• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

her sabah günaydın mesajı atan piyano hocası

Hocam beni yanlış anlamanızı istemem. Bir büyüğüm olarak günümün ayıp aymadığını merak etmeniz de çok ince fakat erkek arkadaşıma bu durumu izah etmekte zorlanıyorum.

Saygılarımla arz ederim :)

Hocam beni yanlış anlamanızı istemem. Bir büyüğüm olarak günümün ayıp aymadığını merak etmeniz de çok ince fakat erkek arkadaşıma bu durumu izah etmekte zorlanıyorum.

Saygılarımla arz ederim :)

erkek arkadaşım olmadığını da biliyor. başka bir şekli var mı? hayır karısı bir gün görüp beni yanlış anlayacak ondan sonra olan bana olacak.

erkek arkadaşım olmadığını da biliyor. başka bir şekli var mı? hayır karısı bir gün görüp beni yanlış anlayacak ondan sonra olan bana olacak.

Arkadaşın verdiği örnek mesaj süper!
Önüne "yeni erkek arkadaşım" sıfat tamlamasını ekleyin.:98:

Ay bi de karısı mı var :) Günahını almayalım belki iyi niyetindendir...

Acık acık söyle sen de. Hocam ilginiz cok ince ama mesaj atmaktan ve almaktan hoşlanmıyorum, yanlış anlaşılabilir.

aslında hocanın anlaması gerekıyor ama sıcakmı davranıyorsun acaba hocana karsı bıraz sevıyelı davransan oda anlar bıseyler yada erkek arkadasın varmıs gıbı davran eger erkek arkadasının olmadıgını bılıyorsa sankı yakın zamanda bırıyle tanısmıssında bır ılıskı yasıyacakmıs havası versen ona.yada bıraz kaba oluyum dersen dırek rahatsız oldugunu soyle.

daha önce bir sohbet ortamınz olmus ki erkek arkadasın olmadıgını da bıldıgıne göre msj atma hakkını görmüş kendınde kııbarca sabahları lütfen mesaj atmayın dıyebılrsın

bir an önce bir şekilde söylesen iyi olur. çünkü karısı görürse senin için daha zor olabilir durum.

Özel ders hocan mı yoksa okuldan mı?
Okuldansa bence samimi olma Allah korusun hemen dedikodu çıkarırlar.
Bu arada ben hiç bi hocamın numarasını almadım. Bundan sonra buna da dikkat et.
İnsanlara güven olmuyor artık.
Evli ve mesaj atmaktan çekinmiyor.
Belki toplu mesaj da atıyor olabilir, günahını almayalım.

Hocam telefonum gün içerisinde müsait olmuyor mesaj atmazsanız çok sevinirim diye bir mesaj da yazarsın ya da yüzüne söylersin böylece ciddi olduğunu anlar.

Ay bi de karısı mı var :) Günahını almayalım belki iyi niyetindendir...

Acık acık söyle sen de. Hocam ilginiz cok ince ama mesaj atmaktan ve almaktan hoşlanmıyorum, yanlış anlaşılabilir.

Tabi canım iyi niyetindendir ,kim kime günaydın mesajı atar iyi niyetten ,hasta ziyareti olsa anlarım iyi niyetten yardım olsa anlarım iyi niyetten ama günaydın mesajı çokda iyi niyetli gelmedi bana

Sizde davranışlarınıza dikkat edin o samimiyeti vermeyin ..yoksa sizde engel olamadığınız duygularla karşı karşıya kalırsınız..

Tabi canım iyi niyetindendir ,kim kime günaydın mesajı atar iyi niyetten ,hasta ziyareti olsa anlarım iyi niyetten yardım olsa anlarım iyi niyetten ama günaydın mesajı çokda iyi niyetli gelmedi bana

Sizde davranışlarınıza dikkat edin o samimiyeti vermeyin ..yoksa sizde engel olamadığınız duygularla karşı karşıya kalırsınız..

Kinaye yapmıştım canım ya :) Hangi evli adam öğrencisine günaydın diye mesaj atar ergenler gibi

slm,sizden cesaret aliyor demekki,yada sizin sicak davranmanizi baska turlu anliyor,ben hiç bir ogretmen gormedimki ogrencsine gunaydin msji atsin,ustelik iyi niyetli oldugunuda dusunmuyorm.rahatsizsaniz bu durumdan,hocam yanlis anlamayin beni, cok incesiniz ama mesaj gondermeseniz iyi olur,ailem gorurse yada esiniz yanlis anlasilmayalim dersiniz...

canım sen niye kibarca söyleyeceksinki.ne çekiyosak biz kadınlar kırmyim,kızmyim, ayıp olmasın dan çekiyoruz. direkt olarak numaranı değiştirsen ya da hiç cevap vermesen...hiç muhabbete girmesen böyle. ya da eşinizi de getirin hocam bi gün toplu aktivite olsun tarzı bişeyler istesen.emin ol senin kırmamanı bile yanlış anlar bu tarz adamlar.ay nefret ediyorum ya ben,gören mesela adama beyfendi saygılı vs vs der ya da piyano çalıyo sonuçta kültürlü falandır.onun yaptığına bak.
ya da bunların hiçbirini yapamıyosan arkadaşın falan arasın seni onun yanında aşkım canım diye konuşsan.hem erkek arkın olmadığını nerden biliyo bu adam.sordumu bi de.bence hiç kırmamayı falan düşünme sonradan başın ağrycaına onun canı sıkılsın biraz.

canım eski konularına baktım da bence sen hiç bize sorma... ne yapacağını çok iyi biliyomuşsun zaten konularına bakınca anladım...keşke bir erkek arkadaşın olsa da onunla mutlu olmayı denesen umut verip sonra istemiyorum yapacağına. emin ol hayat oyunsuz daha güzel.

Son düzenleme:
bir gün ağlarken gördü. erkek arkadaş mevzusu falan mı dedi? yok dedim erkek ark.ım yok.
eski konulara ben de bakıyorum da... evet talipler çıkmış baya bi ama hiçbiri istediğim kadar temiz değil. biri ısrarla evine çağırır, biri nişanlısını terkeder, biri benle yaşıt çıkar.
babama söz verdim, evlenmeyi düşünmediğim hiçbir adamla flört etmeyeceğim.

Cnm ya piyano hocani degistir yada piyanoyu birak...

Bu normal bir durum degil adam mesaj atmayi biraksa baska turlu sarkintilik edecek senin kökten bir cozum bulman sart...

Bence hic kibarca filan soylemeyi deneme acik acik soyle yuzune!!!

40 yas sendromuna mi girdi ne???

Back
X