Sevgili adayını da silmişsindir umarım.
Adam olsa evli bi'adama sevgili ayarlamaya çalışmaz zaten demek ki o da gayet normal buluyo
Öncelikle sizin erkek arkadaş adayınız da sağlam ayakkabı değil. Siz onu da bir araştırın. Bekar bir bayanı kendi evli arkadaşına yakıştırıp, yağlayıp, tuzlayıp aralarını yaptığına göre onda da var bir yamukluk. Siz de uzak durun o adayınızdan bence. Ne demişler : " Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim."
Bu arada nasıl bir plan kurdunuz paylaşabilir misiniz?
pis sapık erkekler..
bu ne açlıktır ya evde karın varken daha sevgili arıyo
seninki de ne karaktersiz adammış kendi kız kardeşine de yaparlar aynısını inşallah
plan detay vereceğim elbette :) ya bu cumartesi yada haftaya cumartesi olucak. Zaten oltaya sağlam geldi.
Allaha dua etmiştim. hayırlısı ise olsun die. Vahiy yoluyla gelecek değildi ya cevap rabbim görmemi sağladı :)
pis sapık erkekler..
bu ne açlıktır ya evde karın varken daha sevgili arıyo
seninki de ne karaktersiz adammış kendi kız kardeşine de yaparlar aynısını inşallah
Biz hiç birşey bilmiyormuşuz gibi saf ayağına yatmaya , Bayan arkadaşımda mesajlaşmaya devam ediyor. Bu cumartesi yemekte herkezin çok mutlu eğlenceli olduğu bir anda bombayı masaya bırakacağım kanıtlarımla. Bayan arkadaşım yalandan şaşıracak ve inanmadığını söylediğinde eşi ve çocukları yolda birazdan inanırsın gibilerinden laf edeceğim. Zaten eş ve cocuğu duyması yeterli olacaktır. Surat ifadelerini merak ediyorum. Cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorlar ya ona delleniyorum.
Aslında bu tip adamlarla uğraşmaya değmez ama hadlerini bildirmekte gerek !
Ha benimkine gelince... Onunla ayrı hesaplaşcam tabi ama o bombadan oda nasibini alacak. Sonrası tamamen doğaçlama.
Gecenin sonu karakolda biterse kızlar bana sağlam bir avukat bulmanızı isteyebilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?