Her lafa atlayan gelin

Gelin dediğin kişnin yerinde ben olacaktım o zaman görürdün samimiyeti, soğukluğu. Tek bakışından niyetini anlar bin misliyle savaş açardım sana. Bu yüzden şükret bence karşındaki insana.

Görüşmek istemeyen gruptan çıkar , heryerden siler , yazdığı mesajlara cevap vermez.. ağzınız çok bozuk ve iki yüzlü davranıyorsunuz siz daha beterini yapıyorsunuz suan , keşke şu düşüncelerinizi duysa bilse de o sizinle görüşmek istemese...

Nedir alıp veremediğiniz çok merak ettim ve sizi de aşırı kıskanç gördüm...

Ay bu gorumceler. Kızcağız napsin yakın olsa suç uzak dursa suç. Kız samimiyet kurmak istiyor belli ki. Ay çok tuhafsiniz. Yaranilmaz bu gorumceklere

Hayır bunun ki cidden muhabbet değil, günaydın, iyi geceler boş beleş mesajlar tamamen boş yani
hiç bişey deme o halde bizde sizde demeyiz günaydin iyigeceler diye en iyisi.. senin yerinde olsam o gelini tanimaya çalışırdım...

Bu gelin hanimin kardeşine yani ne kadar aşık yada düşkün veya kıskanç oldugunu gösteren davranışları şekillendirir herkes duysun bilsin biz cok mutlu bir aileyiz görümcemle bile demeye getiriyor sanırım korkuları var kocasını kaptırmışım diye düşünüyorum

Gelin yaklaşıp konuşmaya çalışınca bi buyuklenmis misin konu sahibi? Sanki cok önemli bi şahsiyetsin de gelin hanim etrafinda pervane olmus gibi, "ayhhh istemiyorum yeaa" tripleri.. Bence o kocasi var arada diye iliskileri iyi tutmak istiyor, tarzi cok fazla samimidir hoslanmiyor olabilirsin ama ifadelerin cok itici..

Back
X