her kuşun eti yenmez

Hem kendimi hem arkadaşımı böyle birşeye sokan adamla zaten işim olmaz.

ortalık çakal kaynıyor belki uğraşmaya değmez ama içimde patlayacağına yüzlerinde patlasında rahat edeyim.
Başıma musallat olamazlar. Çünkü gerçekten çok sağlam delillerim var elimde.

Ama o benimki yokmu.. allahıma şükürler olsunki ne mal olduğunu anladım. Kuzu gözüken tilkiymiş.
Kimseye güvenmemek gerektiğini bir kez daha anladım

sonuçları ve olan biteni yazacağım.

inanın bana beşiktekinden mezardakine kadar tüm bilgileri mevcut..

Son düzenleme:
Vay şerefsizler vay
aslında onlara müstahak olan ne biliyormusun adamın eşinide çağırıp onada bir ARKADAŞ bulmak.
Ama kadının adam gibi haysiyetsiz olacağını sanmıyorum
Valla bu bu şerefsiz erkekler benim öfkemi tavan yaptırıyor

Allahım kimseye güvenemeyecek miyiz ?
Burnundan getirsen de bunlar için birşey farketmez. Ar,edep kalmamış hiçbirinde.

Bacım bak bir bana sen. Bu adamlar maganda çıkıp işin şoku ve korkusuyla size birşey yapmasınlar. Bazı eziklerin yumruklarından başka güvendikleri birşey olmayabiliyor ne yazık ki
En azından yan masada tanıdığınız güçlü kuvvetli biri olsun. Bunu da plana dahil edin. Baktınız işler sarpa sarıyor. Hemen yan masaya topuklarsınız
Ha bu arada yüz ifadelerini merak ettim tam o an bir fotoğraf makinesi çıkarıp kameraya el sallayın desenize

Canım Seninkininde evli olmadığından eminsin değilmi . Sonra kendine bakmıyor başkasının foyasını ortaya çıkarıyor demesin ex sevgili adayın..
Bu arada çok umurunda olacaklarını da düşünmüyorum .
Sonuçta bu tipler herkeze olta atıyorlardır. Gelirse ne ala gelmezse bi dahakine bakarız dalgasındadırlar. Ama içimiz rahat etsin diyorsanda yapın ne olcak..

Eşine gerçekten bilgi verecek misin ? Bir de videoya çekip youtubea fln koyun bence yayılır zaten o link

yok evli değil. o konuda sağlam ancak başka yalanlarınıda yakalayınca içime kurt düştü. Bu konuda biraz dikkatliyimdir.Geçmişten aldığım derslerim var cebimde. Dedektif gibi iz sürdüm

ortam sağlam canım. Zaten inan bişey yapamazlar. Biz herşeyi ayarladık.

buarada haklısın tabi ... ama o kadar sinirlendim ki en azından yüz ifadesini ne söyleyecek oları görmek istiyorum. Yoksa zaten bitti. işim asla olmaz

Ne kadar pislik erkekler var ya, midem bulanıyor bazılarından.

Eşi gel gezelim dese gelmez böyle pislikler, elin kızını kandırma peşindeler.

Ne kadar pislik erkekler var ya, midem bulanıyor bazılarından.

Eşi gel gezelim dese gelmez böyle pislikler, elin kızını kandırma peşindeler.

ortalık çakal kaynıyor canım. Ya arkadaşım aşık falan olsaydı.. ??? ve biz bu durumu anlamasaydık??? sonra kötü kadın sıfatı bize yapıştırılırdı

Adamlar ava çıkmış ama avlanmadan avlanmışlar Çok geçmiş olsun

önceki sayfaları okumadım ama sevgilinden ayrılmışsındır heralde
böyle evli arkadaşına kız ayarlayan bi tiple sakın devam etmeye kalkma

ne iğrenç insanlar bunlar ya birbirlerinden mi utanmıyolar
böyle birşey yaptığına göre seni de ciddiye almıyomuş demek ki

bence gerçekten karısıyla haberleş kadının bunu bilmeye hakkı var bence
bu planla çok fazla korkmaz ki sen söylediğin anda basar giderler
ben olsam isimsiz posta filan gönderirim birlikte fotolar filan varsa onları koyup adamın işyerine postalarım
herşeyi biliyorum bunları karına da göndericem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…