- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
- Konu Sahibi mandaalina
Hadi ben doğurdum hormonlar öldü. Daha sevgilisiniz yaw. Her fırsatta buluşup , oynaşma zamanı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden her pazar? Bana bile çok sıkıcı geldi. Her pazar denk gelemez ki, maç varmış ve bu pazar olmamış bakın, siz de bozulmuşsunuz.
Belirli bir gününüz olmamalı. Pazar ve tüm gün olayı çok sıkıcı.
Hafta içi, akşamları, iş çıkışı girişi, sabah, yemek aralarında, cumartesi görüşün vs.
Maç kaçta bilmiyorum ama bugün kahvaltıyı beraber yapıp ayrılabilirdiniz mesela.
Siz nasıl olsa çalışmıyorsunuz, gidip sürpriz yapabilirsiniz, planlayabilirsiniz.
Ciddi düşünüyorsaniz birkaç kez daha düşünün. Arkadaş çevresinden kopamamis henüzMerhaba, hepinize huzurlu günler :’)
Uzun süreli bir ilişkim var. Şu sıralar kpss çalışma sürecindeyim işimden yeni ayrıldım. Kendisinin de cumartesi ve pazar günleri tatil. Cumartesi günleri istisnasız arkadaşlarıyla buluşup görüşüyor pazar da bize kalıyor. Fakat bazen haftasonu full arkadaşlarıyla olmak istiyor. Bugün de olduğu gibi. Bunun haricinde bir sorunumuz yok kendisi gayet ilgili anlayışlı.
Maç izlemeye gideceklermiş kaçırmak istemedi. Çok sosyal bir çevresi var. Her pazar birlikteyiz zaten arada çıkmasak neden sorun olsun ki haftaya çıkarız ölmedik dünyanın sonu değil diyor. Ben baya bozuluyorum, bugün de tartıştık zaten dün beraberdiniz bugün de biz çıkalım diye. Sizce hatalı mıyım? Fikirlerinizi merak ediyorum.
Çok doğru yazmışsınız. Sevgili kişisi görüşme taraftarı değil, erteleme taraftarı. Konu sahibinin biraz geri çekilmesi durumları netlestirirPazar konusundan hemen sıyrılın. Bunu herkes söylemiş. Biraz zaman geçtikten sonra ufak ufak siz de bahanelerle görüşmeyin. Kızlara söz verdim, annele bilmemneye gidicez, vs vs… “benim bir hayatım var, her anı sana göre yaşamıyorum.” ona bu sinyali verin. İlişkilerde çok önemli bence
Durumu öyle hale getirin ki, bırakın 2saat değil sizi 10dk görmek için bile o cabalasin.Haklısınız bugün bende bunu fark ettim. Pazar günü diye bir mecburiyet oluştu sanki.
Haftaiçi 2 saat gözüme az geldiğinden hiç sıcak bakmıyordum açıkçası pazar harici diğer günlere. Ama haklısınız teşekkür ederim yorumunuz için :’)
Bu da ilginç mesela. Biz sevgiliyken özledim der iş çıkışıma gelirdi, benim hafta ortası iznim olursa onun çıkışına giderdim sevinirdi. Yani bi bir saat görüşmek için cehennemin dibine giderdik.Haklısınız bugün bende bunu fark ettim. Pazar günü diye bir mecburiyet oluştu sanki.
Haftaiçi 2 saat gözüme az geldiğinden hiç sıcak bakmıyordum açıkçası pazar harici diğer günlere. Ama haklısınız teşekkür ederim yorumunuz için :’)
Biz eşimle tanıstıktan 2-3 gün sonra iş dışındaki vaktimizin yüzde 90 ını beraber geçirmeye başlayıp 3.5 ay sonra evlendik. 7 sene oldu. Askımızdan da gebermiyoruz su an normal bir evlilik :) bir de bunun 15 gune bir görüsmeye cok normal bakan adamla seneler sonra ne kadar fecii olacağını düsünun. Yani sevgiliyken özlemeyen, plan yapmayan insan evde her akşam görüsürken ne arızalar çıkarır...Bir de niçin haftaici aksam hic görüsülmüyor? Evler mi çok uzak? Maddi durumu kötü olup da sizle çıktıgında çok harcıyorsa bahane olarak arkadaşları kullanıyor olabilir mi diye de düşundum bir an.
Hatalı değilsin aşırı sosyal olmak bence siz öyle değilseniz zor bir şey, dengeyi sağlayıp sağlamadığına dikkat edinMerhaba, hepinize huzurlu günler :’)
Uzun süreli bir ilişkim var. Şu sıralar kpss çalışma sürecindeyim işimden yeni ayrıldım. Kendisinin de cumartesi ve pazar günleri tatil. Cumartesi günleri istisnasız arkadaşlarıyla buluşup görüşüyor pazar da bize kalıyor. Fakat bazen haftasonu full arkadaşlarıyla olmak istiyor. Bugün de olduğu gibi. Bunun haricinde bir sorunumuz yok kendisi gayet ilgili anlayışlı.
Maç izlemeye gideceklermiş kaçırmak istemedi. Çok sosyal bir çevresi var. Her pazar birlikteyiz zaten arada çıkmasak neden sorun olsun ki haftaya çıkarız ölmedik dünyanın sonu değil diyor. Ben baya bozuluyorum, bugün de tartıştık zaten dün beraberdiniz bugün de biz çıkalım diye. Sizce hatalı mıyım? Fikirlerinizi merak ediyorum.