- 17 Mayıs 2023
- 729
- 394
- 18
- Konu Sahibi Yavrumveben
Kızlar merhaba. Bu son bi kaç aydır pazar günü olunca eşimi görüntülü arıyor anne babası oglumu görmek için.Sonra hadi bize getir diyorlar ben babasıyla da olsa tek göndermek istemiyorum çünkü çok çok hareketli cam balkon olayından çok korkuyorum. Bugüne kadar anneme bile keyfi olarak bırakmadım korkudan bir şey olursa diye.Esimde ben götüreyim çocuğu diyo goturuyo gelmek istemiyormus eve ariyo burda kalalım mi diyo asla izin vermiyorum.cunku çok korkuyorum düşmesinden
..geçen pazar gene aradılar eşim beraber gidelim dedi tamam dedim. Şimdi gene strese girdim pazar gelcek gene arıcaklar çocuğu getir yada amcası gelsin alsın diye.Bu sitesi yaşamak zorunda mıyım ya ben. Torunlarını esirgemek asla degil benim de işime gelir bir kaç saat dinlenmek ama elimde değil. Bir balkonlari var yüksekliği o kadar az ki neredeyse iki karış ordan bi çocuğun düşmesi saniyelerin bile almaz Allah korusun.Her şeyi geçtim bir pazarimiz var her pazar orda mi olacaklar buz çekirdek aile olarak takilamayacak miyiz
..geçen pazar gene aradılar eşim beraber gidelim dedi tamam dedim. Şimdi gene strese girdim pazar gelcek gene arıcaklar çocuğu getir yada amcası gelsin alsın diye.Bu sitesi yaşamak zorunda mıyım ya ben. Torunlarını esirgemek asla degil benim de işime gelir bir kaç saat dinlenmek ama elimde değil. Bir balkonlari var yüksekliği o kadar az ki neredeyse iki karış ordan bi çocuğun düşmesi saniyelerin bile almaz Allah korusun.Her şeyi geçtim bir pazarimiz var her pazar orda mi olacaklar buz çekirdek aile olarak takilamayacak miyiz