Her lafa atlayan gelin

Eeee ..... hoslanmiyorsan gruptan çıkarsın mesajlara cevap vermezsen bir iki atar sonra oda bırakır msj atmayı çok muhattap olmazsın olur biter .....

Boş beleş konuşacak tabi ne konuşacak ki. Eşinin akrabalarına iyi davranmaya calısıyoe belli ki siz de soğuk duruyorsunuz. İletişim kurmaya çalışıyor belli ki. Ha ben olsam yapar mıyım yapmam. Çünkü kimsenin arkamdan böyle yorumlar yapıp havaya girmesine izin vermem.

ukala ara bozmaya calisan fesat bir tipse tamamda sadece cok yaziyor samimi olmaya calisiyor diye tepki gostermem demekki benden hoslanmis konusmak istiyoe diye dusunurdum

Cidden ne kadar boş konular açılıyor burada ya. Kızdan hoşlanmadıysan mesafe koyarsın, grubundan bilmemnesinden çıkar gidersin yani. Bu kadar dedikodusunu yapmaya gerek yok. Şurada 1000 kişiye yazıp sorana kadar hiç mi aklınıza çözüm gelmiyor anlamıyorum.

Kızcağız sadece cana yakın biri keşke bizde de öyle gelin olsa. Sen soğuksun sadece. Tavrin hiç hoş değil, şahsen böyle bir insanı bırak aramayi, görünce görmemezlikten gelirim

Kuzeninizin eşi sizin gelininiz olmaz arkadaşınız olur.. Ama sizinle de arkadaşlık yapılmaz ki.. Keşke bahsi geçen kızcağızı tanısaydım da bunları ona okutabilseydim.. Yazık kıza ya sizin gibi kıymet bilmeyem bir insanla muhattap olmazdı en azından.. İki yüzlü insanları sevmem..

Görümcelik yapmaya meraklı gördüm sizi ama yanlış deneme sizin gelininiz değil malesef. Bu kız grup kurduysa sizin ailenizle kurulmuş bir gruptur bu kuzenler eşleri vs. Yani grubu kimin kurduğunun önemi yok.kuzenlerinizle falan bile iletişimde olmak sizi rahatsız ediyor burdan da sizin geçimsiz biri olduğunuz ortaya çıkıyor. Madem öyle çıkın gruptan herkese vermek istediğiniz mesajı vermiş olursunuz. Benden uzak durun !!!

Diğer kuzenlerinin eşleri için de boylemi dusunursun. Yoksa bu kuzeninle mı alakalı. Bir insan birinden durduk yere bu kadar nefret etmez. Olmak isteyip de olamadigin onun hangi yönü yada başarısı ? Yoksa sorun kuzenin mi?

Diğer kuzenlerinin eşleri için de boylemi dusunursun. Yoksa bu kuzeninle mı alakalı. Bir insan birinden durduk yere bu kadar nefret etmez. Olmak isteyip de olamadigin onun hangi yönü yada başarısı ? Yoksa sorun kuzenin mi?

Tamam da karşı tarafta tık yoksa sen de biraz kendini geri çekersin anlamıo da yüzsüz, illa laf mı sokalım yüzüne karşı mı söyleyelim?

Bu kişi senin ailenden değilse bu kadar karışma, zira sen suçlu olursun.

Mesafe koy, gruptan çık zaten sebebini mutlaka sorarlar sana, söylemek istemiyorsan amaan ben sevmiyorum öyle grup falan zar zar mesaj geliyor dersin, yine açık sözlü davranmış olursun, zeki ise konusmak istemediğini anlar.

Back
X