- 1 Ekim 2023
- 859
- -613
- 23
- Konu Sahibi BedeviHatun02
-
senin gibi olan bir arkadaşım var yani kist çıkmıştı büyük ihtimalle ondan oluyor dendi kisti geçti ama hala o şekilde devam ediyor sanırım bu geçmiyor Tek duyduğum şey evlenınce geçer demeleri bilmiyorum biraz saçma geliyorMerhaba kısa kesicem neredeyse 10 senedir regl oluyorum ama her ay regl olduğumda gece uyuyamiyorum fenalık geçiriyorum ateş basıyor vucuduma
Çok sancılı geçiyor bunu normal kabul ediyorum
Ama geceleri uyuyamak normalmi bir benmi boyleyim
Lütfen konum başka yere taşinmasin bu benim için yıllardır büyük bı sorun
Çok sağolsenin gibi olan bir arkadaşım var yani kist çıkmıştı büyük ihtimalle ondan oluyor dendi kisti geçti ama hala o şekilde devam ediyor sanırım bu geçmiyor Tek duyduğum şey evlenınce geçer demeleri bilmiyorum biraz saçma geliyor
Geçmiş olsun bu arada
Duş fayda etmiyo pek canım ya ben çok ağır ve sancılı geçiriyorum doktor ultrasonla baktı sancılarım için ama bı sorun yoktuGeceler uyuyamaman normal değil canım bazen bende uyuyamam ama dalıyorum senin biraz şiddetli oluyor sanırım ara ara sıcak duş alıp kendını rahatlat ama bir doktora görünmende fayda var tabi
Nasıl olacak bilmiyorum 10 yaşından beri işkence çekiyorum resmen Allah yardımcınız olsun canım ya her reglm yaklaşinca içime bı korku giriyorAynı şekilde benimde çok sancılı geçiyor maalesef hemde olmadan bir kaç gün önce başlıyor karın ağrısı bel ağrısı goguslerde ateş ve sancı evlendim 2 doğum yaptım hala aynı doktora da gittim kist miyom vs yok . Maalesef genetik faktörler... Benim annemde böyleydi ablamda böyle kardeşim de ve şimdi kızımda
Genetik büyük ihtimalle tekrar geçmiş olsun canım umarım istediğin gibi olurDuş fayda etmiyo pek canım ya ben çok ağır ve sancılı geçiriyorum doktor ultrasonla baktı sancılarım için ama bı sorun yoktu
Bu ateş basmasını söylemeyi unutmuştum birdaha gidicem
Teşekkürler sizinde Allah yardımcıniz olsun gerçekten benim de öyle hep korkuyla bekliyorumNasıl olacak bilmiyorum 10 yaşından beri işkence çekiyorum resmen Allah yardımcınız olsun canım ya her reglm yaklaşinca içime bı korku giriyor
Bende boyleydim okulum varkenTeşekkürler sizinde Allah yardımcıniz olsun gerçekten benim de öyle hep korkuyla bekliyorumkızım bile artık sınav tarihleri açıklandığı zaman regl hesaplaması yapıyor of ya sınav zamanima geliyor veya öncesinde regl olacağım nasıl çalışırım diye
Benim kuzenim de her ay hastanede serum yer. Ve hiçbir sıkıntısı çıkmadı muayenede. Genetik dediler geçtilerDuş fayda etmiyo pek canım ya ben çok ağır ve sancılı geçiriyorum doktor ultrasonla baktı sancılarım için ama bı sorun yoktu
Bu ateş basmasını söylemeyi unutmuştum birdaha gidicem
İlk regli 10 yaş için erkenmis birazNasıl olacak bilmiyorum 10 yaşından beri işkence çekiyorum resmen Allah yardımcınız olsun canım ya her reglm yaklaşinca içime bı korku giriyor
Namutenahii başka bir konuda yorumunuza beğenmedim mi atmıştım neden beğenmedim attınız merak ettim
Kendi deneyip faydasını gördüğüm şeyler neyini beğenmediniz merak ettim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?