumamalıyız bence.

Sevgili adayınızı bir şutlayıverin..
Bazı şerefsiz evli erkekler hala macera arıyor demek..
Baksana arkadaşın evli değil demi benim arkadaşım bekar diyor yaa..
Orda belli etmiş işte kendini..
Kişi kendinden bilir diye..
ALLAHım böyle insanlardan uzak tutsun bizleri..
Detayları merak ettim şimdi..

Biz hiç birşey bilmiyormuşuz gibi saf ayağına yatmaya , Bayan arkadaşımda mesajlaşmaya devam ediyor. Bu cumartesi yemekte herkezin çok mutlu eğlenceli olduğu bir anda bombayı masaya bırakacağım kanıtlarımla. Bayan arkadaşım yalandan şaşıracak ve inanmadığını söylediğinde eşi ve çocukları yolda birazdan inanırsın gibilerinden laf edeceğim. Zaten eş ve cocuğu duyması yeterli olacaktır. Surat ifadelerini merak ediyorum. Cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorlar ya ona delleniyorum.

Aslında bu tip adamlarla uğraşmaya değmez ama hadlerini bildirmekte gerek !

Ha benimkine gelince... Onunla ayrı hesaplaşcam tabi ama o bombadan oda nasibini alacak. Sonrası tamamen doğaçlama.
Gecenin sonu karakolda biterse kızlar bana sağlam bir avukat bulmanızı isteyebilirim :)

Bence pek iyi bir plaan degil. Tutsa bile uc bes dakika korkacak karisina yakalanmaktan. Bu mudur intikam? :)

Ki karisi hakkinda her seyi biliyor musunuz? Karisi mesela o gun asla gelemeyecek bir yerdeyse, yada o bulusmadan kisa sure once konusmuslarsa ve bir anormallik sezmemisse? Adam tutup inanmiyorum sana soyle karimin adini dese ornegin, ne yapacaksin?

Ayy çoook heyecanlıııı
Yalnız yanına bir abini veya baban bir dısarda dursun ne olur ne olmaz.. Yalnız gitmeyin..:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…