N
nrominan
Ziyaretçi
- Konu Sahibi nrominan
geçen kandilde k.valide ziyaretine gittik..
ya aslında bazen kendime bu önemli bişi değil diyorum ama birikim olunca eskiler gözümün önüne gelince çok şey oluyo..:umursamaz: neyse benim ailemle beraber gittik.. k.valide bana bebeğim falan diyo iş yapmaktan ödü kopan görümcem yardım ediyo falan...neyse anane bana bi anda küt diye olsun kız kim ne derse desin ben seni seviyorum dedi.. :1shok
anda bişi diyemedim adeta nutkum tutuldu..ohaoldumsmile neyse eve geldik eşime söledim bana verdiği tepki o kadar büyüktüki anlatamam normalde mesela hep benim tarafımdadır geçmişte yaşadığımız sıkıntılardan dolayı bi müddet ne eşim ne ben görüşmemiştik.. sonra aramız düzeldi.. ama şuan ;
anane laf sölüyo: aaaa yaşlı kadın ya ooohoo boşverr takma kafana
k.valide laf sölüyo: annem öle sölemek istememiştir
görümcem laf sölüyo: zaten biliyosun o patavatsız dengesiz kaaleye alma
k.peder laf sölüyo: babam şaka yapmıştır bugün söler yarın unutur hehe de geç..
ya anlayamıyorum ya her şeye bi kılıf var.. neyse işte anlattım hatta yazdıklarımıda söledim.. neymiş(benim ailem asla şaka ile karışık laf sölemez söliceği varsada oğlum yanlış anlama ama böle böle diye izah ederler) benim ailemde ona bazen laf sölüyomuş ama o napıyomuş kapıdan çıktığı anda unutuyomuşş bana bile yansıtmıyomuşş(ki zaten bizimkiler laf söylemez) kandil akşamı tartıştıkk her gittiğimizde bi laf benim suçum ne diyoo e peki benim suçum ne dedim bende el kızıyım... ama onlar senin ailen.. ya aslında ben anlattığım anda o kadar sesini tonunu yükseltti ve fevri hareketler yaptıki ben sakinken bile gerginleştim sonucu kavga alsanaalsanasmile dün akşam yine devam ettik.. konusuda ben ona yansıtmıcakmışım.. ama bende maaşallah başka birisi laf sölediği zaman altta kalmıyorum nedense onlar bişi dediği zaman nutkum tutuluyo belkide saygısızlık olmasın diye cevap veremiyorum.. ee içime atmıyım diyede eşime sölüyorum gayet normal bi dille ama o öyle bi tepki veriyoki konu kvgaya dönüşüyoo 3 günden beri aramız kötüü :2: kızlarr çözüm üretin nolurrrr:çok üzgünüm:

anane laf sölüyo: aaaa yaşlı kadın ya ooohoo boşverr takma kafana
k.valide laf sölüyo: annem öle sölemek istememiştir
görümcem laf sölüyo: zaten biliyosun o patavatsız dengesiz kaaleye alma
k.peder laf sölüyo: babam şaka yapmıştır bugün söler yarın unutur hehe de geç..
ya anlayamıyorum ya her şeye bi kılıf var.. neyse işte anlattım hatta yazdıklarımıda söledim.. neymiş(benim ailem asla şaka ile karışık laf sölemez söliceği varsada oğlum yanlış anlama ama böle böle diye izah ederler) benim ailemde ona bazen laf sölüyomuş ama o napıyomuş kapıdan çıktığı anda unutuyomuşş bana bile yansıtmıyomuşş(ki zaten bizimkiler laf söylemez) kandil akşamı tartıştıkk her gittiğimizde bi laf benim suçum ne diyoo e peki benim suçum ne dedim bende el kızıyım... ama onlar senin ailen.. ya aslında ben anlattığım anda o kadar sesini tonunu yükseltti ve fevri hareketler yaptıki ben sakinken bile gerginleştim sonucu kavga alsanaalsanasmile dün akşam yine devam ettik.. konusuda ben ona yansıtmıcakmışım.. ama bende maaşallah başka birisi laf sölediği zaman altta kalmıyorum nedense onlar bişi dediği zaman nutkum tutuluyo belkide saygısızlık olmasın diye cevap veremiyorum.. ee içime atmıyım diyede eşime sölüyorum gayet normal bi dille ama o öyle bi tepki veriyoki konu kvgaya dönüşüyoo 3 günden beri aramız kötüü :2: kızlarr çözüm üretin nolurrrr:çok üzgünüm: