Her pazar buluşma rutini ✨

Neden her pazar? Bana bile çok sıkıcı geldi. Her pazar denk gelemez ki, maç varmış ve bu pazar olmamış bakın, siz de bozulmuşsunuz.
Belirli bir gününüz olmamalı. Pazar ve tüm gün olayı çok sıkıcı.
Hafta içi, akşamları, iş çıkışı girişi, sabah, yemek aralarında, cumartesi görüşün vs.
Maç kaçta bilmiyorum ama bugün kahvaltıyı beraber yapıp ayrılabilirdiniz mesela.

Siz nasıl olsa çalışmıyorsunuz, gidip sürpriz yapabilirsiniz, planlayabilirsiniz.

Haklısınız bugün bende bunu fark ettim. Pazar günü diye bir mecburiyet oluştu sanki.
Haftaiçi 2 saat gözüme az geldiğinden hiç sıcak bakmıyordum açıkçası pazar harici diğer günlere. Ama haklısınız teşekkür ederim yorumunuz için :’)

Pazar konusundan hemen sıyrılın. Bunu herkes söylemiş. Biraz zaman geçtikten sonra ufak ufak siz de bahanelerle görüşmeyin. Kızlara söz verdim, annele bilmemneye gidicez, vs vs… “benim bir hayatım var, her anı sana göre yaşamıyorum.” ona bu sinyali verin. İlişkilerde çok önemli bence

Merhaba, hepinize huzurlu günler :’)
Uzun süreli bir ilişkim var. Şu sıralar kpss çalışma sürecindeyim işimden yeni ayrıldım. Kendisinin de cumartesi ve pazar günleri tatil. Cumartesi günleri istisnasız arkadaşlarıyla buluşup görüşüyor pazar da bize kalıyor. Fakat bazen haftasonu full arkadaşlarıyla olmak istiyor. Bugün de olduğu gibi. Bunun haricinde bir sorunumuz yok kendisi gayet ilgili anlayışlı.

Maç izlemeye gideceklermiş kaçırmak istemedi. Çok sosyal bir çevresi var. Her pazar birlikteyiz zaten arada çıkmasak neden sorun olsun ki haftaya çıkarız ölmedik dünyanın sonu değil diyor. Ben baya bozuluyorum, bugün de tartıştık zaten dün beraberdiniz bugün de biz çıkalım diye. Sizce hatalı mıyım? Fikirlerinizi merak ediyorum.
Ciddi düşünüyorsaniz birkaç kez daha düşünün. Arkadaş çevresinden kopamamis henüz

Pazar konusundan hemen sıyrılın. Bunu herkes söylemiş. Biraz zaman geçtikten sonra ufak ufak siz de bahanelerle görüşmeyin. Kızlara söz verdim, annele bilmemneye gidicez, vs vs… “benim bir hayatım var, her anı sana göre yaşamıyorum.” ona bu sinyali verin. İlişkilerde çok önemli bence
Çok doğru yazmışsınız. Sevgili kişisi görüşme taraftarı değil, erteleme taraftarı. Konu sahibinin biraz geri çekilmesi durumları netlestirir

Haklısınız bugün bende bunu fark ettim. Pazar günü diye bir mecburiyet oluştu sanki.
Haftaiçi 2 saat gözüme az geldiğinden hiç sıcak bakmıyordum açıkçası pazar harici diğer günlere. Ama haklısınız teşekkür ederim yorumunuz için :’)
Durumu öyle hale getirin ki, bırakın 2saat değil sizi 10dk görmek için bile o cabalasin.
Bu durumda ayrılma ihtimalini göze alarak yapın. Sizi seviyorsa cabalayacak, kazanmaya çalışacak. Yok zaten ayrılmaya bahane arıyorsa fazla aramasına gerek kalmaz

Valla sevgiliyken benden çok arkadaş ortamımdan zevk alıyorsa ben soğurum. Haftada bir güncük bana ayıramıyorsa bay bay. Katıyımdır bu konuda. Yemişim maçını benden değerli mi derim

Bu da ilginç mesela. Biz sevgiliyken özledim der iş çıkışıma gelirdi, benim hafta ortası iznim olursa onun çıkışına giderdim sevinirdi. Yani bi bir saat görüşmek için cehennemin dibine giderdik.

Biraz sürüncemeli bir konu. Pazar günü cumartesi görüştüğü kişilerle mi buluşacak? Aynı arkadaşlarlaysa sizi cumartesiye kaydırabilirmiş. Farklı arkadaş grubuysa erteleyememiş olabilir. Bana kalırsa bir haftayı pas geçmekte çok büyük bir sıkıntı yok. Hatta birbirinizi daha çok özlemiş olursunuz :) başka yorumlarda gün değişikliği ve arada sizin buluşmayı ertelemeniz önerileri geldiği için tekrar yazmıyorum. Sevgilinizin genel tavrında bir ilgisizlik hissetmiyorsanız bence kavga edip kendinizi yormayın.

Bence 10 yılın sonunda tüketmişsiniz bazı heyecanları.
Rutini yoktur ki buluşmanın. Çok özlersin yarım saat görebilmek için iş çıkışına bile gidersin.
Bu adam sizi sevmiyor demeyim ama eskisi gibi değer vermiyor bence. Tutku yok aranızda.

Bir hafta yüz yüze görüşmediği kız arkadaşını özlemeyen, imkanı varken görmeyen adam bence net sevmiyordur. Hele bu durumu dile getiriş biçimi tam karşısındakini küçümser cinsten. Sanki size iyilik yapıyor, sizle görüşmek onun umrunda değil gibi.

Biz eşimle tanıstıktan 2-3 gün sonra iş dışındaki vaktimizin yüzde 90 ını beraber geçirmeye başlayıp 3.5 ay sonra evlendik. 7 sene oldu. Askımızdan da gebermiyoruz su an normal bir evlilik :) bir de bunun 15 gune bir görüsmeye cok normal bakan adamla seneler sonra ne kadar fecii olacağını düsünun. Yani sevgiliyken özlemeyen, plan yapmayan insan evde her akşam görüsürken ne arızalar çıkarır...Bir de niçin haftaici aksam hic görüsülmüyor? Evler mi çok uzak? Maddi durumu kötü olup da sizle çıktıgında çok harcıyorsa bahane olarak arkadaşları kullanıyor olabilir mi diye de düşundum bir an.

Özlemiyor. Seven özleyen adam buluşmak için fırsat kollar. Sizin ilişkinizde sevgi aşk tutku yok gibi. Ayrılın bence.

Biz eşimle tanıstıktan 2-3 gün sonra iş dışındaki vaktimizin yüzde 90 ını beraber geçirmeye başlayıp 3.5 ay sonra evlendik. 7 sene oldu. Askımızdan da gebermiyoruz su an normal bir evlilik :) bir de bunun 15 gune bir görüsmeye cok normal bakan adamla seneler sonra ne kadar fecii olacağını düsünun. Yani sevgiliyken özlemeyen, plan yapmayan insan evde her akşam görüsürken ne arızalar çıkarır...Bir de niçin haftaici aksam hic görüsülmüyor? Evler mi çok uzak? Maddi durumu kötü olup da sizle çıktıgında çok harcıyorsa bahane olarak arkadaşları kullanıyor olabilir mi diye de düşundum bir an.

İşten eve gitmesi akşam 7yi buluyor. Ben ailemle yaşadığım için de geç saatlere kadar maalesef duramıyorum, bu konuda pek esnek değiller. Gidene kadar da zaten 8i geçiyor bir saat yol. Maddi durumu pek iyi değil buluştuğumuzda da bende ödemek için epey ısrar ediyorum ama asla kabul etmiyor morali bozuluyor ben ödemek istediğimde. Yemek kahve vs derken yine harcanıyor tabi ki. Ailesine de bakıyor bu arada o yüzden zorlanıyor.
Yorumunuz için de çok teşekkür ederim çok sağ olun :’)

Arada bir olabilir de sıklıkla ikinci plana atılmanız pek iyiye işaret değil.

Öneriye gelince ; kendinizi geri çekin. Bir ya da bir kaç arkadaşınızla program yapın. Program için arkadaşlarınız sizi davet ediyor ve ikna ediyor olsun. Kesinlikle nispet cümleleri kullanmayın. Özellikle planlamıyorum. Bir defa yanlız olduğumu farkedip plan yaptılar, çok eğlendik, zaman zaman tekrarlıyoruz işte deyip kapatın.

Hafta sonu kendisinin arkadaşlarıyla planı olmadığında sizin arkadaşlarınızla planınız olsun mesela. Ve sonrasında çok mutlu ve neşeli olun. Sizin de onsuz mutlu bir hayatımız ve ortamınız olduğunu anlasın.(aslında olması gereken de budur) Tek aranan ve özlenen ayrıcalıklı ve harika kişinin kendisi olmadığını anlasın

. Sonuca göre durumu yeniden değerlendirirsiniz.

İlişkinin uzun olması buna sebep değil bence, o kadar yıllık evli de olsanız, özleyecek olan özlüyor, bir sebeple ayrı kalma durumu varsa fırsat kolluyor biraraya gelmek için.

Maç izlemek bazı erkekler için önemli olabiliyor ona tamam desek, bu hafta siz Cumartesi görüşebilirdiniz böyle bir durumda. Sizinle bir hafta içinde görüşmemesi normal olabiliyorsa aynı şey arkadaşları içinde geçerli olabiliyor mu? Siz birşey isteseniz arkadaşlarını es geçip onu yapar mı? Bunların cevabı evetse bir haftadan birşey olmaz ama öncelik hep o onların oluyorsa sıkıntı.

Merhaba, hepinize huzurlu günler :’)
Uzun süreli bir ilişkim var. Şu sıralar kpss çalışma sürecindeyim işimden yeni ayrıldım. Kendisinin de cumartesi ve pazar günleri tatil. Cumartesi günleri istisnasız arkadaşlarıyla buluşup görüşüyor pazar da bize kalıyor. Fakat bazen haftasonu full arkadaşlarıyla olmak istiyor. Bugün de olduğu gibi. Bunun haricinde bir sorunumuz yok kendisi gayet ilgili anlayışlı.

Maç izlemeye gideceklermiş kaçırmak istemedi. Çok sosyal bir çevresi var. Her pazar birlikteyiz zaten arada çıkmasak neden sorun olsun ki haftaya çıkarız ölmedik dünyanın sonu değil diyor. Ben baya bozuluyorum, bugün de tartıştık zaten dün beraberdiniz bugün de biz çıkalım diye. Sizce hatalı mıyım? Fikirlerinizi merak ediyorum.
Hatalı değilsin aşırı sosyal olmak bence siz öyle değilseniz zor bir şey, dengeyi sağlayıp sağlamadığına dikkat edin

Maç günlerinde biraz esnetebilirsiniz. Tutuğu takımın maçı her daim Pazara denk gelmez. Maçın olduğu gün sizinle buluşsa bile aklı hep maçta olacak ya skor takip edecek ya da telefonundan açıp yanınızda izleyecek. Futbol basketbol fanatiği bir beyim var ondan biliyorum.

Back
X