Bence pek iyi bir plaan degil. Tutsa bile uc bes dakika korkacak karisina yakalanmaktan. Bu mudur intikam? :)
Ki karisi hakkinda her seyi biliyor musunuz? Karisi mesela o gun asla gelemeyecek bir yerdeyse, yada o bulusmadan kisa sure once konusmuslarsa ve bir anormallik sezmemisse? Adam tutup inanmiyorum sana soyle karimin adini dese ornegin, ne yapacaksin?
Ayy çoook heyecanlıııı
Yalnız yanına bir abini veya baban bir dısarda dursun ne olur ne olmaz.. Yalnız gitmeyin..:26:
merka etmeyin, hiç bişey yapamazlar.
Ben plani begendim , taktik super , strateji super........sonuclari da paylas sekerim, merakla bekliyorum
kendimizide çok basit duruma düşürmeden bişeyler yapmak istedik.. Ama gidiş hat ne olur bilemem :)
Canım Seninkininde evli olmadığından eminsin değilmi .Sonra kendine bakmıyor başkasının foyasını ortaya çıkarıyor demesin ex sevgili adayın..
Bu arada çok umurunda olacaklarını da düşünmüyorum .
Sonuçta bu tipler herkeze olta atıyorlardır. Gelirse ne ala gelmezse bi dahakine bakarız dalgasındadırlar. Ama içimiz rahat etsin diyorsanda yapın ne olcak..
Bacım bak bir bana sen. Bu adamlar maganda çıkıp işin şoku ve korkusuyla size birşey yapmasınlar. Bazı eziklerin yumruklarından başka güvendikleri birşey olmayabiliyor ne yazık ki
En azından yan masada tanıdığınız güçlü kuvvetli biri olsun. Bunu da plana dahil edin. Baktınız işler sarpa sarıyor. Hemen yan masaya topuklarsınız
Ha bu arada yüz ifadelerini merak ettim tam o an bir fotoğraf makinesi çıkarıp kameraya el sallayın desenize
Canım Seninkininde evli olmadığından eminsin değilmi .Sonra kendine bakmıyor başkasının foyasını ortaya çıkarıyor demesin ex sevgili adayın..
Bu arada çok umurunda olacaklarını da düşünmüyorum .
Sonuçta bu tipler herkeze olta atıyorlardır. Gelirse ne ala gelmezse bi dahakine bakarız dalgasındadırlar. Ama içimiz rahat etsin diyorsanda yapın ne olcak..
Ne kadar pislik erkekler var ya, midem bulanıyor bazılarından.
Eşi gel gezelim dese gelmez böyle pislikler, elin kızını kandırma peşindeler.
Biz hiç birşey bilmiyormuşuz gibi saf ayağına yatmaya , Bayan arkadaşımda mesajlaşmaya devam ediyor. Bu cumartesi yemekte herkezin çok mutlu eğlenceli olduğu bir anda bombayı masaya bırakacağım kanıtlarımla. Bayan arkadaşım yalandan şaşıracak ve inanmadığını söylediğinde eşi ve çocukları yolda birazdan inanırsın gibilerinden laf edeceğim. Zaten eş ve cocuğu duyması yeterli olacaktır. Surat ifadelerini merak ediyorum. Cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorlar ya ona delleniyorum.
Aslında bu tip adamlarla uğraşmaya değmez ama hadlerini bildirmekte gerek !
Ha benimkine gelince... Onunla ayrı hesaplaşcam tabi ama o bombadan oda nasibini alacak. Sonrası tamamen doğaçlama.
Gecenin sonu karakolda biterse kızlar bana sağlam bir avukat bulmanızı isteyebilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?