Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hocam beni yanlış anlamanızı istemem. Bir büyüğüm olarak günümün ayıp aymadığını merak etmeniz de çok ince fakat erkek arkadaşıma bu durumu izah etmekte zorlanıyorum.
Saygılarımla arz ederim :)
Hocam beni yanlış anlamanızı istemem. Bir büyüğüm olarak günümün ayıp aymadığını merak etmeniz de çok ince fakat erkek arkadaşıma bu durumu izah etmekte zorlanıyorum.
erkek arkadaşım olmadığını da biliyor. başka bir şekli var mı? hayır karısı bir gün görüp beni yanlış anlayacak ondan sonra olan bana olacak.
erkek arkadaşım olmadığını da biliyor. başka bir şekli var mı? hayır karısı bir gün görüp beni yanlış anlayacak ondan sonra olan bana olacak.
Ay bi de karısı mı var :) Günahını almayalım belki iyi niyetindendir...
Acık acık söyle sen de. Hocam ilginiz cok ince ama mesaj atmaktan ve almaktan hoşlanmıyorum, yanlış anlaşılabilir.
Tabi canım iyi niyetindendir ,kim kime günaydın mesajı atar iyi niyetten ,hasta ziyareti olsa anlarım iyi niyetten yardım olsa anlarım iyi niyetten ama günaydın mesajı çokda iyi niyetli gelmedi bana
Sizde davranışlarınıza dikkat edin o samimiyeti vermeyin ..yoksa sizde engel olamadığınız duygularla karşı karşıya kalırsınız..
Kinaye yapmıştım canım ya :) Hangi evli adam öğrencisine günaydın diye mesaj atar ergenler gibi