• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her pazar bi stres

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence konu balkon düşmek değil , kendinize sorun ,neden istemedıgınızın farklı bi sebebi var sanki . Onları sevmıyorsunuz bence bundan .
Derdim keşke balkon olmasaydı. Ama maalesef balkon .Ve bu sadece es ailesine karşı yaptığım bir şey değil kimseye asla göndermek istemiyorum çok nadir çok güvendiğim bir komşum var acil markete gitmem gerekse ona bırakıyorum ama tabiri caizse eve koşarak geliyorum. Sokağa gelince hemen kaldırma bakıyorum bi kalabalık falan var mı düşmüş mü diye

Kızlar merhaba. Bu son bi kaç aydır pazar günü olunca eşimi görüntülü arıyor anne babası oglumu görmek için.Sonra hadi bize getir diyorlar ben babasıyla da olsa tek göndermek istemiyorum çünkü çok çok hareketli cam balkon olayından çok korkuyorum. Bugüne kadar anneme bile keyfi olarak bırakmadım korkudan bir şey olursa diye.Esimde ben götüreyim çocuğu diyo goturuyo gelmek istemiyormus eve ariyo burda kalalım mi diyo asla izin vermiyorum.cunku çok korkuyorum düşmesinden
..geçen pazar gene aradılar eşim beraber gidelim dedi tamam dedim. Şimdi gene strese girdim pazar gelcek gene arıcaklar çocuğu getir yada amcası gelsin alsın diye.Bu sitesi yaşamak zorunda mıyım ya ben. Torunlarını esirgemek asla degil benim de işime gelir bir kaç saat dinlenmek ama elimde değil. Bir balkonlari var yüksekliği o kadar az ki neredeyse iki karış ordan bi çocuğun düşmesi saniyelerin bile almaz Allah korusun.Her şeyi geçtim bir pazarimiz var her pazar orda mi olacaklar buz çekirdek aile olarak takilamayacak miyiz
Şu kendinden başka kimseye güvenmeyen anneler çok rahatsız edici. Çocuğun yanında babası var, babasına da güvenmeyecekseniz niye güvenmediğiniz adamdan çocuk yaptınız?

Babaanne dede tabi ki haftada bir torunlarını görmek isterler.

kesinlikle pimpirikli olmakta yarar var,ben de öyleyim.bütün önlemlerin olduğu yerde çocuğum bensız kalabılır.Allah korusun saniyede başlarına bişey gelebilir.Böyle haberler de duyuyoruz.Rahat etmek istiyorsanız balkona bir şey yaptırın.Ben de sizin yerinizde olsam babasıyla ya da tek göndermem.Ya siz de gidin ya da onlar gelip sevsinler ,ya da balkonu siz yaptırın.

Babası ve babanne dedesi orda yali kazığı olarak durmuyorlardir herhalde elbet peşinden takip ederler/etmeliler.guvenemiyorsaniz sizde birlikte gideceksiniz.Annelik gudulerinizi anlıyorum ama sürekli balkondan düşecek diye yaşamakta destek gerektiriyor bence.
Ben bu yorumunuza hic katilmiyorum. Destek gerektiriyor yorumunuza. Balkon guvensiz yukseliyi yetersizmis. Herkese cocuk emanet edilmez bu kendi anne babaniz dahil herkesin cani olabilir o ayri mesele ama hic kimse benim dusundugum gibi ince ince her ihtimali dusunemez. Her anne de oldugu gibi. Ben de asla yalnjz birakip gitmem mesela esimin ailesi tabikii canlari ama yasinj almis insanlar , ne olsa Allahin takdiri diyerek gecen corona da bile hasta kisiyle ayni ortamda bulunmama secenegi varken onlem almak yerine nasipte varsa zaten bulasir kafasiyla takilan insanlar mesela nasil emanet edebilirim mumkun mu boyle bir sey.

Balkon kitleniyosa bosa evham rahat birakin cocugu yani birakin gitsin pazar gunu kendiniz plan yapmak istiyosaniz hafta ici gidin oturun pazar ararlarsa bizim isimiz var diyin bukadar basit

Bu kaygılarınızı karşı tarafla konuşun. Ek bi önlem alsınlar. Ayrıca havalar soğudu artık balkon mevsimi kapandı kapısını kilitleyip anahtarını da yüksekte çocuğun ulaşamayacağı bir yere koyarlarsa daha güvenli olur. O çocuğun babaanne dede amca sevgisine ve ilgisine de ihtiyacı var. Nasıl çözüm bulabilirsiniz bunun yollarını tartışın

Ben bu yorumunuza hic katilmiyorum. Destek gerektiriyor yorumunuza. Balkon guvensiz yukseliyi yetersizmis. Herkese cocuk emanet edilmez bu kendi anne babaniz dahil herkesin cani olabilir o ayri mesele ama hic kimse benim dusundugum gibi ince ince her ihtimali dusunemez. Her anne de oldugu gibi. Ben de asla yalnjz birakip gitmem mesela esimin ailesi tabikii canlari ama yasinj almis insanlar , ne olsa Allahin takdiri diyerek gecen corona da bile hasta kisiyle ayni ortamda bulunmama secenegi varken onlem almak yerine nasipte varsa zaten bulasir kafasiyla takilan insanlar mesela nasil emanet edebilirim mumkun mu boyle bir sey.
Ay ne güzel yazdınız korona zamanında maske takmazdilar kalabalık yerlere giderlerdi ben de ogllumu göndermek istemeyince ben suçlu olurdum..Dede babanne olmaları sınırsız hak tanımıyor. Gereken önlemler alınınca insan rahatça emanet edebilir çocugunu

Ay ne güzel yazdınız korona zamanında maske takmazdilar kalabalık yerlere giderlerdi ben de ogllumu göndermek istemeyince ben suçlu olurdum..Dede babanne olmaları sınırsız hak tanımıyor. Gereken önlemler alınınca insan rahatça emanet edebilir çocugunu
Aynen oyle hic kendinizi suclamayin tamamiyle haklisiniz bu paronayaklik ya da pinpitiklik degil hele ki oyle bir balkon varken. Esimin ailesinin evi havuzlu villa katiyen yalniz gondermem bi kacar havuza atlar koca ev onlar aman cocuk nerde diyene kadar olan olur Allahim korusun. Her ihtimali onlar baskasi dusunemez anne gibi ben de asla birakmadim birakamam Allah mecbur etmesin .

Bu kaygılarınızı karşı tarafla konuşun. Ek bi önlem alsınlar. Ayrıca havalar soğudu artık balkon mevsimi kapandı kapısını kilitleyip anahtarını da yüksekte çocuğun ulaşamayacağı bir yere koyarlarsa daha güvenli olur. O çocuğun babaanne dede amca sevgisine ve ilgisine de ihtiyacı var. Nasıl çözüm bulabilirsiniz bunun yollarını tartışın
Balkon kitli ama dede sigara içmeye çıkıyor çocuğu yanına göturmus balkona.Benjm esim evde asla içmez soğukta bile dışarıda içer ama dedesi sigara içerken almis balkona demire gerek yok diyorlar.

Anne değilim belki de anlayamıyorum ama bu kadar ya şurdan düşerse ya bu olursa diye düşünmek hem size zarar hem de çocuğunuzun özgüven problemlerine yol açacak.

Demir yaptırmayada karşılar.Cunku gereksiz masrafmis. Ben 1..kattaki evimize demir yaptırırken bile ne gerek var dediler.simdi ben onların evine demir yaptırsam diyorum e durumları çok iyi kendileri yaptirsada ben de o parayla Çocuğuma iki saat fazla özel eğitim aldirsam. Yada kendi Çocuğum için demir yaptırsam.mi.kizlar evlerine.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X