- 11 Aralık 2018
- 41.885
- 260.367
- 598
- Konu Sahibi Yavrumveben
Bunu başta belirtseniz yorumlar daha farklı olurdu sanırım. Şu durumda endişeli olmanız normal.Aliyor evet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu başta belirtseniz yorumlar daha farklı olurdu sanırım. Şu durumda endişeli olmanız normal.Aliyor evet
Çocuğumdan bahsederken sanki normal gelism gösteren bir çocuk gibi bahsetmek ıstiyorum bazen.Evet başta belirtmem gerekliydiBunu başta belirtseniz yorumlar daha farklı olurdu sanırım. Şu durumda endişeli olmanız normal.
Çocuğumdan bahsederken sanki normal gelism gösteren bir çocuk gibi bahsetmek ıstiyorum bazen.Evet başta belirtmem gerekliydi
Estağfurullah önemli değilevet belirtmediğiniz için ben dahil herkes size yüklendi .
kusura bakmayın kendi adıma
Ah bebeğim benim, kıyamam ona.. Ama babası ona sahip çıkacaktır 1 saat oturmalarında bir sorun yok bence gitmeden uyarsanız dikkate alırlarAliyor evet
Balkon konusundaki durumu bastıra bastıra söyleyin bu sekilde kayginizi azaltin gün gelicek cocugunuz okula gidicek ,baska sehirde uni okuyacak, korumaci olalim ama bunun dozunu artarsa en buyuk zarar yine cocugun olacak. Bende benzer sekilde ya şöyle olursa böyle olursa diye kaygi bozuklugi yaşadim annelik birden bu yönümü cikartti normalde kesinlikle düsünmezdim meger bu kaygi bozukluguymus. Gittigim uzmana danistim oda annelik ile altta yatan kaygi aciga cikmis dedi kaygiyi azaltmanin yolu iletisim kurallar birde teslimiyet. Bana doktor dediki tüm hayatini kaygilar ile zindan mi etmek istiyosun yoksa savasmak mi, hayatta her sey olabilir başka insanlarin basina kötü seyler geliyor oda insan bizde insaniz demek ki bu olasilik hep var peki bu olasıliklar silsilesi için hayati zehir mi edelim. Arkadasim bu kayginizi okb tetikliyor sizi cok iyi anliyorumEvet derdim balkon.Mesela plan yaptık o zaman amcası gelsin çocuğu alsin diyolar
Cok teşekkür ediyorum yorumunuz icin tedavide oluyorum inşallah biraz su kafamı rahatlatmayi başarırım. Buna en çok benim ihtiyacım varBalkon konusundaki durumu bastıra bastıra söyleyin bu sekilde kayginizi azaltin gün gelicek cocugunuz okula gidicek ,baska sehirde uni okuyacak, korumaci olalim ama bunun dozunu artarsa en buyuk zarar yine cocugun olacak. Bende benzer sekilde ya şöyle olursa böyle olursa diye kaygi bozuklugi yaşadim annelik birden bu yönümü cikartti normalde kesinlikle düsünmezdim meger bu kaygi bozukluguymus. Gittigim uzmana danistim oda annelik ile altta yatan kaygi aciga cikmis dedi kaygiyi azaltmanin yolu iletisim kurallar birde teslimiyet. Bana doktor dediki tüm hayatini kaygilar ile zindan mi etmek istiyosun yoksa savasmak mi, hayatta her sey olabilir başka insanlarin basina kötü seyler geliyor oda insan bizde insaniz demek ki bu olasilik hep var peki bu olasıliklar silsilesi için hayati zehir mi edelim. Arkadasim bu kayginizi okb tetikliyor sizi cok iyi anliyorum
Evet ben sizi gercekten anliyorum. Düsünün dünyada neler oluyor eğer insansak her ihtimal var olacak olan zaten oluyor kim engel olabiliyor buna, bu yuzden hastalik mi cikicak zaten olacaksa çikicak bir sey mi olacak, zaten olacaksa yine olacak. Daha olmadan bir sey yokken bu kaygiyi neden yasayasiniz eğer olursa o zaman yasayacaginiz duygular simdi size nasil bir yük düşünün .Hasta olma korkusuda bunlardan biri,hayatin tadini cikarin gamsiz insanlari gözlemleyinCok teşekkür ediyorum yorumunuz icin tedavide oluyorum inşallah biraz su kafamı rahatlatmayi başarırım. Buna en çok benim ihtiyacım var
Yakın bi arkadaşımla dertlesiyor gibi hissettim. Çok teşekkür ederim ❤bana moral ve umut oldunuzEvet ben sizi gercekten anliyorum. Düsünün dünyada neler oluyor eğer insansak her ihtimal var olacak olan zaten oluyor kim engel olabiliyor buna, bu yuzden hastalik mi cikicak zaten olacaksa çikicak bir sey mi olacak, zaten olacaksa yine olacak. Daha olmadan bir sey yokken bu kaygiyi neden yasayasiniz eğer olursa o zaman yasayacaginiz duygular simdi size nasil bir yük düşünün .Hasta olma korkusuda bunlardan biri,hayatin tadini cikarin gamsiz insanlari gözlemleyin
Bunu ben yasadim kizim bebekken. Lutfen doktora gidin. Cok yorucu bisey bu.Derdim keşke balkon olmasaydı. Ama maalesef balkon .Ve bu sadece es ailesine karşı yaptığım bir şey değil kimseye asla göndermek istemiyorum çok nadir çok güvendiğim bir komşum var acil markete gitmem gerekse ona bırakıyorum ama tabiri caizse eve koşarak geliyorum. Sokağa gelince hemen kaldırma bakıyorum bi kalabalık falan var mı düşmüş mü diye
Kötü düşünme eğer eşin de çocukla kalıp dikkat ediyorsa şayet. Allah korusun bir şey olacaksa seninleyken de olur. Ben bir yaşındaki bebeğimi gönderiyorum. Eşim yemeğini yedirip uyutuyor ben de birkaç saat dinleniyorum temizlik yapıyorum çok iyi geliyorKızlar merhaba. Bu son bi kaç aydır pazar günü olunca eşimi görüntülü arıyor anne babası oglumu görmek için.Sonra hadi bize getir diyorlar ben babasıyla da olsa tek göndermek istemiyorum çünkü çok çok hareketli cam balkon olayından çok korkuyorum. Bugüne kadar anneme bile keyfi olarak bırakmadım korkudan bir şey olursa diye.Esimde ben götüreyim çocuğu diyo goturuyo gelmek istemiyormus eve ariyo burda kalalım mi diyo asla izin vermiyorum.cunku çok korkuyorum düşmesinden
..geçen pazar gene aradılar eşim beraber gidelim dedi tamam dedim. Şimdi gene strese girdim pazar gelcek gene arıcaklar çocuğu getir yada amcası gelsin alsın diye.Bu sitesi yaşamak zorunda mıyım ya ben. Torunlarını esirgemek asla degil benim de işime gelir bir kaç saat dinlenmek ama elimde değil. Bir balkonlari var yüksekliği o kadar az ki neredeyse iki karış ordan bi çocuğun düşmesi saniyelerin bile almaz Allah korusun.Her şeyi geçtim bir pazarimiz var her pazar orda mi olacaklar buz çekirdek aile olarak takilamayacak miyiz
Asabildiniz mı? Benim 5 yaş ve 3 yaşına girmek üzere olan ikiz kızlarım var.Evimiz korunaklı ama annemlere bırakınca ben her defasında uyarıyorum onlar anlıyor beni vesvese belki de ama kafam dışarıdayken hep orda kalıyor ki peşlerinde dolandiklarini biliyorumBunu ben yasadim kizim bebekken. Lutfen doktora gidin. Cok yorucu bisey bu.
Eger kk eşinizi bu yaşa kadar sag saglim başina bir iş gelmeden getirdiyse torununada bakar torun herseyden tatlidir gözü gibi bakarKızlar merhaba. Bu son bi kaç aydır pazar günü olunca eşimi görüntülü arıyor anne babası oglumu görmek için.Sonra hadi bize getir diyorlar ben babasıyla da olsa tek göndermek istemiyorum çünkü çok çok hareketli cam balkon olayından çok korkuyorum. Bugüne kadar anneme bile keyfi olarak bırakmadım korkudan bir şey olursa diye.Esimde ben götüreyim çocuğu diyo goturuyo gelmek istemiyormus eve ariyo burda kalalım mi diyo asla izin vermiyorum.cunku çok korkuyorum düşmesinden
..geçen pazar gene aradılar eşim beraber gidelim dedi tamam dedim. Şimdi gene strese girdim pazar gelcek gene arıcaklar çocuğu getir yada amcası gelsin alsın diye.Bu sitesi yaşamak zorunda mıyım ya ben. Torunlarını esirgemek asla degil benim de işime gelir bir kaç saat dinlenmek ama elimde değil. Bir balkonlari var yüksekliği o kadar az ki neredeyse iki karış ordan bi çocuğun düşmesi saniyelerin bile almaz Allah korusun.Her şeyi geçtim bir pazarimiz var her pazar orda mi olacaklar buz çekirdek aile olarak takilamayacak miyiz
Öyleyse haklısınız özel bir durumu da varmış bir çocuğu en iyi annesi düşünür bilir.Balkon kitli ama dede sigara içmeye çıkıyor çocuğu yanına göturmus balkona.Benjm esim evde asla içmez soğukta bile dışarıda içer ama dedesi sigara içerken almis balkona demire gerek yok diyorlar.
Kusura bakmayın hic tahmin edemedim.o zaman haklisiniz.Benim oğlum da küçükken hiperaktif bir çocuktu. Öğretmeni tedavi alacak kadar olmadığını söylemişti öyle böyle idare ettik büyüyene kadar. Simdi on buçuk yasında son 3-4 senedir duruldu diyebilirim. Ama çocukluğumuz biraz zor geçti. Üzerine odasındaki gardrobu düşürmüştü. Annemgilin aynalı küçük bir vitrini vardi yine 4 yasında falandi galiba kaşla göz arasinda yine o Ayna üzerinde kırılmıştı.Yine kuzenleriyle oynarken kalorifer peteğinin üzerine çik sen ordan düş ve kulak kikırdaği zedelenmisti biraz.Yuksek yerlerden sürekli düşerdi zaten. Cok konustum cok yalvardim ama boşuna.Bende pencerelerden çok korkardim kilit taktırmıştık ama nafile Kilidin de faydası olmuyordu. Oğlum büyüyene kadar kötü rüyalarım bitmedi benim. Allah a şükür ki bu kazaları ufak sıyrıklarla atlattık. Simdi ev içinde kapılara falan çarpıyor sadece buna şükür diyoruz. Gecen sene ablası ile eve geldiler ablası anne x arabaya çarptı dedi ben şok. Anne duran arabaya çarptı korkma diyor kızımÇocuğumdan bahsederken sanki normal gelism gösteren bir çocuk gibi bahsetmek ıstiyorum bazen.Evet başta belirtmem gerekliydi
Ben okb hastasi oldum gidip basinda tedavi olmadigim icin. Sonra ilac kullandim senelerce simdi bisey jalmadi ama cok zor. Biliyorum bunlari senelerce yasadim.Asabildiniz mı? Benim 5 yaş ve 3 yaşına girmek üzere olan ikiz kızlarım var.Evimiz korunaklı ama annemlere bırakınca ben her defasında uyarıyorum onlar anlıyor beni vesvese belki de ama kafam dışarıdayken hep orda kalıyor ki peşlerinde dolandiklarini biliyorum