Bizim bir gelin var, en sinir olduğum şey, canım cicim kuzum. Bu ne samimiyettir be kardeşim. Gördüğüm zaman sayısı bir elin parmaklarını geçmez ama sosyal medya hesaplarında sanki aramızdan su sızmıyormuş gibi davranır. Bir de whatsapp grubu kurmuş, beni de eklemiş falan kızkıza muhabbet edelim. Ya bu ne samimiyet? Bozmak da istemiyorum arada kuzenim var diye ama gına geldi boş beleş muhabbetinden
Ben de laubalilikten hiç hoşlanmam. Ben "siz" derken, bana "sen" diye hitap edilmesinden bile rahatsız olurum. Hele bir de whatsapp grubu, sohbet, tatlım canım muhabbetleri hiç bana göre değil. Engelleyin.
Yani samimiyetsiz geliyorsa mesafeli olun madem bu kadar canınızı sıktıysa çıkın eklediği gruptan falan dicem ama ayıp olacak diye düşümüyırsunuz muhtemelen
Samimi olmak istemiyorsan söyle açık açık ne burda dedikodu yapıyorsun ki hem üslubunda hiç hoş değil. Kız belli ki arkadaş olmaya çalışmış. Senin bu yaptığını duysa suratına bakmaz yazık valla sıcak kanlı olursun suc samimi olursun suç. Hem sana bi hatirlatma yapim Günaydın iyi geceler demek boş muhabbet değil inceliktir... Bilmem antabildim mi
Boş beleş konuşacak tabi ne konuşacak ki. Eşinin akrabalarına iyi davranmaya calısıyoe belli ki siz de soğuk duruyorsunuz. İletişim kurmaya çalışıyor belli ki. Ha ben olsam yapar mıyım yapmam. Çünkü kimsenin arkamdan böyle yorumlar yapıp havaya girmesine izin vermem.
Toplu mesaj atıyordur, kişisel almayın. Bana da alt komşum her cuma, kandil, özel günlerde günler vs. Mesaj atar.
Hiç cevap vermemekle birlikte rahatsız da olmadım. Bana özel atmadığına Emin'im, toplu gönderiyordur.
Sizin adınıza özel mi yazıyor?
Öyleyse bile rahatsızsanız cevap vermeyin bu kadar basit.
Ya bazı insanlar mensup olduğu sülalesinde her şeye karışma hakkı bulurlar. Buna benzer bir şey yaşadım aman benimki cok afilliydi eşimin kuzeni aynı böyle bizim gelin ayağına getirip aklınca görümcelik yapmaya kalkıştı ama ne eşimden ne de benden bir şey bulamayınca o cesareti kırıldı kp i doldurmakta vazgeçti. Ülkede anormal insan coooook
Bizim bir gelin var bu nasıl bi cümle ki ben ona takılı kaldım.Gelin diye genellemek hoş değil amcamın karısı de abimin eşi de ne bileyim. Konuya gelicek olursak bi şekilde uygun dille rahatsızlığını dile getirebilirsin.