Her sabah 05.50'de uyanmak ............

Kızlar , benim işim sabah 7:30 'da başlıyor. Akşam 17:00'da bitiyor. İşe geç kalmaman için sabah 6:10 evden çıkmam gerekiyor. İşimle evim çok uzak. Ayrıca evim kendi evim olduğu için evimi değiştiremem. Şuan işimide değiştirmem zor gözüküyor. Ancak ben bitik durumdayım. Akşam 18:30 evde oluyorum. Ama 21:00'da uykum geliyor. Siz kaç saat uyuyorsunuz günde? Çünkü ben uykumu alamıyorum. Sürekli uykusuzum. Bütün vücudum ağrıyor. Halsizim , çok sinirliyim...

bENDE bu durumdan muzdarip olduğum için 2-3 aya bir sağlığımdan olurum
Ateş üşütme bacak ağrısı şu bu halsizlik derken bitiyorum
zOR BİR DURUM ben çaresini bulamadım
İŞ değiştirmek asla istemem işimide seviyorum bu süreç ilk 2-3 yıl çok zor geçsede şimdi alıştım yola şuna buna
bol bol fırsat buldukça dinlenin,kolaylıklar...

bende öyleydim
sonra istemden stres yaptığımı farkettim hep sabah erken kalkmayı planlarken buldum kendimi
ayrıca ufacıcık şeyleri takıp sinirli olduğumu gördüm
sonra 2 gün dünya ile bağlantımı kestim kendim ne istiyorsam onu yaptım ilk gün alışveriş yaptım kuaföre gittim 2. gün birkaç arkadaşla görüştüm oradan bisikliet binmeye ne temizlik derdi ne yemek derdi ne eve geç kalacağım hiçbirşey düşünmedim 2 haftasonları böyle yaptım düzeldim

zaman arkadaşım zaman hep birilerine birşeyler yetiştirmek ama kendinin hiçbirşeyine yetişememek derdi

buarada demir eksikliği de hep yorgunluk hissi verir ben aşırı yorgunluğumu atamadığımda demir ime baktırıyorum ve düşük çıkıyor doktor 3 ay bkullan diyor ama 1 ayda şükür düzeliyorum bırakıyorum

sabah kalkış: 06:45
Mesai başlangıcı: 8:30
Mesai bitiş : 18:00
Akşam eve geliş: 19:30 - 20:00

günde 3 saat trafik 9 saat çalışmadan daha ağır geliyor artık.:KK43:

buarada demir eksikliği de hep yorgunluk hissi verir ben aşırı yorgunluğumu atamadığımda demir ime baktırıyorum ve düşük çıkıyor doktor 3 ay bkullan diyor ama 1 ayda şükür düzeliyorum bırakıyorum
o olabilir gerçekten . Direk alıp içsem olmaz mı ?

Kızlar , benim işim sabah 7:30 'da başlıyor. Akşam 17:00'da bitiyor. İşe geç kalmaman için sabah 6:10 evden çıkmam gerekiyor. İşimle evim çok uzak. Ayrıca evim kendi evim olduğu için evimi değiştiremem. Şuan işimide değiştirmem zor gözüküyor. Ancak ben bitik durumdayım. Akşam 18:30 evde oluyorum. Ama 21:00'da uykum geliyor. Siz kaç saat uyuyorsunuz günde? Çünkü ben uykumu alamıyorum. Sürekli uykusuzum. Bütün vücudum ağrıyor. Halsizim , çok sinirliyim...
Ben en gec 7.30- 8de is basi yapmaliyim
Sabah namazina kalkiyorum 5.30da evden saat 7.00de cikiyorum (isyerim uzak evimde kendi evim) 7.48de is yerinde oluyorum
saat 16.10da cikiyorum eve giresiye 17.10 oluyo (cocugumu okuldan alip geciyorum)
aksam saat 22.00de uyumam gerek ama ben 23den asagi yatmiyorum
sana gelince saat 5.15de kalksan hazirlan anca hazirlanirsin ozaman saat 22gibi yatsan uykunu alirsin belki

Allah yardımcınız olsun. Ben sabah 8.30 da başlıyorum 14.30 da çıkıyorum. Buna bile zorlanıyorum. Her yerim ağrıyor :( siz iyi dayanıyorsunuz gerçekten. Evinize yakın yerde iş baksanız. Çalışma şartlarınızda çok ağır bence

o olabilir gerçekten . Direk alıp içsem olmaz mı ?

belki troid falan da vardır gerçi o uykunu almış gibi hissedip tüm kemiklerin de ağırlık varmış gibi yıldırıyor ama neyse

aile hekimleri falan da bakıyor
siz normal doktor olmasa da (muayene randevusu yakın olmuyor genelde) aile hekiminize gidip diyetisyene gideceğim vitamin ve hormon testi deyin ;)
sabahtan aç karnına gidin yaptırın ben bir kere vitaminime baktıracağım dedim adam beni psikoloğa gönderdi 1 ay sonra başka doktora gittim demirim sınırda troid az çalışıyormuş (yeni oluyor bu:kusmuk:)

Herkesin uyku ihtiyacı farklı. Uzmanlar yetişkinler için 7-8 saat yeterli der ama bazıları 5 saat uyuyup kalkar bazılarını 10 saat uyku kesmez.

Ben bekarken işe çift vesait kullanarak gidip geliyordum. Sabah 6:50 de kalkıyordum. Ve saat 22 olunca gözüm yataktaydı. Evlenince mesafe kısaldı rahat ettim. Araba olunca daha da tembelleştim hatta. Şimdi 7:40 da kalkıp 8 de evden çıkıyorum.
Bence ya ev ya da iş konusunda bir çözüm bul. Bu şekilde yıpranman çok normal. Demek ki vücudun bu tempoyu kaldıramıyor. Ya da vitamin falan kullan.

sabah kalkış: 06:30
işe başlama :08:00
mesai bitimi: 17:30
eve geliş: 18:15
yatış:00:30-01:00

5-6 saatlik uyku alıyorum c.teside dahil bazen kendimi yorgun hissttiğimde ayda bir iki kez gece 10da yatar vucudumu dinlendiririm...

Benimde şartlar bu mecbur

Bebekten once yillarca sabah 7de evden cikip aksam 8 gibi eve geldim
Erkenden uyurdum hep
Harika bir hayatim vardi
;) kiymetini bil
Simdi bebek var ne uyudugum belli ne uyandigim

Back
X