• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her lafa bir kılıf hazır!

• Konu Sahibi Konu Sahibi nrominan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım kusura bakma ama sen baştan tepene çıkarmışın bunları niye her cuma aryosunki senden çok yüz bulmuşlar o yüzden diledikleri gibi davranıyolar sana senin kayınpederde benimkine benziyo insanın ağzına lafı tıkmayı sever herşeyi en doğru o bilir ...

yok be canım... inan bana önceleri hiç böle arama gibi bi huyum yoktu..acaba dedim bunumu bekliyolar diye en fazla 1 ay aramışımdır.. ama o da sadece k.peder değil.. k.valide, anane, teyze,k.peder... herkesi arardım... hatta k.pederim bi gün bana geldiklerinde eve gelir gelmez nie artık aramıyosun demişti.. bende bismillah baba dur daha yeni eve girdin hoşgeldin diyip lafı değiştirmiştim..kafamçokkarıştı

of ya hani şöyle lafı gediğine sokan kadınlar var ya onlara hayranım ya imrenerek seyrediyorum
ya ben de asla kimseya lafı oturtamam içime atarım ağlarım
eşim kendini kimseye ezdirme der kendi ailem olsa dahi der ben yine kıyamam
ama öyle arkadalarım var ki hayatta lafı esirgemezler hemen yapıştırırlar
ve garip olan ne biliyomusunuz
onların her yönden şansları çalışır daha çok sevgi saygı görürler bide şanslar her zaman yaver gider
bu ne garip durumdur hiç anlamam

of ya hani şöyle lafı gediğine sokan kadınlar var ya onlara hayranım ya imrenerek seyrediyorum
ya ben de asla kimseya lafı oturtamam içime atarım ağlarım
eşim kendini kimseye ezdirme der kendi ailem olsa dahi der ben yine kıyamam
ama öyle arkadalarım var ki hayatta lafı esirgemezler hemen yapıştırırlar
ve garip olan ne biliyomusunuz
onların her yönden şansları çalışır daha çok sevgi saygı görürler bide şanslar her zaman yaver gider
bu ne garip durumdur hiç anlamam

canım bende başta öleydim ne derlerse hı deyip sesimi çıkarmadım ama baktım olcak gibi değil farkettim laf sokanın daha değerli olduğunu şak oturtuyorum lafı şimdi ona göre davranıyolar bişey söylicekleri zaman 2 kere düşünüyolar valla kimseye ezdiremem kendimi onlar yüzünden kafaya takıp hasta olamam laf sokunca içim rahatlıyo sonra eve gelince gülüyorum nasıl mors olduklarına .....

canım bende başta öleydim ne derlerse hı deyip sesimi çıkarmadım ama baktım olcak gibi değil farkettim laf sokanın daha değerli olduğunu şak oturtuyorum lafı şimdi ona göre davranıyolar bişey söylicekleri zaman 2 kere düşünüyolar valla kimseye ezdiremem kendimi onlar yüzünden kafaya takıp hasta olamam laf sokunca içim rahatlıyo sonra eve gelince gülüyorum nasıl mors olduklarına .....

heh işte bende tam böyle olmak istiyorum :lepi: genelde şaka ile karışık laf sokamam çok içim yandıysa küt diye ağır sölerim yani bi kere sölerim tam sölerim lafı sonra ortalık karışır... hani bu sefer onların söledikleri değil en son ve ağır lafı ben söylediğim için onlarınki şaka olur benimkii aaa öyle laf sölenirmi sen küçüksün.. olur...

heh işte bende tam böyle olmak istiyorum :lepi: genelde şaka ile karışık laf sokamam çok içim yandıysa küt diye ağır sölerim yani bi kere sölerim tam sölerim lafı sonra ortalık karışır... hani bu sefer onların söledikleri değil en son ve ağır lafı ben söylediğim için onlarınki şaka olur benimkii aaa öyle laf sölenirmi sen küçüksün.. olur...

aynen bende öyle.hiç laf sokmasını kv. görümceler gibi beceremem.onlar har konuşmamada bilaf.dediğin gibi bende arada konuşunca sen küçüksün,sen gelinsin oluyor ve saygısız oluyorum.ve işin kötü tarafı eşimde beni hiç anlamaz.beni hep ailesine karşı saygısız olduğumu söyler.ama onlar söylediğinde hep iyi niyet olur ,ne var bunda bu kadar abartacak olur.rabbim hepimize dayanma gücü versin...

Madem öyle. Söylediklerine kızdığınızı, kırıldığınızı söyleyin. Gerekirse sert konuşun. Sizin de adınız ona şaka yapılmaz olsun. Her lafı şakayla karışık soktuklarında ben bunu şöyle anladım böyle şaka mı olur diye tepkiyle karşılayın. Herkes hazırcevap olmak zorunda değil. Siz de böyle çözün bence.

canım sen eşine neden söylüyosunki. hangi erkek ailesin atmışki senin eşinde atsın. sen olsan atarmısın. tam tersine ailene laf söylense belki eşinden bile daha gergin olursun. onun için eşine bunları yansıtmayacaksın, laf geldiğinde de şakayla karışık lafını esirgemeyeceksin ailesine. böylece sonradan bana niye böyle dediler diye düşünmezsin. konu orda kapanır. sen düşüneceğine bırak onlar düşünsün.zemuszemus

Güya yaptıkları şakayı misliyle sorun çıkararak ödetin. Ama en ufak lafta bile kırılın küsün oturun bence. Sen küçüksün dedirtmek istemiyorsanız, surat asın, sorarlarsa söyleyin, sonra da ne kadar şakaydı deselerde ogün küs küs durun.

Eşinize yansıtmadan günü onların burnundan getirin. Eşinize onlar yansıtır da, eşiniz de niye öyle yaptın falan derse kimse beni umursamıyor, beni hep üzüyorlar dersiniz.

canım sen eşine neden söylüyosunki. hangi erkek ailesin atmışki senin eşinde atsın. sen olsan atarmısın. tam tersine ailene laf söylense belki eşinden bile daha gergin olursun. onun için eşine bunları yansıtmayacaksın, laf geldiğinde de şakayla karışık lafını esirgemeyeceksin ailesine. böylece sonradan bana niye böyle dediler diye düşünmezsin. konu orda kapanır. sen düşüneceğine bırak onlar düşünsün.zemuszemus

canım zaten eşim beni ailesi bişi dediği zaten cidden koruyoo çünkü bi keresinde uzuunn bi ayrılık yaşamıştık ondan sonra beni hep koruycağını sölemişti onların yanındada korur hep ama onlarda bulmuş formülü eşim yanımda yok pat pat sölüyolar lafları..

çoğu arkadaşta seninle aynı fikirde ..bundan sonra bende böle olcam.. zorlicam kendimi.. hatta geçen hafatasonu gittiğimizde k.pederim bişi söledi işte nrominan arabanız fena walla bütün kızlar bakıyo falan diye.. bende dedimki ammaannn baba sizde bakmışsınız ki baktıklarını görmüşsünüz.. olsuın gözünüz gönlünüz açılmıştır... alkisalkisalkis dedim böle suratıma bakakaldı... :1shok: :roflol::roflol::roflol:

Madem öyle. Söylediklerine kızdığınızı, kırıldığınızı söyleyin. Gerekirse sert konuşun. Sizin de adınız ona şaka yapılmaz olsun. Her lafı şakayla karışık soktuklarında ben bunu şöyle anladım böyle şaka mı olur diye tepkiyle karşılayın. Herkes hazırcevap olmak zorunda değil. Siz de böyle çözün bence.

canım burda adım şaka yapılmaz olmaz bence.. derlerkii ooo herşeyi kafana takma 2 gülüyoz şurda eğleniyozz ne varki bunda derler ... sen herşeyi böle sorun yapma derler adımı sorunluya çıkarırlar..ohaoldumsmile

Güya yaptıkları şakayı misliyle sorun çıkararak ödetin. Ama en ufak lafta bile kırılın küsün oturun bence. Sen küçüksün dedirtmek istemiyorsanız, surat asın, sorarlarsa söyleyin, sonra da ne kadar şakaydı deselerde ogün küs küs durun.

en ufakta bişide kırılıp küsersem de ayy ne kadar alıngan derler...ohaoldumsmile

işte böle karmaşık bi durum.. hani bi laf vardır 2 ucu b.klu değnek diye aynı o misal.. ama sanırım tek çözüm takmamak ve lafın altında kalmamak sonra eve gelincede bi arkadaşta demiş hatta aynısını onların nası mors ettiğimi düşünüp kendi kendime keyiflenmem kaydirigubbakcemile3 ....... :lepi:

Ben hazırcevap olmadığınızı düşünmüştüm. O yüzden çözüm olarak başka bir şey gelmedi aklıma. Lafı söyleyip rahatlayabiliyorsanız sorun yok o zaman.
En güzeli bunların hiç yaşanmaması tabi ama cevabını yapıştıramazsam arıza çıkarırım ben. Alıngan olur adım ne olacak sanki. dikkat etsinler laflarına. Hala dikkat etmezlerse o zaman arızanın ne olduğunu nasıl çıkarıldığını gösteririm alimallah. Zaten o riski hissettiklerinde geri çekiliyorlar. Yoksa insan hasta olur sinirden.

evet hazır cevabım ama tatlı sert bi hazıcevaplık değil bu direk sert bi şekilde sölerim ve daha önceleride sölediğim gibi ortalık karışır..alsanaalsanasmile.. aslında dediğn gibi hiç yaşanmasa daha ii ama.. napalım.. geliniz ya... işte bende artık hasta olmamak adına taktik değiştircem onlar bana laf sölicek ben onlara el mi yaman gelin mi yaman görcezz sempatiksalakcinnidelikafadulden

Back
X