Her Okuyan Calismak Zorunda mi?

üretme kapasitesine sahip bir insanın üretim yapmaması tuhafıma gidiyor bilmiyorum.,ben işimle mutluyum mesela hiçbirşey beni işim kadar mutlu edemez,öğrencilerimin gözündeki pırıltıya ulaşmak onların sayemde bişeyleri öğrenmesi..bunun zevki çok başka.
üstelik çalışmadan önce evliydim ben,aldatıldım.bu evrede erkeklerin kadınları parasıyla nasıl ezmeye çalıştıklarını gördüm.herkes aynı çıkacak diye bir kural yok tabi ama risk risktir arkadaşım.herşeyi geçtim bu dünya ölümlü dünya..

tabiki herkesin kendi tercihidir ama bence ailen haklı , belki kimi sıkıntılarla boğuşarak okumanı sağladılar

ben olsam bende kendimi işe yaramaz gibi hissederdim ama ailem kızdığı için değil çalışmadığım için

Olayi kendi esime cevirme nedenim kimi erkekler diye cumle kurmus olsaan tamamdi ama olaya direk erkekler diye girdiginde direk genellemeye giriyor olay tumunu icerisine aliyo benim anlatmak istedigim bu
Ekonimik ozgurlugu olan kadinlarin evliliklerinin mahkemede bitmesi genellemesine bende karsiyim yerinde olmayan bi cumle olmus
Ayrica ekonomik ozgurlugu olmauan kadinin bosandiktan sonra ele ayaga dusmesi cumlesinede anlam veremedim bu kadar bos ve caresiz gormeyin ev kadinlarini
Her sonun bi baslangici vardir

Son düzenleme:
allah allah? calismamanızın kulbunu bu sekilde mi buldunuz? calısan kadınların bosanmaları konulu istatistik mi yaptınız yoksa?? ayy pardon böyle seyler sizi bogar siz kadin evlilik programları falan seyredin, beyninizi boyle konularla yormayın. ama bi zahmet de calıstırmadıgınız poponuzdan istatistik türetmeyin.
bu soyledikleriniz calısan kadına saygısızlıktır.

hadi evli olsanız cocuklarımla evimle ilgileniyorum deseniz tamam da bu sadece benim babam zengin bana bakmak zorunda öyleyse popomu yayabilirim şımarıklığı..

ben de yıllarca özel okulda okudum ama sırf insanlara yük olmamak için gidip devlet üniversitesi yazdım ve sonrasında da çalışıp çok şükür kendi paramı kazanmaya başladım emin olun ihtiyacınız olanı değil canınız istediği için bir şeyi "kendi paranızla" satın alabilmenin hazzı hiçbir şeyde yok. ben bugün işi bıraksam yine çokmrahat yaşatım ama kendime yediremem ne eşime ne de babama yeaaa ben yatmak istiyorum bu çalışmak bana göre değil sen bana bakmak zorundasııaaaan diyemem..

bir de şöyledüşünün allah korusun babanızın maddi durumu bozulsa ve kendinize baktıracak bi koca da bulamadınız, o zaman ne yapacaksınız?? üç yıl müge anlı ve esra erol deneyimi olan medya kariyerini 2. haftasına hoff yeaa çok sıkıcııı diye bırakan birini mi arayacaklar iş vermek için??

neyse ileride pişman olmamak için bence ufaktan iş bakmaya başlayın siz

Konu sahibesinin talebi üzerine yorumlara kapatılmıştır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…